LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52
Raspunsuri - Pagina 16
Andries spune:
Felicitari Roberta pentru medie!! Multa bafta de acum inainte, eu am o vorba where is a will there is a way dar va fi al naibii de greu si de multe ori dureros.
Andries
kim222 spune:
Robi felicitari pentru realizare! In C-ta cica ar fi 20 mil /an..scump pentru RO..pt ca asa cum spune Andries cartile costa enorm..un stetoscop bun este 200$..si sa nu mai continui..
Eu nu am gasit nici parchet nici gresie..m-am panicat. Parchetul pe care vi l-am aratat nu se mai fabrica:(
polux spune:
Robi felicitari nepoatei mentru media mare. Dar cate locuri fara plata au fost daca la media asta a intrat cu taxa? Cat este taxa de mare?
Olivia imi pare rau ca nu ai gasit gresie si parchet. Poate ca se face altceva mai frumos acum...mai cauta.
La mare venim doar noi 2 si Adela...adica asa sper eu, ca sotul mi-a aruncat ceva de genul...sa luam socrii sa aiba grija de Adela.
Am pus si eu ceva poze noi...le gasiti aici Poze 2010
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Poze 2010
leeloo2004 spune:
Roberta si Philip - felicitari pentru nepoata, respectiv verisoara!! Chiar, cit este taxa?
Kim - pai si nu ai gasit alte modele de parchet, gresie care sa-ti placa? In ce stadiu mai sunteti cu casa acum? Instalatiile sunt gata, obiectele sanitare? Mai aveti doar placarile?
Polux - vacanta placuta!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Multumesc de sustinere si ganduri bune!
Au fost 266 locuri bugetate (ce cuvant ), ultima medie fiind 9.27.
Taxa mi se pare enorma - 6000 RON / an (60 milioane. spernata e sa traga tare in anul I sa treaca la fara taxa in anul II.
Liliana, offf, concediu cu socrii...poate nu!!
Olivia, noi am cautat cateva luni gresie, faianta, parchet... Am cumparat dar tot am dubii daca am facut cea mai buna alegere....
Acum incerc sa ma detasez un pic de probleme, de casa, de admitere, de bani, maine dupa-amiaza plecam la Voronet, coltul nostru de vis, stam pana luni inclusiv, mi se pare asa o mare vacanta :)
Mergem impreuna cu finutzul nostru care are 7 ani (cu parintii si fratiorul mai mare), asa ca sper ca Matei va avea ocupatie in cea mai mare parte a timpului.
Nu v-am povestit ce combinatii am facut saptamana asta, a stat copilul meu acasa, 5 zile in 5 locuri diferite, dar e asa de happy ca a stat cu noi in fiecare seara si mai ales ca azi e la prietena lui Ecaterina :)
De ieri dezbat cu Petro daca ar fi OK sa ii schimbam gradinita in toamna. Daca ne mutam e cam departe de noi gradinita lui si in apropiere exista o gradi particulara la care merge si Ecaterina...
Mai vedem...
Va pup. O zi buna!
mitzura spune:
Neata,
Suntem si noi mai bine, cel putin asa sper. Nu stiu sigur de la ce a fost pana la urma, ca din mancarea pe care o suspectez am mancat si eu si Tudor, si n-am avut nimic. Oricum am tras o spaima urata, pentru ca ultima oara dupa ce am fost in spital si i-a pus branula a ramas cu cosmaruri. Mi-era teama ca se deshidrateaza si trebuie sa-i puna perfuzii (pentru ca nu putea lua nici o inghititura de apa ca voma). Nici nu va spun cum am negociat cu doctorita de la urgenta sa nu-i puna perfuzie, ci sa-i dea doar un tratament injectabil. I-a facut No-spa si metoclopramid, dar m-a avertizat ca pericolul mare e deshidratarea.
Dar uite ca am reusit sa scapam. Acum e mai bine, a papat ceva de dimineata (ca ieri nu a mancat decat niste sticksuri). Inca zice ca o doare burta, mai ales dupa ce mananca, dar sper sa fie spre bine.
Noi vroiam sa plecam pe 1 august intr-o vacanta de o saptamana prin Maramures vreo doua -trei zile si apoi la Felix, dar am aflat ca la Felix e ocupat tot. Incercam pe undeva prin Ungaria. Stiti vreo statiune (hotel macar) aproape de granita unde am putea merge?
Robi, n-am mai auzit de asa o taxa mare. Noi la catedra de Sociologie in Sibiu avem 17 milioane si ni se pare mare. Bine ca medicina de la Iasi nu se compara cu Sociologia de la Sibiu, dar chiar si asa mi se pare foarte mare. Felicitari nepoatei si weekend placut.
Daria, plecati azi? Weekend placut!
Polux, vacanta placuta si voua!
Mai stie careva ceva de Marcelle? Stiu ca facea investigatii in Ungaria pentru bebe 2. I-am cunoscut acum doi ani la mare, dar nu mai stiu nimic de ei de atunci.
Cristal, sunt curioasa cum vor reactiona fetele, ca si eu am doi care parca ar fi lipiti de noi, mai ales de mine, nu i-as putea lasa singuri undeva...
cristalina spune:
Neata,
Mitzu, sanatate multa Marei si sa treaca repede!
Noi am patzit-o cu Maria si John (John in Spania la o conferintza, eu singura acasa cu fetele ) si a fost de la un virus mai mult ca sigur. Apa multa multa si electroliti de la farmacie (John cu gatorade si paine). Oricum vomita absolut orice medicament baga in gura, va doresc sa nu fie asa (eu atunci am albit...la propriu!)
Roberta, philip, felicitari viitoarelor studente!
Daria, minivacanta placuta!
Liliana, concediu placut!
Olivia, imi pare rau ca nu ai gasit parchetul pe care il voiai.
Azi dimineata mi-am inceput ziua facand bagaje. Oana si-a inceput ziua cu 15 minute de urlat la usa baii "o vreau pe MAAAMAAA!" ...sa ma imbolnavesc de alte alea...
Dar a devenit cooperanta dupa micul dejun, am inceput sa le explic ca raman la bunica ...culeg flori, se balacesc in piscina! si mami se intoarce sa-l ia pe tati si sa se duca la servici sa faca bani!!!
Argumentul a fost "daca nu facem bani nu mergem la mare! vreti sa nu mai mergem la mare?!?!"
Oricum seara se incheie apoteotic cu o tura de "o vreau pe MAMAAA!" pentru ca ma mai duc o tura la baie (rapida, ca urla copilul ), sa beau un pahar de apa...timp in care Oana sta cocotzata in varful patului si jeleste!
De la rasfatz i se trage!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Mitzu, ma bucur ca Mara e mai bine!
Noi le-am lasat numai cateva ore singure cu bunicii si de fiecare data au jelit de numa'. Parerea mea e ca nu o sa reziste toata saptamana dar macar ca exercitiu trebuie sa fac asta...
Partea cea mai nasoala e cu dormitul! Ioana nu doarme si daca o tine pe bunica asa mi-e sa nu o bage in spital pe biata femeie...
Vedem noi...Tanti Viorica oricum e in concediu asa ca alternativa nu prea am.
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
felicitari studentelor, saij`de meleoane mi se pare enoorm
gabi, vacanta placuta, unde stati la voronet?
m`a timpit caldura asta, nu poti respira