**Buburuze de 2009 in actiune (25)**
Raspunsuri - Pagina 8
anna-mama spune:
Fetele, noi am fost in spital, acum ne recuperam. Saptamana viitoare va scriu mai multe.
Sanatate multa tuturor.
PUP
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Simina1980 spune:
Salutare!
Anna-sanatate multa!Recuparare rapida!
Mada-felicitari ptr dintuc!
Si lui Anducu i-am mai iesit 2 dintisori amandoi odata(avem 8 acum) si cred ca de-aia a facut febra si diaree.Acum e bine multumesc lui Dumnezeu.
Mada-cand veniti la mare?Sapt viitoare?
Lavi-ce faceti?Te asteptam cu vesti despre Raresel-sper ca e bine!
Alic-Nataly cum mai este?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
eumada spune:
da luni noaptea plecam.abia astept mai mult pentru eva decat pentru mine ca eu-s cat balena inca
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
anna imi pare atat de rau ce ati patit???Cum se simte acuma vladut??
simina deja ne-ati luat la dintisori
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Cris-voi aveti un canin(parca)asa ca nu v-am luat!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
lavinia.p spune:
Buna dragele mele! Va pupacim pe toate si buburuzele din dotare si va spunem ca suntem mult mai bine si mai ales de cand iesim afara, e inebunit sa iesim afara, ma bucur ca si-a revenit in sfarsit.Bine inca e sub tratament, eurespal si facem si aerosol in fiecare zi de 3 ori, asta pana marti cand mergem la dr.Inca tuseste f urat si erupe dar nici nu se compara cum a fost.Mananac mult mai bine si sper sa recupereze rapid ca a slabit dragul de el f mult.
Annaimi pare tare tare rau ca ati ajuns in spital, cand ai timp intra sa ne povestesti despre voi, sper ca sunteti mai bine! Un brat mare de si multi pupici de la noi sa va faceti bine!
Crismultam de cafeaua din fiecare dimineata, esti o scumpa, dar presupun ca stiai asta nu?Ce mai face Miru? Ceva pozici?
Simina ma bucur f mult ca sunteti mai bine,sa iasa restul dintisorilor fara dureri febra si altele, si noua ne-au iesit acuma cat am fost bolnavi molarii de sus ambii...multi ...ati reusit cu banii?(stiu ca ai fost stresi o vreme)
Madadrum bun si distractie placuta
Trimit si revin merg sa-i pun pititcului aerosolul ca a adormit
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Am revenit:
Crisasa e cu piticotii astia te bucuri cand ii vezi ca se descurca singuri, dar te si gandesti ce bine era cand erau micutei si ii tineam langa noi...vai ce dor imi este de momentele cand Rares era micutel
Elena multumesc de sfat, l-am notat sa fieCum mai sunteti? Mai povesteste-ne despre voi, pozici chiar...va
Alicofff ce rau imi pare , Naty scumpa sa te faci repede bine si sa-i zambesti la mami asa cum faci mereu sa o inveselesti, stiu cum e cand ii vezi asa neajutorati, exact la fel am patit acuma si eu cu rares...ma uitam la el cum tuseste pana ce vomita si nu stiam ce sa-i fac...offff sa va refaceti rapid....aaaa am vazut dincolo pozicile de la mare si munte [olala[ sunteti niste frumosi toti trei!
Crissper ca nu te mai certi cu soata mare sa treaca necazurile
Merg sa ma pun si eu la film, dar nu inainte de a va multumi de gandurile bune pt refacerea rapida a lui Rares.Va pupacesc pe toate si ma bucur ca va am!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
neata gagici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzabila cu nes e a mea ca m-am frecat fi-mea aseara ei,si daca nu o fi vre-un dinte si au fostdoar fitzele ei ,ii bag un shut in cur mare cat china,trabucele si vougue vi le las voua ca eu nu mai tutungesc de mult
simina de fapt,suntem la egalitate la noi e o amestecatura de dinti,canini si maseledar adunate tot 8 ne ne-au iesit
lavi ma bucur ca raresul si-a mai revenito sa scapati in curand de trataent si o sa fie binemiru e teroarea intruchipata care nu are stare nici 2 min. intr-un locpozici am la semnatura,numai ca erau pe privat,dar o sa le fac publice2 molari ???offf mitittelul,sper ca urmatorii intrusi sa nu va chinuieSincer,nu-imi e dor deloc de momentele catera cocutza,ca imi plangea incontinuu si dupa vreo 3 luni de nesomn ajunsesem sa nu mai stiu cand e zi sau noapte,nici sa mananc nu reuseam ..asa ca parca la mine perioada asta de acuma e mult mai relaxeeh,ultimile dati n u m-am mai certat cu soata,ci cu parintii lui..li se pare ca ei le stiu pe toate si mai aveau putin si-mi cereau fata sa o tina ei ca eu,citez"cred ca tu nici nu-ti iubesti copilul" asa ca suntem 2 tabere..parintii lui si noi(eu si sotul)..
BAZAR
emanouela spune:
neata fetele
am avut un concediu super tare.....nervi zilnic
ne-am parlit putintel la soare, eu am facut alergie solara, pe al meu l-a intepat un peste din ala veninos, am racit bocna, al meu a avut numai draci si fitze...compara tot cu ce e afara de a reusit sa ma scoata din minti...cam asta in mare...asa ca draga cris te rog sa ma scuzi ca nu am luat leg cu tine dar pe la mare nu am prea stat...dupa ce am facut eu alergia am plecat spre munte....pt ca si asa aveam interdictie de expunere la soare. momentan sunt un pachet de nervi dar cat de curand ma calmez eu si iau niste hotarari ca nu mai merge asa....imi bag eu ceva dar linistea mea e mai imp decat multe...am de crescut un copil totusi.
mi-am gasit piticul mai mare si la fel de vesel, cu un vocabular mai vast...resp mama si tata si ft atasat de o chinchila pe care am primit-o eu acum cativa ani dar a ramas in custodia fratelui meu.
asa ca fetele care va duceti la mare....mare atentie....chiar nu e de gluma...eu am un pigment ft bun si iaca m-am ales cu alergie si nu am stat uitata la soare...de la 8-9 la 11 juma cel tarziu si iar dupa 17.
mai revin eu...sper sa si reusesc sa va citesc....acu is bagata in masina de spalat....am de spalat de imi vine rau
cris_82 spune:
offffffff ,imi pare rau ca nu a fost cum v-ati dorit si ati avut parte numai de suprize neplacute fataaaaaa,puteai sa ma suni si veneati la noi la un gratar..barbatii se bagau la afumatoare si o bere rece,iar noi doamnele la un whisky ..noi clar nu putem sa ne comparam cu vestul europei,suntem varza la capitolul servicii,curatenie pe strazi si linistedar ma bucur ca bestiuta e bine,si deja are npoi cuvinte in vocabular
BAZAR