Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
marizta spune:
am fost la baie,m-am sters cu un servetel alb si nik,nici urma de culoare maronie....
18 +
Doamne ai grija si de noi
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta am fost la baie,m-am sters cu un servetel alb si nik,nici urma de culoare maronie.... 18 + Doamne ai grija si de noi |
parerea mea e sa mergi la un control totusi ! poate ca nu e nimic, dar daca doamne fereste e ceva, nu lasa lucrurile sa se agraveze; macar suna-l pe dr. si vezi ce spune.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
JoAnn spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi Aaaa si inca ceva...mi-a dat o prietena o cutie de gynipral si mi-a zis ca daca sunt mari durerile pot lua din ala...dar am citit pe prospect si nu prea mi-a placut ce am vazut acolo....voi luati gynipral cand aveti contractii? e mai bun decat nospa? Doamne ai grija si de noi 21 |
sunset gynipralul e un tocolitic, opreste contractiile...dar cel mai bine il iei daca il recomanda medicul, si in doza recomandata de el. se ia in iminenta de avort si nastere prematura...
ai grija ca poate da palpitatii fff urate. iti spun din proprie experienta
no-spa e muuult mai slab...de fapt daca stau si ma gandesc pt. mine no-spa e apa de ploaie...eu iau scobutil.
ratusca83 spune:
fetelor hop si eu din nou! am fost putin plecata si ma dor muschii de crap. abia astept sa ajung diseara la dr. acum stau in pat si pap...
pupici multi...
miruna sa ne vedem sanatoase la 40 de sapt!!
20+ si ingeras in ceruri
allexxia_m spune:
ALEXA ai un vot si de la mine! Bafta!
diana.b te-am trecut in lista cu datele cerute
JoAnn sper sa treaca repede si ai mai multa grija de tine
marizta suna totusi doctorul, el stie cel mai bine cum este sarcina ta si ce riscuri sunt
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura, si eu am schimbat, sa avem parte de saptamani usoare pana la termen!
24+
Elfica spune:
Azi merg la a treia sedinta din cursul pentru parinti. Imi pare rau ca nu mergeti si voi, ca ne cunosteam cu aceasta ocazie (ca sa va vad burticile, dati-mi si mie link-ul si parola de la picasa, va rog mult ). Va povestesc despre ce am mai vorbit si ce am facut, ca poate ne plimba prin spital, asa cum ne-a promis. Iar cand incepeti voi cursul imi povestiti si mie cum vi se pare cealalta moasa, ca nu o veti prinde tot pe cea de acum, tinand cursul prin rotatie. Revin cu detalii maine. Va pe toate!
24+
JoAnn spune:
citat din mesajul lui allexxia_m JoAnn sper sa treaca repede si ai mai multa grija de tine |
allexxia multumesc
mai multa grija ...nici nu stiu cum sa mai am...
oricum acu ma simt mai bine...sper sa continui asa.
allexxia_m spune:
Elfica ti-am trimis PM
eu as fi vrut sa merg la ceva cursuri de genul, dar sunt din Craiova si aici nu am auzit sa se faca asa ceva
JoAnn ma bucur ca esti mai bine acum, vorba ta, sa o tii tot asa
24+