**Buburuze de 2009 in actiune (25)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Eu 'is prin zona, v-am citit putin pe diagonala, ca de mai mult nu am timp ca trebuie sa merg sa ii fac baie la fiica mea si apoi sa o culc.....incerc sa revin mai tarziu, daca nu maine ca sunt acasa

Va pupic

Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

si eu tot pe aici,numai ca sunt rupta de obosela si asa ca intru maine
va pup gagici si pe voi si pe pitici

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
poate asa intrati pe aici!
Ce faceti?
Eu cu treaba pe acasa si cu un pitic ce nu vrea sa doarma!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

www.totsites.com/tot/ariana-ioana/photosS/g283383" target="_blank">poze cu un mik aryci pozei noi cu ary

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

salutare,

am promis ca intru azi, dar nu am avut cand..treba in casa si un copil dependent de mine....deja sunt cu nervi la pamant..mai am multe de facut si nu reusesc sa fac fata... Acum vreau sa o scot afara pana incepe ploaia.

Incerc sa revin mai tarziu... va pup

Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

salutare,

am promis ca intru azi, dar nu am avut cand..treba in casa si un copil dependent de mine....deja sunt cu nervi la pamant..mai am multe de facut si nu reusesc sa fac fata... Acum vreau sa o scot afara pana incepe ploaia.

Incerc sa revin mai tarziu... va pup

Buburuza mea
Povestea Stefaniei

inarmeazate cu multa rabdare ca altfel e de rau

getik mamika de

Mergi la inceput

Am venit de la plimbare, iar acum sunt cu fiica mea la tatzi si ma uit la stri. Am vazut o stire cum o mama cu copilul ei de 1 an si 7 luni traversa o trecere de pietoni si un dobitoc de sofer(altfel nu-i pot zice) i-a lovit tricicleta cu copilul in ea. Acum copilul e in spital cu fracturi...mi-au dat lacrimile cand am vazut stirea...

Reby, eu dupa calculele mele as fi in 7 sapt, asta ptr ca mi-a venit si mie o data menstruatia de la prima sarcina si nastere, dar acum astept sa merg la ginecolog...la ginecologul meu, cu care am nascut-o pe Stefi am programare tocmai pe 15 sept, asa ca am facut la altul mai repede, pe 24 august. Voi cum mai sunteti?

Alic, da despre samburel e vorba. Cum mai e Naty, i-a crescut parul? Da, eu i-am dat Stefaniei salata de vinete simpla si cu ceapa in ea si nu ii place deloc...se stramba si o da afara...Naty a papat?

Cris te pregatesti pentru iarna? Ai ajutoare acum, nu? Da, de cand are leagan in curte tine mortis sa si-l ia is pe bebe cu ea ca de, trebuie si el leganat...pe ceilalti bebei ii lasa in casa...ala e favoritul ei si unul mai mic care il are in posetuta si-l ia la plimbare

Stefi vad ca mi-a adormit in brate.

Elena ce chipes am vazut in pozici

Ema ati ajuns? cum e acasa? te bucuri de vreme ploioasa?

Simina multumesc ..voi nu va ganditi la o surioara/fratior?!Cum stai cu pregatirile ptr aniversarea lui Razvi?

Getik ma bucur ca ai reusit sa-mi vezi pozele si eu am vazut ariciul tau micut...ce tare e cu parul ridicat....o mumoasa...m-au innebunit ochisorii ei ...Da, cu rabdare...incerc...dar deja simt ca e prea mult ptr mine...oricum o scot eu la cap.

Fetelor de mult timp tin sa va intreb ceva....Stefi are pe unghiute pete albe..unii zic ca e lipsa de calciu, alti ca e lipsa de vitamina A. Pe 17 avem vaccinul si voi intreba la pediatra, dar pana atunci poate aveti si voi idee cam de la ce ar putea fi...daca au si puiuti vostri..o sa ma documentez si pe net sa vedem ce scrie...

