Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
sugubina spune:
[quote]citat din mesajul lui JoAnn
ratusca daca nu o sa ma simt mai bine de la gynipral, pe care de fapt eu nu trebuia sa il intrerup, o sa merg la medic.
dar parca vad ca dr. zice sa mai merg o tura la spital sa mai bag niste injectabil
sugubina ete ca m-ai facut si pe mine sa incep sa ma intreb daca sa cumpar 2 patuturi sau doar unul
HOOLA
neata! Pai am mai intrebat si eu mamicile cu gemeni si ziceau ca la inceput pana la 4luni e mai bine sa nu fi separati, ca in burtica numa impreuna au stat si asa se adapteaza mai repede. Plus ca de ex la mine e si pb cu spatiu si cu banii..Asa dupa 3-4 luni vine si indemnizatia si ne-om descurca.
sugubina +19 cu Puficele
sunset_zuzi spune:
neata fete ieri am chiulit dar am stat numai in pat dupa ce luni am plecat de la serviciu val-vartej din cauza contractiilor...eram putin speriata ca luasem 3-4 no-spa si nu-mi treceau durerile ...asa ca ieri nu am venit la birou si am stat toata ziua in pat....mare plictiseala...acum inteleg prin ce trec fetele care trebui sa stea legate de pat...e fff nasol
miruna,dimitra felicitari pentru semnatura ...noi am schimbat ieri semnatura dar dam de baut azi
Fetele care mergeti la cursurile de la Filantropia...as vrea sa ma bag si eu pe lista pt 28 iulie
Aaaa si inca ceva...mi-a dat o prietena o cutie de gynipral si mi-a zis ca daca sunt mari durerile pot lua din ala...dar am citit pe prospect si nu prea mi-a placut ce am vazut acolo....voi luati gynipral cand aveti contractii? e mai bun decat nospa?
Doamne ai grija si de noi 21
sugubina spune:
Joannn sa incerci sa stai cat mai linistita, lasa stresu ca si de la el se intampla chestii.
AM citit si eu cu Madalina..Ce ciudat domne. Si avea si copilas mic..oof!
Dau un suc, avem de azi 19 saptaaaamani, suntem Pufice din ce in ce mai mari!!
sunset vin si io din 28 la cursuri!!
sugubina +19 cu Puficele
diana.b spune:
cred ca ma bag si eu la cursurile de la Filantropia... tot de pe 28 iulie
voi va luati si partenerul?!?!? eu asa as vrea, ca sa obtina si el cele 10 zile libere
20+
marizta spune:
o intrb: am fos acum 5 min la baie si am vazut o pata mica mica maronie pe chilot?de la ce?sa ma i ngrijorez?...e prima oara
18 +
Doamne ai grija si de noi
amelia_ilie spune:
Sugubina, Sunset, Dimitra felicitari pentru semnatura!
Eu nu stiu daca sa ma bag la cursurile de la Filantropia, oricum cele 10 zile in plus nu stiu cand le-ar putea consuma. Noi avem CO destul de mult, eu 32 zile, el 35 si nici asa nu reusim sa ni-l consumam pe tot, din notive de putini oameni la job si muuuuulta muuuulta munca. O sa mai vorbesc si cu el si sa vedem ce zice.
Exista un termen limita (ca varsta a sarcinii) pana la care poti face cursurile?
17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
sugubina spune:
da Diana il iau, ca pt alea 10 zile in plus la concediu de fapt vrem..
sugubina +19 cu Puficele
Lore1983 spune:
Am votat si eu, Alexa!
Buna dimineata fetelor! Maritza, cred ca ar trebui sa-l intrebi pe dr. daca este ok pata maro. Eu am eliminat un cheag maro destul de maricel in sapt 12, dl. dr. mi-a zis ca era un cheag mai vechi, insa nu mi-a spus ce era cu el.
16+
douradoudou spune:
hello..marizta cel mai bine intreaba doctorul si eventual fa si o eco rapida..nu mi se pare ok la 18 saptamani..eu zic sa il suni ACUM ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu