"Abdomen extra-plat (32)"
Raspunsuri - Pagina 17
XIO spune:
LA MULTI ANI Babyboom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Capucino, ochi de ou cu telemea si paine neagra, fix 2 lingurite de spuma de zmeura, ca mai mult nu era
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
z333 spune:
no, pana acum treabaaa, o banana, un iaurt cu fulgi de ovaz, vreo 2 l de apa si ma apuc de sport
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Sabiha spune:
La multi ani Baby si sotului lui Ramy.
Bun venit celor noi!!
Pana la ora asta am papat o mana de alunde de padure si migdale, cafea cu un cub de zahar, o conserva de somon in suc propriu cu o lamaie stoarsa deasupra.
Corina pt vinisoarele acelea e bun un produs de la farmacie dar nu-mi aduc aminte acum. Pana imi aduc aminte ia Tarosin care e f bun pt fragilitate capilara, contine vit C si vitamina P (flavonoizi).
codrina13 spune:
Sabiha, e pe probate ce-mi zici sau pe auzite? Eu am luat ceva naturiste (ruscoven(?) si rutin c) si Detralex(care cica e cel mai bun) si nimic. Detralex am luat chiar in cure de cate 3 luni (am capilare sparte si pe picioare) si nimic, nicio imbunatatire, tot imi apar altele noi pe picioare
Sabiha spune:
Detralex e produsul de care nu-mi aduceam aminte. Spui ca nu da rez la tine? Imi pare rau, am o prietena care il ia non-stop la rec dr, i-a spus ca poate sa-l ia mereu. Poate ajuta sa nu se mai formeze altele . Tarosin contine rutozida care cred ca e si in Rutin C.
Am sa-ti scriu un PM.
Deus spune:
ramyteo - sa-ti traiasca barbatu, sa va iubiti, sa aveti parte de multe bucurii si sanatate!
raportez: alergat in parc, urmeaza abdomene si ceva brate:-)
am mancat:
dimineata un fresh din piersici, lebenita, morcovi, strugurasi, patrunjel verde, seminte de in
pe la pranz - branza de vaci cu rosie, castravete si ardei gras
Si sa va impartasesc si voua ce mai folosesc eu: de la magazine bio mi-am luat praf de MACA si seminte de canepa - pe care le bag in suc sau le iau simplu pe lingurita:-) sunt adevarate minuni, am auzit doar lucruri pozitive despre ele asa ca sper sa vad si rezultate
Planta Maca (Lepidium meyenii) se cultiva de mii de ani in podisurile Andine si are rol vitaminizant si performant. Lupta impotriva deprimarii si a starii generale de slabiciune. Este denumita ginseng peruvian.
Creste libidoul atat la barbati cat si la femei, mentine balanta hormonala a barbatilor si a femeilor de toate varstele, ajuta sistemul endocrin, imbunatateste starea psihica si emotionala, creste energia fizica si rezistenta corpului, intareste puterea de concentrare.
Este un suport pentru menopauza si andropauza, creste fertilitatea la ambele sexe, diminueaza stresul si oboseala, lupta cu osteoporoza, reduce simptomele premenstruale si regleaza menstruatia, ajuta sistemul circulator, grabeste vindecarea ranilor si reduce anemia.
Este o alternativa la steroizi si ajuta la intarirea musculaturii pentru sportivii de performanta si vindeca reumatismul si artrita.
Ajuta organismul in lupta cu cancerul, la cresterea imunitatii, in detoxifiere, previne ejacularea precoce si imbunatateste viata sexuala, vindeca frigiditatea si impotenta,
Semintele plantei “Cannabis sativa” au fost apreciate si foarte mult folosite de culturiile lumii din vechime. Contine toti aminoacizi esentiali care ajuta la sinteza proteinelor cat si acizii grasi, impreuna responsabili pentru sustinerea vietii unui idivid. Este un produs ideal in cazul vegetarienilor, inlocuind cu succes lipsa proteinelor. Daca vi se pare scump, adica cam 10.70 pe o punga de 200g, folositi-l ca pe un tratament. Sincer este cel mai indicat tratament de pe pamant. O lingura sau lingurita pe zi este foarte bine. Sanatatea este pe primul loc in aceasta viata.
Speciile de Cannabis care nu au nici urma de continut de drog, au inceput sa aiba cautare pe piata lumii din cauza proprietatilor lor exceptionale. Facand parte de fapt din categoria nucilor si avand un gust delicios de miez de nuca, dar cu o aroma mai speciala putem sublinia urmatoarele, din sursa Wikipedia.
“Canepa (hempseed) contine 30% ulei si 80% din acizii grasi esentiali, linoleic acid, omega-6, toti sunt enumerati mai jos in paragraf. Totodata profilul de amino-acizi continut, este aproape de nivelul prezent in sursele comune de proteine precum carne, lapte, oua si lapte de soia.”
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Allure spune:
La Multi Ani racusorilor: Baby-boom si Ramy's husband!
Sa nu exagerati cu torturile!
Peste cu lamiie gol?? Nah...trebuie macar salata la el...
Am mincat si eu niste capsuni goale si astept sa se digere inainte sa ma apuc de sport. Abia m-am trezit...
Poate revin mai incolo cu raportul.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Elena_R spune:
Baby, La multi ani!
Ramy, la multi ani si sotului tau! petrecere frumoasa!
Si racusorul meu a avut ziua ieri, dar i-am sarbatorit-o sambata, si am cam facut exces de mancare Ieri am fost cuminte in schimb, nu am mancat decat cereale cu lapte si la cina peste cu un cartof copt si salata de gradina plus o ora de sport!
Azi m-am trezit cu gainile ( sau odata cu Deus ) sa merg la dermatolog pt petele alea de pe fata... mi-a recomandat Retin-A si o crema cu hidroquinona (cum este si Lustra, recomandata de Allure ). Mi-a mai zis ca ar fi indicat sa evit soarele complet si sa folosesc protectie mare, mai ales ca iau AC .. e clar! sunt condamnata la o viata de aratat ca o branza!
Azi am bootcampul dupa lucru! abia astept! m-am cantarit ieri si aveam 52 kg mai am de dat jos inca vreo 4...
Lumi, vacanta placuta la mare!!
ramyteo spune:
Multumim fetelor pe ntru urari toate cele bune si voua
Elena la multi ani sotului si sa aveti parte numai de bucurii!
Va aduc ceva fain...ficamea da din buric
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b66709cddc6587ab79afd1
atat ca la inceput nu se vede prea bine dar dupaia se vede mai bine...putin asa
Suntem mari
Allure spune:
Core Synergistics sau 450 calorii intr-o ora done!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.