"Abdomen extra-plat (32)"
Raspunsuri - Pagina 10
Miriluta spune:
Salut fetelor, va urmaresc de ceva vreme insa abia acum ma bag si eu in discutie. Vad ca tot scrieti de Shaun...ce naiba e Shaun???Am cautat pe net dar dau numai de mielul Shaun.
Eu merg mult pe bicicleta insa as vrea sa fac si ceva intensiv si cum imi lipseste timpul sa ma duc la sala...cel maibine ar fi sa imi iau un aparat cu care pot lucra acasa. Deci, cine e Shaun, ce face el si daca stie mama lui?
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miriluta Am cautat pe net dar dau numai de mielul Shaun Deci, cine e Shaun, ce face el si daca stie mama lui? Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
ai fost mortala!!!
La fel ca sotul meu ,iata dialog : "Look,look he`s Shaun!" sotul:"Shaun who?Shaun the sheep??"
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Astazi am fost plecati dupa amiaza(la un fel de "balci" ceva) si vreau sa zic ca am cam bagat prostioare in gura .Am mincat mult pepene dar si niste "snacks",nu multe,2-3 impartite frateste cu mijlocia ,guma dulceeee pe care mi-o indesa mezina intre dinti cu forta ,iar cu aia mare am lins vreo doua acadele.Bine ca n-am baut decit ceai verde si m-am abtinut eroic de la alte tentatii ,ca erau nu gluma.
Lumi,si tu cu invazia rusilor?Auzi,reusesti sa faci sport in timpul asta?Eu vad ca n-am avut dureri de mijloc si burta de data asta,numai ca e navala mare si mi-e o silaaaaaaa,bleaaah.Stau cuminte ,n-am chef de zbucium.
bun venit Sabiha,sedere lunga si placuta alaturi de noi.Intrebai de ce iti apar mesajele asa greu,asa e pina in 10 mesaje,ele apar mai greu pt. ca sunt moderate.Vad ca ai trecut de 10 ,cred ca deja nu mai ai probleme.
z333 spune:
radeti de Shaun al meu ??..bad,bad,girls:-))
ramy al meu ca sa zica..e mandru olteanul si complexat ca am maini mai musculoase ca el:-)))..glumesc,are si el destui muschiuleti
mai dupa 10 incolo pun pozele..nahh, nu stiu daca o sa fie asa impresionante, dar eu sunt mandra rau de mine
acu' mi se pare ca imi eclipseaza abdomenul, mainile astea ..diseara direct Insane abs execut ca nu mai tine:-))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Miriluta spune:
Hannen ma simt mai degraba proasta decat mortala. Eram convinsa ca Shaun e vreun aparat...desi constat ca nu sunt departe de adevar
Miriluta spune:
citat din mesajul lui luminitaguba radeti de Shaun al meu ??..bad,bad,girls:-)) |
Io nu am ras, dimpotriva, mi se pare tare bun Shaun asta al tau . O sa il incerc si eu (daca imi dai voie) chiar in seara asta
hannen spune:
citat din mesajul lui Miriluta Hannen ma simt mai degraba proasta decat mortala. Eram convinsa ca Shaun e vreun aparat...desi constat ca nu sunt departe de adevar Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
vad ca nu cobori stacheta mai jos,daca te mai citesc trezesc cupiii,deja jupinul a intrat la banuieli ca`l bruiez de la "telecinemateca"
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
Io nu am ras, dimpotriva, mi se pare tare bun Shaun asta al tau . O sa il incerc si eu (daca imi dai voie) chiar in seara asta Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
ei stai asa ca ma supar ,gata nu mai rid
da` lasa ca ma uit cu coada ochiului spre canapea si`mi revin in simtiri,deocamdata e tot acolo,nu m-a parasit Shauuuuuun!!
Eh,e o glumita de`a noastra , mai veche apuca`te cu spor de shaun .Eu sunt super multumita de ambii!
z333 spune:
ahhh, Hannen, Hannen si il lasi tu singur asa pe canapea mai pe Shaun al doilea sau primul?? sau sforaie deja,dupa ce te-a alergat o tura prin casa cu telefonul? you know what i mean:-))))))
io poci sa fac sport si la ciclu iubita mea, cand ma apuca dracii pot orice
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24