Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salut fetele

ce mai e nou??

eu ma plictisesc .....si e asa de cald

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, tragand cu ochiul la odiseea de sept-oct am vazut ca o gravidutza spunea "Singurele variante sunt la 23 august de la 20-21,00 si la bery spa in iancului unde au aqua gym, iar instructorul a zis ca daca vor veni mai multe gravide, va face un curs de aqua materna. " Am vazut ca multe stati prin Titan. Poate va interesati una din voi daca se face, cand, cat costa, cate sedinte etc. Eu ii am pe ai mei in Titan, acolo am copilarit, asa ca as veni cu drag. Daca aveti timp si chef, incercati sa aflati amanunte, ca poate ne-ar prinde bine niste miscare! Ce ziceti, sunteti amatoare?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

pissi felicitari pentru fetita! Sa fie frumoasa si sanatoasa!

ioanast cre k stiu pantalonii aia de panza topita. Am probat si eu odata. Se simteau tare recisori si comozi.

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

E posibil ca intr-un minut sa am tensiunea 87 si puls 100 si apoi sa se schimbe la 124 si puls 94 sau tensiometrul nu functioneaza?
Din nou apelez la voi, forumiste, ca nu-mi pot suna doctorul in fiecare zi cand am cate o problema!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Multumesc de raspuns Ioana

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice sa stii ca tensiunea e oscilanta. E absolut normal sa varieze. Mai asteapta (calma si linistita) 10-15 min si ti-o iei din nou.

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

E posibil ca intr-un minut sa am tensiunea 87 si puls 100 si apoi sa se schimbe la 124 si puls 94 sau tensiometrul nu functioneaza?
Din nou apelez la voi, forumiste, ca nu-mi pot suna doctorul in fiecare zi cand am cate o problema!

22+

nu e nicvi o problema..daca e tensiometru din ala electrice f posibil sa dea erori si mie mi se intampla...dar oricum in ambele cazuri nu ai de ce sa te ingrijorezi pt ca si pulsul si tensiunea erau ok..nimic anormal

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

22+

nu e nicvi o problema..daca e tensiometru din ala electrice f posibil sa dea erori si mie mi se intampla...dar oricum in ambele cazuri nu ai de ce sa te ingrijorezi pt ca si pulsul si tensiunea erau ok..nimic anormal

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

beatrice, dr botica e super ok, am fost doar de 2 ori la el pana acum (asta e singura chestie care nu ma incanta), ca ma cheama la itervale mari de timp, mai am pe 26 iul eco
dar in general e f calm, iti raspunde la intrebari, mie mi se pare ok. oricum o sa nasc cu el la medlife

Lore 18 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

fete, ce e linistea asta?
sau am blocat eu capitolul, pt ca eu am postat ult mesaj

Lore 18 + &

Mergi la inceput