Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

miru merci pt raspuns! kiss

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Cand se face analiza asta? Si e o cauza pt care se face? Mie medicul mi-a sp ca sotul nici nu trebuie sa isi mai faca RH si GS.

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Alceva: am rezultatul de la analiza determinare anticorpi gravide-anticorpi ANti A (eu am grupa 0, sotu A2); a iesit absent. Ce inseamna asta, e de bine? Adica nu am dezvoltat anticorpi contra grupei lui A2?

sugubina +19 cu Puficele

Da, e de bine. Asta inseamna ca nu ai dezvoltat anticorpi impotriva grupei sancvine a sotului tau. Daca puficele au grupa ta, nu dezvoltai oricum anticorpi, daca au grupa sotului puteai dezvolta anticorpi (si asta numai in cazul unui transfe de sange mama - copil), care se "luptau" cu grupa lor. Fiind absenti poti sta linistita.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Alexa mie dr ginecolog mi-a zis sa fac analiza asta pt ca avem incompatibilitate de grupe sangvine: eu 0 sotu A2 si puteam dezvolta anticorpi. Nu are treabacu RH-urile (avem amandoi pozitiv). Dc nu ti-a zis nimic dr tau de asa ceva inseamna ca nu tre sa iti faci probleme.

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alexa, depinde ce RH si grupe sancvine aveti. Daca tu ai RH negativ nu trebuie sa mai faca determinarea RH-ului (daca nu il stie) sau dozarea. Daca ai RH pozitiv ar trebui determinat ce are sotul (repet, daca nu stie deja) si eventual facuta dozarea. Si la grupe este la fel. Pot fi sau nu incompatibile. Daca nu sunt stati linistit. Daca sunt faci analiza si vezi daca ai sau nu anticorpi dezvoltati.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata ! Felicitari pentru semnaturi.:) Si eu am schimbat-o azi, ca am uitat ieri.:P
Miruna, e invers: daca mama are RH pozitiv nu mai e nevoie de nimic.
Sugubina si noi exact la fel: eu O1, sotul A2. La prima sarcina nu am facut absolut nimic in legatura cu asta, dr de acum zice ca probabil voi face, dar nu i se parea prea important.
Incerc sa fac un capitol nou? Sa vad daca am parola.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da asa stiam si eu. Deci daca eu am pozitiv, el nu trebuie sa mai faca? Sau ar trebui facut la GS?

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Neata ! Felicitari pentru semnaturi.:) Si eu am schimbat-o azi, ca am uitat ieri.:P
Miruna, e invers: daca mama are RH pozitiv nu mai e nevoie de nimic.
Sugubina si noi exact la fel: eu O1, sotul A2. La prima sarcina nu am facut absolut nimic in legatura cu asta, dr de acum zice ca probabil voi face, dar nu i se parea prea important.
Incerc sa fac un capitol nou? Sa vad daca am parola.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

22+

Mergi la inceput
Mergi la inceput