Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103
Raspunsuri - Pagina 5
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIES,mi-a zis ca ar trebui sa pape 100-150 grame, dar e ok si jumate daca am LM destul. jumate, adica 2-3 linguri pline, a zis ea. io am scris ce a zis, dar ce o sa fac ... e: fructe necombinate (na, asa vreau eu, nu stiu argument ff bun) cu nik, nici intre ele dca pot, cereale, daca iau de bebei, bine (am intrebat la farmacie de orez simplu...nu au, au doar Nestle cu 8 !!! cereale, altele cu fructe..), daca nu o sa pun gris, orez integral, etc, fierte la oreziera si amestecate in legume. deocamdata nu ii dau branza, cereale, iaurt, alte gustari la 4-5 dupaamiaza. o sa vad cum mai e dupa 7 luni.... Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Sa stii ca mie pediatra mi-a zis sa nu combin fructele nici intre ele. nu mai stiu de ce, dar am notat sa nu fie combinate. Am vazut ca multa lume le combina si foloseste branzica. Am sa incerc pe mine sa vad cum este branza de lapte praf, dar probabil am sa astept pana saptamana viitoare cand mergem la consult de 6 luni.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
cris.dogarel spune:
MP, nici vorba de suparare, doar stres...ca, deh, nu pot sa stau doar acasa always...vreau la plimbare..... Bravo, Alex!
Putem congela fructe-piureu, oare? Piersici, caise, ce nu gasesc la iarna?
patrunjel puneti verde? eu i-am pus o frunza de busuioc in piureu. aromat...
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
URA!!! Pai nu stiai si tu ca barbatii sunt cu carnea si femeile cu salata Orez ii pui din asta d-al nostru sau din ala brun? Ce imi doresc sa fie si Cristi asa mancacios ... Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
la noi acasa soatza e cu verdetzurile... eu si radu carnivorii...acum si alex
eu folosesc www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=22" target="_blank">asta
dar e zarte reisflocken,nu schmelz reisflocken ...in carrefour le-am gasit...
las ca are timp cristinel sa pape
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cristies spune:
Mamidepuiuti, sa va fie de bine supita si carnita!!! Azi si fi-miu a papat mai bine legumele, ca i-am dat si cartof... a mancat vreo 60 de ml...
ana_g spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MP, nici vorba de suparare, doar stres...ca, deh, nu pot sa stau doar acasa always...vreau la plimbare..... Bravo, Alex! Putem congela fructe-piureu, oare? Piersici, caise, ce nu gasesc la iarna? patrunjel puneti verde? eu i-am pus o frunza de busuioc in piureu. aromat... Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
eu i-am pus in supa pe la sfarsit niste patrunjel verde, de gust si miros...dar inca nu i-am dat sa manance.
azi esec cu mancarea....dimineata nu a vrut marul cu piersica. cred ca ea e de vina, ca am mai patit, dar am crezut ca e o parere, iar legumele de la 2 tot asa, doar jumatate din cat a mancat ieri, de ex, dar cred ca am pus prea mult cartof si prea putin de celelalte (morcov, dovlecel...). tomorrow is another day!
mama unui pui...Stefan
alexutzzza spune:
Multzumim din nou de aprecieri
Miremia in principiu sunt de acord cu Herastrau , vineri pe la 4.
Sa va vina repede scaunelul! Super pretz! Sa il stapaniti sanatoase si sa aveti pofta la masa!
Ana g Cisties ti-a dat varianta completa cu pasap
MP
pupam carnivorul!
Cris D offff ce-o avea scoica aia??? Dar daca sta cineva in spate cu ea si ii zoraie jucarii? ma gandesc ptr drumul lung...
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cristies Xela, sa va fie de bine inceperea diversificarii si sa fie si Cristi cat e papacios vreti! Tare cu patutul, am ras cu lacrimi. Si apropo de ras, azi noapte zgomot la gaza... ne ducem in dormitor si el radea in hohote (dormea). Ce-o fi visat? _ Povestea unei . Cresc |
te visa tot pe tine cum iti spunea sotul tau doar ca acum relatia voastra e evoluat nu ?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Xela, sa va fie de bine inceperea diversificarii si sa fie si Cristi cat e papacios vreti! Tare cu patutul, am ras cu lacrimi. Si apropo de ras, azi noapte zgomot la gaza... ne ducem in dormitor si el radea in hohote (dormea). Ce-o fi visat? _ Povestea unei . Cresc |
Daaaa! asta am uitat!
Xela de o portie buna de ras! m-am distrat! bafta la diversificare!
Tare garga! Ce-o fi visat? Cum redecoreaza bucataria cu piure?
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
haircut spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ta-naaaaaaaaaaaaaaaaaaam raportez al treilea carnivor in casa nici o papica nu a acceptat-o mai bine i-am pus prima data cateva fire de carnitza in guritza si i-a placut voi stiti ca eu am ce am cu blenderu' i-am taiat carnitza marunt[cam o linguritza rasa] ,am amestecat cu un morcov zdrobit cu furculitza,am pus 4 linguri supa si 1 linguritza orez simplu si nu mai pridideam cu bagatul in guritza s-a enervat cand am terminat si m-am oprit...l-am pus la tzitzi pt desert,iar acum e fericit cu jucariile ... kupilu' asta o sa ne manance si urechile cred mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Bravo, Alexander!!!merita mami si un pui papaciosFelicitari si pofta buna in continuare!!!
de Maia Ilinca (29.01.10)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Daaaa! asta am uitat! Xela de o portie buna de ras! m-am distrat! bafta la diversificare! Tare garga! Ce-o fi visat? Cum redecoreaza bucataria cu piure? de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
sa-i fie de bine gargaritzului cartoful!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex