"Abdomen extra-plat (32)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

phiiii, cand tineam hay-ul am mancat si eu omleta fara paine, ca n-aveam voie. Nu vreti sa stiti de cate ori mi-a venit sa vars si la kickbox si la baschet
Tura asta cand am tinut am mancat omleta de albusuri cu salata de rosii&castraveti, a fost ok.
dar pestele din conerva prefer sa nu-l mananc
Mi-a facut mamam-mea peste prajit in teflon cu susan si ceva malai, cu fenel prajit langa. A iesit demential

Ueri am vazut emisiunea Dirty jobs pe Discovery si cand am vazut ferma de purcelusi asa bine mi-a parut ca nu ii mai mananc.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neataaaaa
cine vrea o cafeluta?.. are oleaca de zahar ce-i drept
sunt in vacanta de azi, viata e frumoasaaaa

m-am si cantarit acum..am ajuns la 47,1 kg

Allure eu nu mananc paine in general..o mai fac lata uneori cum am facut atunci cu mititeii, dar in rest eu mancarea o mananc goala, fara exceptie
mi-am luat si eu acum tartine crocante din grau, dar am mancat doar 2 atunci cand le-am luat si aia a fost..sper sa nu expire in baza mea

si am o febra la picioare de la inventia mea de aseara..O.M.G
si am si la abdomen o febra dracu de cand am facut Insane abs-ul ala
, ce ma oftica..ar trebui sa fac niste poze sa vedeti cum arata coatele mele de la nebunia aia de workout...am carne vie si nu se mai vindeca si ma ustura de ma pipi pe mine

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

stai ashea ca am uitat ceva

Adriana, bine-ai venit..eu nu vad ce ai scris, dar te-au sfatuit fetele bine

Baby, la multi,multi ani!!.Sa fii sanatoasa,fericita tu cu tine si cu restul lumii,sa ramai la fel sportiva, restul vin ele pe parcurs

me,me,me

Mergi la inceput

am mai gasit un videoclip de-al Ciarei..cam agresiv , nu prea o prinde stilul asta, dar arata bineeee rau
http://www.youtube.com/watch?v=4u3iLdLTRgQ

al meu cand a vazut a zis ca am luat-o pe campii, sa imi caut alt model, ca Ciara se transforma in barbat,cica alea-s maini de femeie??..nu-i adevarat, mie imi place mult cum arata

mi se pare mie sau are silicoane??

me,me,me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Salutare fetelor.
Bun venit celor noi!!!
Baby LA multi ani!!! Multa sanatate si toate cele bune!

Astazi dau eu de baut ca e ziua sotului si mancare ca deh...macar asa sa ne permitem

VA pe toate!

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Ce de activitate pe subiect in weekend! Eu n-am intrat deloc, am stat tot pe afara. Vineri seara am prestat cu Shaun vreo juma de ora, sambata si duminica am fost la strand si am inotat, dar putin de tot ca am preferat sa stau la soare. Nu de alta dar am avut concediul vara asta deja si a plouat in fiecare zi , am prins de vreo 3 ori catre 2 ore de soare, in rest nimic. Si n-o sa stau toata vara alba ca branza, asa ca am profitat sambata si duminica si acum sunt bronzata SIngura problema e ca pe fata s-a intamplat ceva, am fost facuta cu protectie maxima si nu prea m-a prins soarele, dar din cauza caldurii mi-au aparut mici capilare sparte, stiu ca am inceput de cuperoza, dar acuma chiar se vede . Bine, cu ochiul liber nu prea se vede, doar in oglinda care mareste, dar stiu ca se va agrava tot ce pot sa sper e ca peste cativa ani, cand situatia va deveni nasoala, sa fi descoperit medicii ceva care sa le stearga de tot (ca am citit ca nici laserul/ipl-ul nu e chiar fantastic)

Ei, dar a fost atat de bine zilele astea 2 ca parca nimic nu ma supara chiar asa tare si sunt optimista

Deus, deci si tu ai tinut un an tratamentul cu terbinafina. Cred ca si eu va trebui sa fac la fel. AM incercat si eu inainte otet+listerine pulverizat de 2-3 ori/zi, tinut degetele in otet 15 minute/zi, tea tree oil, oregano oil, si m-am tinut de treaba, dar...In martie am inceput sa iau fluconazol (se lua o tableta/sapt) si o unghie mare a inceput sa creasca sanatoasa, deja dupa o luna se vedea 1mm-2 de unghie muuult mai subtire si roz. AM luat 3 luni si apoi am trecut pe terbinafina 250mg/zi ca unghia mare care s-a imbolnavit prima nicicum nu crestea, si am zis sa iau ceva care poate e mai puternic si acuma deja am 2 mm de unghie mult mai subtire, dar e tot galbena, ma gadesc ca fiind bolnava mai demult ii trebuie mai mult timp sa-si revina. Si cand ma gandesc ca dr la care am mers la 4 controale mi-a zis ca nu e ciuperca, ca unghia creste ff groasa si de asta e si galbena, ca e cam tripla ca grosime fata de unghia normala. degeaba i-am spus ca eu cred ca e ciuperca pt ca s-a extins la inca 4 unghii si asa am ajuns sa ma tratez singura, dupa 4 controale a cate 60 de lei fiecare si tratament care n-a dat niciun rezultat, ma doftoresc singura

Allure, cred, cred ca nu ma mai balonez. De vreo 3 saptamani am probleme cu cconstipatia, in ciuda fructelor, seminte de in macinate luate zilnic, ulei d masline baut cu lingura, salate, apa multa, medicamente de colon si fiere. Nu stiu care-i faza, dar cum sutn constipata am burta un pic mai umflata decat de obicei, dar e asa si diminneata cand ma trezesc si seara, dupa ce mananc o gramada peste zi, parca e doar un pic mai mare, ceea ce e normal. astept sa gasesc ceva care sa ma ajute cu constipatia si apoi o sa pot zice sigur, dar asa mi se pare ca nu ma mai umflu. In septembrie o sa inghit iar tubul sa vedem cum stau treburile prin stomacel.

Ce-mi place ca sunt tot mai multe fete harnicutze care fac sport ca asa ma energizeaza si pe mine

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Baby, La multi ani!!

SI Ramy, La multi ani sotului din dotare Azi promit sa nu iau energie de la tine, te las sa fii plina de energie cu sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Codrina mersi , ma bucur ca nu iei de la mine ca sa iti zic venira neamurile de la otelu rosu si sunt fara vlaga in mine si ametita de cap ca e prima zi...e treaba asa nu?

Sa vedeti ce mi-a zis ficamea :
Ficamea ne zice ca are iubit cica pe Denis si ii zic
"pai te-a parasit tu mama ca si-a gasit alta iubita"
da ficamea imi zice
"pai atunci ma duc in China sa imi gasesc alt iubit"

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ce zi frumoasa e afara!!!

Deus, Lumy, Ramy, Codrina multumesc din suflet pentru urari

Chiar c-a fost activitate la greu in weekend!

Allure, am mai vazt' eu ferme d-astea pe la emisiunile Annei Olsen. Si cu dulceata....si eu mai pacatuiesc uneori, daca-i d visine ori fructe d padure...ori capsuni. S-o papi sanatoasa!

Eu raportez asa: sambata 4 ore de drumetie afara din traseu prin cheile turzii, deci cam greutz, prin padure, desisuri, grohotis, etc. A fost demential! Si ieri am facut o ora juma de drumetie greoaie iara si 2 trasee de escalada, unul din 1-a, si nici n-aveam de gand sa prestez la el, si al doilea l-am repetat caci la prima incercare m-am lasat in coarda inainte de top cu 1 metru. Practic l-am facut, dar nu curat, din 1-a, asadar m-am mai agatat inc-o data, si a doua oara m-am dus ata pana sus!!! Traseele se cheama Ratza si Papagal....si am mai facut eu unul, mai demult, Pasarea Polara! M-am amuzat...

Aaa, si sambata m-au invadat toate cele...dupa o intarziere de mai bine de-o saptamana. As fugi, sa vad cum mi-e, sa se mai lase hemoragia asta. La hiking si catarat n-am treaba, dar cand ma scutur..am pus-o!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Oho,avem sarbatoriti astazi?

Sa ne traiti fericiti(il bagam si pe sotul lui ramy ca doar e de-al nostru,nu?noi acaparam tot!)La multi ani baby-boom,sa fii sanatoasa si mereu frumoasa.
Sa-ti traiasca sotul si sa te iubeasca mereu,ramy!

Ah,am reusit si eu sa maninc ceva pe ziua de azi,e 17:30 si abia am terminat o farfurie de ciorba(de perisoare)fara paine.
Mi-am revenit!Aveam o foame!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput