**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

iar pentru ca azi sunt alaturi de voi

La multi ani dragele noastre zmeurici!!!! va spun tuturor care alcatuiti acest topic

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Crixia , la multi ani, mamica ocupata! Sa fii fericita, sa te bucuri de dragele tale! M-am gandit la tine de ziua ta si ti-am transmis gandurile mele bune

La multi ani fericiti si sanatosi, Serban!
Buburuza, sa-ti vezi flacaul mare, bun si darnic!

Din Doha catre Trento, multi micutei Bia si dragei Inutsa (primiti si azi cu uratul, nu-i asa?)

Melea mama buna, sa-ti traiasca flacaul Alexandru, sa creasca, sa infloreasca, cu sufletul curat ca acum!

La multi ani, Darius de Doina! Multa, multa sanatate, copil binecuvantat!

La multi ani Maria, Alex, Radu Ion si Daris! Sa cresteti in pace si in iubire, pui frumosi!

Unguras, drum bun spre Romania! Tot cu masina mergeti?

Blanca, bine c-a trecut. Sanatate la toti 3! Va reveniti voi incet-incet! Inshallah Am vazut pozele, frumoasa vacanta ati avut! Eva e superba, iar tu ai o silueta ...

Ma scuzati pentru urarile tarzii, n-am avut cea mai buna saptamana si n-am vrut sa va transmit energiile mele mai putin benefice.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Serban Alexandru, pic mic de Buburuza! mami sa-ti traiasca flacaul, numai bucurie sa-ti aduca si multa sanatate!

din Ardeal!
Maine sper sa ma intalnesc cu Micaalsa si Teodora, sa se cunoasca si zmeureii nostri, ca noi ne-am tot vazut.

e foarte cald aici...azi am cam lenevit, maine se arata o zi plina de vizite si intalniri.
Duminica plecam si noi spre casa si zau de ma trage inima....as ramane aici de tot. doamne ce bine este pt. mine...un adevarat lux.
Chiar si sotul zice ca sunt mai bine dispusa si nu irascibila si pusa pe cearta ca acasa.
Ungaras bine ca ai terminat bagajele...uauuu cate borcanase carati cu voi, dar la cat sunt de scumpe aici, se merita.
Crixia stai linistita mami ca te intelegem perfect. Intri cand poti si ai timp.
Noce sper ca atrecut sapt. nebuna-nebuna si ca esti ok acum, mai linistita....asa cum te stim noi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Serban de Buburuza! Sa cresti mare si voinic!
si sarbatoritilor din ultima perioada, sa cresteti mari si sanatosi!

Blanca- Frumoase poze, se pare ca ati avut o vacanta frumoasa, imi pare rau sa aud ca Eva a avut probleme cu stomacelul... Si a mea mi-a facut niste episoade din astea, cu vomitat, chiar inainte sa plecam din Romania.Atunci a slabit destul de mult, acum si a mea are sub 8kg.Eram chiar ingrijorata, am intrebat la 2 doctori, urmeaza sa merg saptamana asta la doctorita noastra de aici sa vedem ce ne spune. Cu toate astea, mananca bine, iese normal si este f vioaie, deci n-ar fi semne de ingrijorare...Multa sanatate Evei si voua!

mQQm - am sunat ieri sa va scoatem din casa la o plimbare, dar se pare ca deja erati pe afara. Poate intr-una din zilele astea, cand aveti chef, veniti pe la noi si iesim la piscina sau printr-un parc pe aici... Eu de dimineata am dus-o pe Mara la piscina la noi, s-a mai jucat cu o fetitza, dar a prins-o somnul, era sa imi adoarma in colacel.Va si asteptam sa ne revedem!

Giova - intalneala placuta maine, asteptam sa vedem noi poze

Ungaras - drum bun si intra-adevar, daca poti, cumpara-ti borcanase pentru Maria Catalina de acolo, in Romania erau de 2-3 ori mai scumpe decat in Canada, daca iti vine sa crezi... Si asta nu numai la borcanase, ci si la Pampersi, etc.

Bely, Moniland - se pare ca nu numai zmeurica mea tine la silueta, ci si fetele voastre. Moni, sa stii ca Laurici seamana in continuare cu Mara mea, Am vazut poze din frumoasa voastra vacanta. Hai ca azi am incarcat niscaiva www.dropshots.com/MaraNicole#date" target="_blank">poze , sa vi-o arat pe dra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, ce bine prinde o iesire la mama, nu-i asa?! Sa faceti poze de la intalnirea cu Micaalsa.
Romanitzain unele poze chiar bine seamana Mara cu Laura

Fetelor, voi v-ati mai intalnit? Era vorba ca puneti de o intalnire intre zmeurici.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello gagici

La multi ani Serban! Sa fii sanatos si norocos in viata si sa ai part enumai de fericire.

Blanca sanatate multa micutei Eva. V-am admirat pozele. Sunteti toti trei niste frumosi.

In seara asta asa ma enervat o cucoana cand eram cu piticii afara. Matei se plictisise si nu mai vroia in carut asa ca l-am dat jos si l-am pus sa impinga carutul. Bineinteles ca uneori ma apuca pe mine de mana si se tot rasucea. Ii place lui sa se invarta ca maimuta intr-o mana. Si trece pe langa mine o cucoana si vai se repede la matei ca ii disloc copilului manuta. I-am spus sa nu isi faca probleme ca nu se intampla nimic. Frate mai sa imi smulga copilul din mana ca ii rup bratul si umarul. ca nici nu stiu eu cat de fragili sunt. Mi s-a pus pata si i-am spus ca daca i-am crescut pana la un an singura fara sa le rup oasele inseamna ca ma pricep si eu cat de cat. Unii oameni chiar nu au limite. Apoi a inceput sa ma baraie ca de ce nu au rosu la manute. ca nu e bine sa ii las asa ca se uita lumea la ei si ii deoache. Pana acum reuseam sa ignor astfel de persoane care nu sunt deloc putine avand in vedere ca gemenii sunt mai rari dar azi mi-am scos putin coltii.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze party:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-07-09/19:40:43
de aici in jos.
pe maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Serban!

La multi ani fericiti Laura Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Imi sunteti dragi...si uite asa am bagat un ochi si acum...nororc cu Alexia ca o tine ocupata pe Ana

Neatza!
Blanca, am vazut si eu pozele, sunteti o familie frumoasa, iar tu esti super slim! Felicitari!
Giova, da, dupa mine as sta cat mai mult cu voi, imi vin si mie intrebari in minte, nedumeriri, si stiu ca as gasi raspuns/pareri la voi!
Elenada, cam asta e miscarea de rezistenta! Curaj tie, nu ai gresit cu nimic, foloseste coltii!

Am reusit sa o duc si pe Ana la plaja, nu e prea incantata de apa, mai mult curioasa de nisipul de pe talpile ei, de scoici...mai repetam!

O zi frumoasa va doresc!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Laura Maria, LA MULTI ANI!!!! sanatosi si frumosi

Giova, super party. Ce-mi place ca avem aniversari vara si se pot tine in aer liber.
blanca, foarte frumoase poze, iar Eva e tare eleganta.
elena, lasa oamenii sa traiasca.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput