Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Felicitari pissi87 pentru bebelina!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Alexa, chiar ieri am avut o problema in legatura cu concediul de risc maternal.
Am sunat medicul de familie sa-mi dea concediu si mi-a zis ca-mi da concediu obisnuit de boala 75%, care are cod 01, si care se calculeaza plecand de la net. M-am revoltat fiindca eu chiar stau in casa, chiar exista risc maternal, nu mai pot merge la munca si de ce sa-mi dea concediu de boala. Mi-a explicat ca ea poate da concediu de risc maternal doar daca are o hartie de la medicul de medicina muncii care sa precizeze ca nu mai pot continua activitatea la locul de munca. Cerclaj cu stat pe scaun 6-7 ore, total neindicat! Am vb cu medicul de medicina muncii, maine merg sa ridic adeverinta si sa o duc la medicul de familie care imi poate da maxim 120 zile de risc maternal (cod 15) pe perioade de 30 zile, iar calculul se face plecand de la salariul de baza, deci castig mai mult decat daca merg la munca.
Eu sunt terminata cu insomniile, am adormit la ora 5, nu mai stiu ce sa fac!!!!

Acum vreau sa fac o ciorbita acraaaaa.

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls, dar cine se pricepe sa imi puna si mie un carucior roz?
Sau este scris undeva, ca sa fac eu singura?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna, am intrat sa va salut putin inainte de terminarea programului.
Alexa, votat ! :)
Ce de vesti bune avem de la ecografii... Sa continue numai asa!
Elfica, eu nu am fost. Sigur spuneam inainte si schimbam nr de tel sa ne vedem.
Fetele, stei cineva unde gasesc in ro un www.littleurbanites.com/Store/pc/viewPrd.asp?idproduct=7633" target="_blank">wash pod? Imi doresc tare mult unul.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice

Bine ca nu m-am bagat in seama cu ele atunci... Eram convinsa ca erai tu, semana bine cu tine cu parul lungut, cum esti in pozele de la 14 sapt. de pe picasa. M-am gandit ca te-ai decis sa mergi fara sa apuci sa vorbim de dinainte. Iar tu nu aveai de unde sa stii care sunt eu, ca inca nu m-am invrednicit sa pun poze cu mine pe albumul comun. Oricum, daca erai tu, ma complexa burta ta, care era cu mult mai mare decat a mea. Si ma gandeam ca eu nasc printre primele fete, teoretic, ca am DPN 31.10, de tine nu stiam, dar ma gandeam ca sigur nu puteai sa il ai mai mic decat mine. Si mie mi se pare ca am burta, dar cand le vedeam pe celelalte, realizam ca sunt o buburuza . Acum m-am linistit!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Elfica, daca nu ti-a trimis PM Alexa 1985, iti pot trimite eu.
M-am uitat pe site-ul cu cezariana filmata si mi-au dat lacrimile cand l-a scos pe copil. Nu stiam ca il scot asa ridicand de cap, tragand usor in sus...cam brutala metoda de extractie

16+

Inca nu mi-a trimis, poate nu e on-line. Daca poti sa imi trimiti tu, iti multumesc mult de tot! si De unde stii, cineva care a nascut recent? Daca stii si la moase, anestezist etc, spune-mi, ca nu strica informatia... Cam la cat ajunge totalul cheltuielilor pe care il faci ca mamica in Filantropia si, mai exact, la dr. Haiduc? Macar o idee sa imi fac. Multumesc inca o data!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Eu am dat 50 ron pe perechea de pantaloni. Insa am probat altii gen blugi care erau vreo 90 ron, o rochita tot 90 ron, deci cam asa...

21+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

da, mi-a zis ca la morfofetala se poate, dar alte ecografii, nu. Pe mine ma interesa ecografia din sapt 28-30

22+

O ecografie de sarcina la Medical City costa 265 de lei. Eu atat am platit de fiecare data cand am mers la consult la dr. Haiduc. Ecografia avea si poze 2D, 3D. Eco de 28-30 sapt este una speciala sau este o eco de sarcina normala?

16+

Multor fete cand au mers la morfofetala, li s-a recomandat sa mearga si la eco din sapt 28-30, chiar am scris la acea vreme ca imi scria in dosarul dat la morfofetala, foarte multe anomalii care s-ar dezvolta sau se vad in trim 3 de sarcina. Oricum, atunci doctorul iti poate spune si cum sa nasti:natural sau prin cezariana.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lore76

beatrice75 eu sunt la dr botica , insa merg la medlife , habar n-am la ce spital de stat este.
apropo de simtit, nici eu nu-i simt pe bb-i, desi azi am schimbat si eu semnatura si am 18 sapt, tot nici un ghiont din partea lor

Lore 18 + &

cum ti se poare Botica?Eu am fost la el la morfofetala si mi-a placut mult cum a "colaborat"cu mine, cum a avut rabdare sa-mi explice, sa-mi raspunda la toate intrebarile. Ma bate gandul sa nasc la privat. Oricum, tre sa ma hotarasc sapt viitoare. Dar merg in paralel si cu dr de la stat in caz de complicatii.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Beatrice, cea mai ieftina nastere la Medlife, pachet Silver, e in jur de 7.000 Ron. Prelevarea celulelor stem gratuita e ceva de umplutura. Gratuita este si la stat, doar recolteaza sange din cordon. Ceea ce costa 3.000-4.000 Ron este kitul (alta umplutura) si taxa initiala de stocare.

Preturile pentru ecografii si alte servicii Medlife le gasesti oricum pe site unde iti dau si lista celorlalte facilitati. Eu una am renuntat pentru eternul argument al eventualei urgente, in cazul meu sau al copilului. Degeaba am conditii daca la orice risc sau problema ma duc la stat.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

Asta vroiam sa ma interesez azi la Medlife, dar asistenta care mi-a fost recomandata pt astfel de informatii, are mobilul inchis. Iata ca inca o data, in ciuda a ceea ce spun multi, formul m-a ajutat cu o informatie in plus si mai rapida. Deci, kitul si stocarea nu intra in acesti bani...

22+

Mergi la inceput

forumul

22+

Mergi la inceput