**Buburuze de 2009 in actiune (25)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,mamici!

PICKY,felicitari,sarcina usoara!!!!Am citit eu ca-i spuneai lui Cris ceva...dar nu m-am prins

DANA,bine ati revenit,pune poze cu Bubu

REBY,uite doua poze inainte si dupa,nu se vede chiar asa bine...cica nu este regula sa se indeseasca...stiu o mamica care avea fetita cu parul ondulat,si dupa ce a tuns-o a avut parul drept.

http://family.webshots.com/photo/2438063950104632977aSbfIZ
http://family.webshots.com/photo/2292842900104632977ZfERqO

CRIS,ELENA,EMA,SIMINA,GETIK,ALICE si toate fetele,

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Elena de data asta am fost lenesa si nu am mai facut poze, sunt cateva la semmnatura, dar putine de la tara.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +8

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,perfuzabile cu nes,trabuce si vougue

ieri am avut la mine o prietena pe care nu o mai vazusem de cateva luni bune si nu am mai intrat,dar azi sunt prezenta la datorie

simina ce face piticul azi??
getik moamaaaaaaa ce ochisori are ,hihihi ce ciufulici
picky am vazut si eu ieri stireabine ca copilul a scapat usor si isi va reveni....eu i-am dat ieri putina salata de vinete si a halit,oare ce ar putea sa refuze tsumo a mea cand e vorba de mancare???am inceput de ceva timp pregatirile ca sa nu ma aglomerez,dar ma descurc cu tero,ba chiar ma ajutatine si ea un ardei sau o vanata si le plimba de colo-colo,dar pot sa-mi fac treaba linistitahihihihi...ce tarenoi avem 2 soricei de plush,unul mare pe care-l pune in premergator si-l plimba,si unul micut de tot pe care il pune si ea tot in poseta si-l carareferitor la petele de pe unghii,am auzit o gramada de variante,dar cel mai indicat este sa intrebati pediatra
getik incet si sigurtermin eu cu pregatirile odata si-odatasi chiar mi le fac singura fara ajutor din exterior ca sa nu-mi aud cum se intampla de obicei cu faimoasa replica"daca nu eam eu,cine ti le facea??"asa ca numai eu cu miruna suntem
dana cum e la munca????ce face bubu??
elena offfffffff,iar mi-ai adus aminte ca ai tuns fata si eu muream dupa pletele ei

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele bine ati venit la o ca tere bine e sa ai cu cine sa o bei
nicuratze ce ochi superbi are buburuza ta mor dupa ei
e o frumoasa poopik
danami multumim mult de tot si te eu am 26 de ani asa ca nu sunt nici mare nici mika
crisiubita stiu cum e ca si mie la fel mi se da replica asa ca ma chinui cu urlatika mea si mi le fac dar anu asta nu prea fac nic din gradina ca nu sau facut si am mai muncit si pe rupte ce pot din comert asata e noroc ca mai am de anu trecut destule.
de azi o sa intru mai rar ca vine soacramea acasa pentru nunta si i mi vine sa urlu va poopik si poate vb diseara sa savurati cu placere cafeaua.
P.S. poop toate fetelle

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Eu peste 10 min plec la munca si nu am nici un chef.. De azi noapte mi-a fost rau cu stari de greata, dureri de burta, calduri, stare de lesin si la fel imi e si acum....asa ca va dati seama ce chef de iesit din casa am

Stefi s-a apaucat sa dea cu matura prin casa...deh gospodina mare are mama...na ca acum vrea tatzi....asa ca va pup si ne auzim diseara

Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare!
Ce faceti?Eu nu mai pot de cald-sunt la birou si nu ne merge aerul conditionat asa ca fac sauna .
Cris-piticul nu prea stiu ce face,ca azi l-am lasat cu cumnata mea dar ieri mi-a scos peri albi;abia la 3 dupa-amiaza a adormit si pana atunci nu am putut sa fac nimic si aveam o groaza de treaba de facut-deh e perioada bilanturilor la contabili.azi am terminat cu bilanturi si toate cele,maine si poimaine sunt in concediu .
Getik-subscriu la ce au zis fetele ca Ary are niste ochi superbi.Bafta multa si nervi de otel ca tot iti vine soacra.
Picky-tinem pumnii sa nu-ti mai fie asa rau,oricum indura mami multe ptr mica comoara din burtik.E tare bine acum ca intri mai des.AAaaaa si vreau si eu leagan ptr Anducu asa cum am vazut la Stefi insa mai in toamna cand ne mutam la casa-daca nu se strica vremea pana atunci.
Danami-e biene si la munk,cel putin eu asa cred-cred ca daca stateam acasa pana acum eram cu nervii la pamant-dar e bine si cu puiul-ca ei cresc asa repede si pierdem momente importante.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor,

Elena multumesc Am vazut pozicile cu Andra ce repede i-a crescut parul , da' auzi cu ce s-a mozolit asa tare?!

Dana multumesc, asemenea si tie inca o data. Asa e vom fi din nou colege de odisee....acum de fluturasi . Ai inceput munca? si cum e? cum te simti apropo de sarcina?!

Getik, sincer nici eu nu stiu..ca e lipsa de calciu sau vit A...habar nu am...am mai citit pe net si se zicea si lipsa de zinc... asa ca sunt bagata mai rau in ceata....

Cris pai si pe omida nu o plimba?! Oricum ai avut ajutor bun se pare ca ...eu cand curat cartofi, Stefi se baga si ea in seama..vine si-mi da cartofi la curatat si dupa ce am curatat cativa "fura" unul si pleca sa-l molfaie...in rest e ajutor bun incasa...dupa fiecare masa se apuca sa dea cu matura sau cu swifer-ul Pai eu stiu ca Miru papa orice..doar stii ca la nici 4 luni molfaia cartofi prajiti...ii place mancarea si asta e bine

Getik off asta iti mai lipsea...pe langa stresul cu nunta iti vine si soacra pe cap...ia da sfoara-n tara poate o schimbi cu alta mai buna Hai curaj, treci tu peste toate astea

Simina, asa e trebuei sa indur..E naspa ca la Stefi nu am avut asa greturi puternice..Sau nu mai stiu eu?! ...Ma bucur ca ti-a placut leaganul nostru, tati l-a facut ...asa am zis si eu sa il facem chiar daca incepe vremea urata...o imbrac mai gros si o scot putin la aer in curte, daca e prea rece pentru plimbare. Intur mai des zilele astea ptr ca stau cam prost cu job-ul...au mai renuntat unii client si nu mi-au gasit pe alti in schimb, iar alti sunt in vacanta...asa ca....Cum e casuta voastra?

Azi mi-a fost foarte rau, cand am ajuns acasa am vrut sa scot fata la plimbare dar mi-a venit sa vars asa ca am renuntat...mi-am bagat ceva la stomac si vad ca mi-am revenit cat de cat asa ca merg sa imbrac fata si sa o duc la plimbarica....

Va pupic pe toate si ne mai auzim

Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello, buburuze mari si mici

Cris e bine la munca nu cine stie ce distractie ca suntem doar 4 oameni dar macar imi mai folosesc si eu materia cenusie ca sa nu raman fara pana nasc iarasi, Bubu e bine , vine mama-soacra si sta cu ea, dar am avantajul ca eu stau la et 1 si biroul e la parter asa in caz de ceva doar dau fuga sus. Mirunici ce prostioare mai face?
Simina da e mai bine la munca te mai scoate din rutina
Picky, da eu ma bucur tare mult ca suntem iarasi colege , sarcina e bine doar ca nu am ajuns inca la control, ma chemase dr saptamana trecuta si nu am vrut sa merg am spus ca prefer sa astept pana pe 24 cand vine din concediu ( sunt masochista nu?) decat sa nu vad nimic si sa ma stresez ca la bubu, in rest mi-e oarecum bine, am stari de greata dar nu vomit si sunt cam fara vlaga , dar trece

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +8

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,mor de somnnnnnnnnn
dar mi-am facut o .,asa ca haideti si voi..mai avem si perfuzabile,trabuce si vougue

simina oooooooo la naiba,macar aerul sa mearga ca sigur miroase pe acolo numai a creiere incinsecalm,calm si cu incredere ca totusi e bine,nu de alta dar se poate si mai rau...se apropie de varsta "crizei de personalitate" si a curiozitatii exagerateeu sunt non-stop cu ea acasa si uneori simt eu cum o apuc pe aratura si ma tot ducccccccccc......spor la contabilit pe acolo
picky eeeee,omida e buna doar de dormit seara cu ea,ca soarecii aia sunt marea ei pasiune acumaoooo pai ai fetita harnicutaa mea da si ea tarcoale,dar numai ca sa fure cate un cartof si sa-i manance tuberculii sau sa-i puna in posetuta si sa-i care si pe aiae,atunci a fost ceva funny pentru noi,ca nu prea i-am dat pana putinmai incolo,dar acum e haplea in persoana,nu poti sa mesteci ceva ca vrea si ea
dana ce fain ca poti sa mai evadezi oleaca la serviciuterorici face ce stie ea mai bine..sa demoleze,sa distruga si sa controleze peste totsi acuma am si gasit sursa puterilor ei...in ultima vreme nu mai gaseam chibritele si cine crezi ca le facea de petrecanie???ei bine fi-meaaaaaaa..la manca catranul si le ascundea sub marginea covorului din holsi nu am fi descoperit noi asa repede,daca nu ar fi prins-o sora-mea cand dosea bonul de benzina si a ridicat marginea la covor si uscatura de monkey s-a impiedicat mai sa ia un nas tocul de la usavezi ce copil cuminte am,nu???????vezi sa ne ti la curent cu vestile despre burtica ca eu sunt babeta curioasae valabil si pentru tine picky

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutareeeeeeeeeee
sarumana fetele, am ajuns cu bine, piticul s-a comportat ft bine, suntem cam rupti dar ok. am ajuns ieri dupa amiaza ca am facut oprire in Germania.
picky daaaaaaaaaaa, chiar ma bucur de vreme ca la ce calduri am tras in Romaniaaaaaaaaaaa mama mama; sarcina usoaraaaa si felicitari, eu acu m-am prins
cris is paranoia....intradevar nu am avut probl la granita.
va pup pe toate si mai revin eu dupa ce pun casa cat de cat la punct ca pe miercuri vin si nasii la noi si am gasittttttt jaleeee imi venea sa il omor pe al meu. am facut curat eu intr-o parere de dim cand i-am imbarcat pe toti, al meu, bestia si pe fratemiu si i-am trimis la ikea sa ia mobila pt camera piticaniei. v-am pupatttttttttttttttttttttt pi tatiiiiiiiii

Mergi la inceput