**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Giova am vazut pozele, esti o frumoasa, baietii niste gagicari
Nu stiu cum te descurci cu ei. Super tortul. Nu a fost cam mic?
O ZI BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Laura Maria, La multi ani, sa cresti mare si sa fii sanatoasa
romanitza am vazut pozele cu Mare, e o dulce si nu pare deloc slaba, de fapt nici a mea nu pare slaba dar cand o pun pe cantar mi se inmoaie picioarele de suparare
elenada se gasesc peste tot autotstiutoare, foarte bine ca ti-ai aratat coltii, cine cunoaste mai bine un copil de cat mama lui?!
giova superbe pozele, ati avut un party pe cinste, ce sa mai zic de sarbatorit? doar sa fie sanatos si sa aibe parte de tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Laura Maria! Multa sanatate si fericire! Andreea sa va traiasca printesa si numai bucurie sa va aduca!

si de la noi!
azi mi-a tuns mama gogoasha. e asa de schimbat....parca nu mai e puiul meu ci un baietel. si nu l-am facut cu masina, ci numai din foarfeca. cand l-o vedea sotul.....

Blanca super pozici. le-am vazut azi noapte, dar nu mai aveam putere sa scriu. Eva e o minunatie de fetitza, adorabila in rochitele alea si cu sandalutele alea. Iar tu arati foarte bine! 2 gagici frumoase are J.
Crixia lasa ca se va obisnui printesa cu apa. Lui Edi nu-i place sa stea frumos in colac, el trebuie scufundat, facut in fel si chip prin apa. si numai tat-su stie, schemele lui au succes.
Romanitza scump tot la noi...
Ce mortala e Mara in colac. o dulceata de fetitza.
Moniland e tare bine la mama asa e. Aici as avea o groaza de ajutor....ne gandim tot mai serios sa ne intoarcem in Alba. Daca ar fi si de munca aici pt. sot, ar fi ideal.
Pai eu am vrut sa am copil aniversat vara si sa fie si fetitza. DD mi-a indeplinit prima dorinta.
Elenada nu are rost sa te enervezi, peste tot sunt specimene dintr-astea care-si dau cu parerea sau dau de-a dreptul ordine.
Ungaras tortul a avut 3,3 kg, mai mult decat suficient. a mai facut unul soacra cu nes, nuca, crant....a ramas din amandoua. barbatii la cata bere au bagat in ei...nu prea au mai servit tort. altii au luat din ambele...si tot a mai ramas.

schimb titlul si ma duc la copil afara.
Edi s-a invatat si numai afara, la umbra doarme. asa ca sta mama saraca cu el pe unde gaseste umbra, ca sa doarme printesitul. In casa nu prea vrea.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciao!!!!!Giova,am vazut pozele de la party,tare frumosi sunteti.......Vrem poze cu Edi baietelMa duc sa vizionez restul pozelor....sper sa ma lase Balazs......Azi incerc sa-l culc doar o singura data,sa vad daca-mi iasa.....dimineata s-a trezit mai tarziu,asa ca a adormit pe la 1.30....sa vedem ce si cumPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

La multi ani tuturor zmeuricilor ce au implinit primul anisor din viata lor!
Noi suntem mai bine cu raceala. Nu mai tusim atat de tare si nu mai avem nici mucisori dar de marti suntem pe sumetrolim. Ii mai dau pana duminica si sper sa treaca de tot. Acum m-a luat pe mine tusea si ma doare in gat rau .. offf.
Si noi suntem silueta (doar ea), avem in jur de 8 kg si 74 cm si nici un dinte ... oare ne dau si noua pana la un an?
Giova - foarte frumoasa party, o familie reusita.
Blanca - ce domnisorica dulce ai tu acolo, iar tu ai arati f bine.
Moni - dulci rau gemenutele, cat de diferite si dragalase.
Cam atat am reusit sa vad din poze, dar trebuie sa recuperez.
Va
Mai jos avem si noi cateva poze din concediu.

http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/BulgariaIunie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutareeeee simpaticutelor,

Intram si noi rapid sa semnam condica. Bryce face deja primii pasi prin casa in timp ce noi ne pregatim bagajele din nou caci vom pleca luni catre Michigan unde vom petrece 2 saptamini pe marginea lacului cu tot familionul.
Uram si noi un mare "LA MULTI ANI" tuturor zmeuricilor si zmeureilor senzationali. Sa aveti parte de cea mai frumoasa viata plina de zimbete si impiniri.
Citeva pozici si de la noi si va pupam mult. Urmatoarea relatare va fii din Michigan.

Imbratisari dragi,

Clara si Bryce

http://family.webshots.com/photo/2865628350104756238wdNhnJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Tot eu,

Doamneeee, mai fetelor, ce tragedie cu Madalina Manole!! Pur si simplu nu mi-a venit sa cred cind am auzit!! Incredibil!!! Pacatoase si periculoase mai sunt depresiile astea!!! Dumnezeu s-o odihneasca!!! Mare pacat ca a plecat dintre noi si si-a lasat copilasul fara mama!!!
Offffff,,

Va pup din nou,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani feiricit Denis Serban!

La multi ani fericiti Sara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaraJ

Doamneeee, mai fetelor, ce tragedie cu Madalina Manole!! Pur si simplu nu mi-a venit sa cred cind am auzit!! Incredibil!!! Pacatoase si periculoase mai sunt depresiile astea!!! Dumnezeu s-o odihneasca!!! Mare pacat ca a plecat dintre noi si si-a lasat copilasul fara mama!!!
Offffff,,

Si pe mine m-a impresionat, cu toate ca de obicei incerc sa pastrez distanta fata de tragediile astea. Dar acum... Ma doare sufletul pentru copilas, pentru sot si imi pare nespus de rau pentru ea ca nu a stiut/nu a mai realizat cat pierde, ce inseamna sa iti vezi copilul crescand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Multumim mult fetelor pentru urari !
Punem si http://family.webshots.com/album/578192319hucVxjnoi cateva pozici de ieri

Mergi la inceput