Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
ela_mm spune:
buna dimineata dragele mele.
zilele trecute am avut program f incarcat, mami s-a facut frumoasa, ca doar are o intalnire deosebita maine.
la 8 merg la spital pt internare, dar eu nu stiu exact ora operatiei. sper sa nu ma lase sa astept mult, ca am emotii de luni, de cand mi-a spus ca asta e termenul nostru. sa ne tineti pumnii, ca avem nevoie de sprijin moral.
am citit ca si carmen ajunge vineri la cezariana. lasa, iubita, e mai bine pt leti si asta e important, nu? macar leti e super dezvoltata, sigur va creste frumos din primele zile.
puiutz, nu te mai speria, eva mea avea luni, la 38 sapt+1 zi, doar 2660 gr (si avea dimensiuni ca pt un bb de 35sapt+4z ), dar pt ca placenta nu mai rezista si IR-urile sunt f mari, o scoatem vineri si eu sper asa cum zicea si eladea, sa fie chiar mai mare de 2700, cat zice doc ca va avea minim. si el a recunoscut ca tesutul adipos e greu de estimat, deci are minim cat zice el. sa dea dumnezeu sa fie asa, sa nu ne chinuim si noi prea mult prin spital. eu am incredere ca asa va fi, ca simt ca bebita mea e o luptatoare.
sper ca matusa si ducu sa fie bine. probabil chiar in clipele astea ticaie AMR-ul pt ei. abia astept sa aud de bine.
am uitat sa modific la semnatura, dar si pt noi AMR 1 zi!!!
Ela 38+ cu Eva Maria
!!! AMR 3 ZILE !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
ela_mm spune:
btz-ule, cum a fost testul de coagulare a sangelui? din vena? sau din deget si ureche? ti l-a interpretat pe loc? trebuia sa fii cu stomacul gol?
eu nu mi-am facut, dar am un pct de recoltare cu cabinet medical lg mine unde m-as duce sa intreb...dar of course ca am papat, iar maine ciu-ciu, plec direct la spital cu dzeu inainte.
Ela 38+ cu Eva Maria
!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
btz_ovi spune:
Ela nu conteaza daca ai papat.
M-a intepat in deget si in ureche,apoi cu o sugativa imi tampona locul ..cronometrat...
Nu dureaza mai mult de 15 min totul..si rezultatele bineinteles pe loc.
DIn cate am inteles eu acest test se face la internarea in spital,cel putin la noi la Iasi da.
Sper sa iti iasa cele mai mici valori
40 FIX cu
HAI BEBE PAUL CHRISTIAN
ela_mm spune:
saru-mana, btz!
eu nu stiu cum e la noi. cam ca la nimeni! ha, ha! adica la internare se plateste 2 mil lei pt nastere naturala si 4 pt cezariana, daca vrei sa nasti cu doc al tau, iar el nu-i de garda. asa ca nu ma astept la nimic bun din partea lor.
eu nu stiu de ce mai platim toate contributiile la CAS. Cred ca daca le puneam eu intr-un cont, in cei 10 ani de cand cotizez, adunam de-o nastere la privat...sau macar de cat dau la stat "premiu".
Ela 38+ cu Eva Maria
!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
crispro spune:
BTZ, eu iau tratament homeopat, daca vrei iti trimit PM cu denumirea lor. Eu le iau de o sapt, si zice doctora ca si-au facut efectul (de aia am si scurgeri cu sange acum, ca se tot inmoaie colul). Nu au fost scumpe, am dat 12 lei pe ele.
Cristina 39+ cu
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu!!!
Va multumesc mult pentru toate incurajarile, , este un sentiment unic.. intalnirea este iminenta.. nerabdare, grija, fericire.. nu pot descrie tot ce simt un amalgam de sentimente care ajung pana la extaz, nu ma mai gandesc la ceza versus naturala, la mine nu a fost sa fie si este bine sa o scoatem cat mai repede posibil, cred ca marti o vom aduce acasa!!
Am visat-o azinoapte era asa de frumoasa, eu si tati ii faceam poze si ea zambea!!
Btz, daca simti bebe lenes pentru mai multe ore fugi repede la spital!!
Ela deci maine vom fi 2 care ne vom cunoaste delfinasii!!! aMult succes si o intalnire de neuitat!!!
Eu azi dupa amiaza merg sa iau cercelusii sa ii puna pediatrul imediat!
Puiut
Nu imi vin cuvintele bine, de la emotii asa ca va rog sa ma intelegeti!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR MAI PUTIN DE 2 ZILE!!!
puiutz_mic spune:
Michelle, Eladea, Larissa, Ela, Ancuta multumesc ca ma incurajati! Speram sa fie totul bine in final!
Anca, stai cumintica in patut si fa tratamentul, poate bebelina e rabdatoare si mai sta la mami macar 1 saptamana!
Elena 35+ cu un cuminte
AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_mm buna dimineata dragele mele. zilele trecute am avut program f incarcat, mami s-a facut frumoasa, ca doar are o intalnire deosebita maine. la 8 merg la spital pt internare, dar eu nu stiu exact ora operatiei. sper sa nu ma lase sa astept mult, ca am emotii de luni, de cand mi-a spus ca asta e termenul nostru. sa ne tineti pumnii, ca avem nevoie de sprijin moral. am citit ca si carmen ajunge vineri la cezariana. lasa, iubita, e mai bine pt leti si asta e important, nu? macar leti e super dezvoltata, sigur va creste frumos din primele zile. puiutz, nu te mai speria, eva mea avea luni, la 38 sapt+1 zi, doar 2660 gr (si avea dimensiuni ca pt un bb de 35sapt+4z ), dar pt ca placenta nu mai rezista si IR-urile sunt f mari, o scoatem vineri si eu sper asa cum zicea si eladea, sa fie chiar mai mare de 2700, cat zice doc ca va avea minim. si el a recunoscut ca tesutul adipos e greu de estimat, deci are minim cat zice el. sa dea dumnezeu sa fie asa, sa nu ne chinuim si noi prea mult prin spital. eu am incredere ca asa va fi, ca simt ca bebita mea e o luptatoare. sper ca matusa si ducu sa fie bine. probabil chiar in clipele astea ticaie AMR-ul pt ei. abia astept sa aud de bine. am uitat sa modific la semnatura, dar si pt noi AMR 1 zi!!! Ela 38+ cu Eva Maria !!! AMR 3 ZILE !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!! |
Ela, mult noroc maine, sa mearga operatia usor si sa fie bebelina Eva sanatoasa si papacioasa si mai grasutza decat zice ecograful! Ma rog la DD sa fie totul bine si sa te refaci si tu usor!
Elena 35+ cu un cuminte
AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 oricum pun f bine si repede pe ei cand se nasc mai mititei...recupereaza rapid... |
asa e, daca sunt mai mititei recupereaza mai repede... am intrat azi-noapte pe fuga si nu am avut timp sa ma laud iar ca ne-am ingrasat... noi miercurea dupa-amiaza avem program la farmacie la cantarit, si farmacista s-a mirat de noi ce bine ne-am mai implinit si la picioruse si la obrajori... deci, sapt trecuta am pus 375 g, iar asta... tot 375!!!am cantarit-o de 3 ori sa fiu sigura, radea farmacista de mine. deci, avem 3,605 kg cu pampi uscat si un body subtirel. da, stiu ca altii s-au nascut cu mai mult de atat, dar ptr noi e excelent ca, dupa urcari si coborari, din spital am iesit cu 2,510... avem +1 kg in 3 sapt
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui ela_mm sa ne tineti pumnii, ca avem nevoie de sprijin moral. |
aici suntem, cu pumni, cu flori, cu motate... nu-ti face griji ptr asta!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)