Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 22
beatrice75 spune:
Si eu le am cu amortitul picioarelor si sunt multe fete pe forum care spuneau ca li se fac picioarele de "gelatina" la un moment dat.
23+

ALEXA1985 spune:
Felicitariiiii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata 236 de banuti pentru Alexa si pentru restul fetelor o limonada ![]() am ajuns la jumatatea drumului... ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 20+ |
22+
ALEXA1985 spune:
Lore1983 eu am hotarat sa schimb medicul de familie. Dau o gramada de bani pt CAS si ea nu imi da o amarata de trimitere. Te anunt diseara ce am facut, pt ca la 15.30 vb la tel cu noul medic sa vad daca el poate da. Desi cred ca da, pt ca e prieten cu dr HAiduc si acesta mi-a sp ca a mai dat. Dar sa vedem.
22+
Lore1983 spune:
| citat din mesajul lui diana.b eu nu am chef de munca azi......... dar deloc ![]() ![]() ![]() 20+ ![]() |
Nici eu

17+
sunset_zuzi spune:
felicitari fetelor care au schimbat semnatura
sa ajungeti cu bine pana la sfarsit cu bebei sanatosi
si mancaciosi...eu una abia astept craciunul de anul asta
o sa fim in 3 
Doamne ai grija si de noi
21 
diana.b spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi felicitari fetelor care au schimbat semnatura sa ajungeti cu bine pana la sfarsit cu bebei sanatosi si mancaciosi...eu una abia astept craciunul de anul asta o sa fim in 3 ![]() Doamne ai grija si de noi 21 ![]() |
Nu-mi vine sa cred
... tu te gandesti deja la Craciun
???????
20+
sugubina spune:
Fetele cu medicu de familie-am si eu de tras cu a mea de imi scoate peri si meri albi..nici nu o sa ii cer vrodata ceva exceptional ca urla. In fine e aproape,deabia m-am schimbat la ea si asta e.
Imaginati-va ca am dus medicalul dat de ginecolog sa il vizeze-ca asa se face. E emis din SUUB, nu de oriunde, cu stampila sefului de sectie, a tuturor - si imi zice ca ei ii trebuie COPIE DUPA FOAIA DE INTERNARE.Io care am indicatie sa stau numa in pat aproape sa mai ma duc sa le fugar pealea din spital ca lu tuta mea ii trebe foaia de internare. Ce o fte grija pe ea?!! Ce i-o trebui aia ei nu inteleg! Voi ati mai auzit asa ceva? I-am zis ca ii aduc eu cand mai am drum la spital..(asa intr-o doara ca nici nu am de gand sa stresez medicu cu asa pretentii).
Alceva: am rezultatul de la analiza determinare anticorpi gravide-anticorpi ANti A (eu am grupa 0, sotu A2); a iesit absent. Ce inseamna asta, e de bine? Adica nu am dezvoltat anticorpi contra grupei lui A2?
sugubina
+19 cu Puficele

mirunam spune:
| citat din mesajul lui sugubina Alceva: am rezultatul de la analiza determinare anticorpi gravide-anticorpi ANti A (eu am grupa 0, sotu A2); a iesit absent. Ce inseamna asta, e de bine? Adica nu am dezvoltat anticorpi contra grupei lui A2? sugubina +19 cu Puficele ![]() |
Da, e de bine. Asta inseamna ca nu ai dezvoltat anticorpi impotriva grupei sancvine a sotului tau. Daca puficele au grupa ta, nu dezvoltai oricum anticorpi, daca au grupa sotului puteai dezvolta anticorpi (si asta numai in cazul unui transfe de sange mama - copil), care se "luptau" cu grupa lor. Fiind absenti poti sta linistita.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
23 +