Va pupic si sper ca si mamicile care nu au mai intrat de muuuulttt sa ne onoreze cu prezenta

Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Citat:

Am venit de la plimbare, iar acum sunt cu fiica mea la tatzi si ma uit la stri. Am vazut o stire cum o mama cu copilul ei de 1 an si 7 luni traversa o trecere de pietoni si un dobitoc de sofer(altfel nu-i pot zice) i-a lovit tricicleta cu copilul in ea. Acum copilul e in spital cu fracturi...mi-au dat lacrimile cand am vazut stirea...

Reby, eu dupa calculele mele as fi in 7 sapt, asta ptr ca mi-a venit si mie o data menstruatia de la prima sarcina si nastere, dar acum astept sa merg la ginecolog...la ginecologul meu, cu care am nascut-o pe Stefi am programare tocmai pe 15 sept, asa ca am facut la altul mai repede, pe 24 august. Voi cum mai sunteti?

Alic, da despre samburel e vorba. Cum mai e Naty, i-a crescut parul? Da, eu i-am dat Stefaniei salata de vinete simpla si cu ceapa in ea si nu ii place deloc...se stramba si o da afara...Naty a papat?

Cris te pregatesti pentru iarna? Ai ajutoare acum, nu? Da, de cand are leagan in curte tine mortis sa si-l ia is pe bebe cu ea ca de, trebuie si el leganat...pe ceilalti bebei ii lasa in casa...ala e favoritul ei si unul mai mic care il are in posetuta si-l ia la plimbare

Simina multumesc ..voi nu va ganditi la o surioara/fratior?!Cum stai cu pregatirile ptr aniversarea lui Razvi?

Getik ma bucur ca ai reusit sa-mi vezi pozele si eu am vazut ariciul tau micut...ce tare e cu parul ridicat....o mumoasa...m-au innebunit ochisorii ei ...Da, cu rabdare...incerc...dar deja simt ca e prea mult ptr mine...oricum o scot eu la cap.

Fetelor de mult timp tin sa va intreb ceva....Stefi are pe unghiute pete albe..unii zic ca e lipsa de calciu, alti ca e lipsa de vitamina A. Pe 17 avem vaccinul si voi intreba la pediatra, dar pana atunci poate aveti si voi idee cam de la ce ar putea fi...daca au si puiuti vostri..o sa ma documentez si pe net sa vedem ce scrie...

Va pupic si sper ca si mamicile care nu au mai intrat de muuuulttt sa ne onoreze cu prezenta

Buburuza mea
Povestea Stefaniei

piky eu din ce stiam este lipsa de vitamina A.
da stiu cu ary si ochii ei nepoatamea zice mereu geti eu nu ma i uit in ochi lu ary ca am hipnotizeaza si felicitari pt acea mika minune din burtika ta
cris cum merg preg pt iarna? cum e cu mami acasa ?

getik mamika de

Mergi la inceput

Citat:

Buburuza mea
Povestea Stefaniei

piky eu din ce stiam este lipsa de vitamina A.
da stiu cu ary si ochii ei nepoatamea zice mereu geti eu nu ma i uit in ochi lu ary ca am hipnotizeaza si felicitari pt acea mika minune din burtika ta
cris cum merg preg pt iarna? cum e cu mami acasa ?

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello gagici

Picky , felicitariiii !!!!! ce frumos, vom fi iarasi colege de odisee . Multi, multi pupici pt micuta pletoasa , e o scumpa
Getik bine ati venit , v-am admirat pe amandoua, fetita are ochi superbi iar tu imi pari asa pustoaica...

Fetelor sa nu va suparati eu nu am apucat sa citesc nimic din urma, doar ultima pagina, daca sunt datoare cu vre-un raspuns sa ma trageti de maneca, am inceput sa merg si eu la servici cateva ore pe zi si chiar imi prinde bine parca imi pun creierul la treaba

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +8

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput