LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Bunny, cred ca mi-a placea si mie cu party bags da' apoi intra si aici in obicei :)

Ioana, felicitari pentru papat carnitza! Doamne ajuta!

Mitzu, sa stapanesti sanatoasa biroul! Merg sa iti vad pozele.

Eu nu merg azi sa il aduc pe Matei, in premiera il las pana sambata. Sotu' mi-a facut o surpriza si m-a programat dupa-amiaza la coafor. O fi pentru ca arat ingrozitor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mitzu felicitari pentru birou. Imi place mult cum ai aranjat.

off topic: am fost azi in delegatie la Ploiesti, o nebunie era acolo, stateau oamenii la coada in soare si la peste 40 de grade la soare sa o vada, imi e o mila de fata asta ... dar ce mila imi e barba-su saracul, bietul de el o sa traiasca tot restul vietii cu un sentiment de vina, pe care sigur nu il merita. Nu mai stiu ce sa spun...da-ne Doamne putere sa ne pastram mintile la locul lor!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi ani Andreea,sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!!!Felicia sa-ti traiasca printesamai treci pe la noi si mai zi-ne ce mai faci!
Mitzu foarte fain arata biroulmi-a placut in special cat de practice si comode sunt rafturile....btw dar ai cupii cuminti daca te lasa sa lucrezi linistita in biroul tau...
Andries
Robi si Daria sa puneti poze cu noul lookpoate ne vine si noua pofta de tuns si mers la coafor....desi pe caldurile astea prefer si io si mandra sa ne strangem parul in cozi si scapam ieftin
hai pupicei si sa avem un week-end cat mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANDREEA
Feli, sa-ti traiasca printesa alaturi de junior
Asteptam multe, multe poze de la voi de la aniversare !

Azi am luat pestele Beta pt sarbatorit, Giulia nici sa adoarma nu a putut de extaz La pranz erau vreo 35 de grade, acum toarna cu galeata, tuna si fulgera

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Alessia!
Caro, cred ca mi-ai trimis tu un mesaj pe mess cat eram in Ro, suntem bine, poate mai intri sa ne povestesti de fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA! LA MULTI ANI, ALESSIA!

O saptamana usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Andreea, la multi ani Alessia! Felicia, Caro, sa va traiasca domnisoarele, sa fie sanatoase si iubite si norocoase!!
Robi, sa iti fie de bine coaforul.
Daria, ce ma bucur ca e incantata Giulia de pestisor. ce culoare ati luat? tot goldie il cheama?
noi am avut un week end normal, cu ceva plaja, mers la rezervatie la hranit iepurii, asudat in casa la gatit... din astea
ma apuc de munca. sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ALESSIA

Rox, era albastru-indigo, sarbatoritul a fost incantat, parintii m-au injurat, Giulik se lauda ca ea va primi unul rosu

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput