Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Simo asta voiam sa zic si eu. La mine e o alta regula nu se spala vinerea si sa ma vezi cand sunt vinerea libera ce bag o masina la spalat(atat reusim noi sa adunam intr-o sapt).
Iar de vreme ce sa zic...cand nu eram gravida de la vremea asta dormea toata ziua de zicea k nu am dormit toata noaptea.

Laura

13+

Mergi la inceput

Fetelor eu ma gandeam sa-mi bag un medical k ma simtr destul de obosita, acu nush de la cine sa-l cer de la ginecologul meu sau de la medicul de familie?

Laura

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ana... esti super tare ca rezisti! Din cate imi dau seama stai bine cu nervii. Sotul tau "de partea cui e"?
Din fericire avem noroc ca stam singuri. Avem apartamentul nostru (cu pretul de a locui in orasul natal al sotului - conditie pusa de socrii), dar si daca nu ar fi fost al nostru cred ca mai bine cu chirie, decat sa avem "colegi de apartament". Mi se par dificile mamele de baietei. Cand va aud pe voi... sincer si mai tare ma inspaimant.

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Bai,deci jur ca nu mint.Poate nu ma credeti,dar e 100% adevarat.Pe cuvant.
Laura,de la med de familie zic eu.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Laura din cate stiu eu - concediile medicale se dau de catre medicul de familie.

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Fetelor eu ma gandeam sa-mi bag un medical k ma simtr destul de obosita, acu nush de la cine sa-l cer de la ginecologul meu sau de la medicul de familie?

Laura

13+

pai cred ca ginecologul iti da o recomandare pentru medicul de familie..si de la el iei concediu
cel mai bine ar fi sa iti iei acum , sa mai treaca perioada asta in care esti asa obosita

Simo 15+

Mergi la inceput

Multumesc fetelor.
Lasa Ana k mama mea(Dumnezeu sa o ierte) cand traia avea ritualul asta in fiecare primavara vara toamana si iarna . Hainele trebuiesc spalate...

Laura

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Irina,da...inca am nervii tari.
E de partea mea mereu cand se iveste cate ceva.Numa ca de felul lui nu prea baga anumite lucruri in seama.Abia cand rabufnesc eu se ia de ea.

11+

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Bai,deci jur ca nu mint.Poate nu ma credeti,dar e 100% adevarat.Pe cuvant.
Laura,de la med de familie zic eu.

11+

Ana

te cred ana si imi dau seama si ce solicitant trebuie sa fie, mai ales in perioada asta
socrii meu sunt de nota 20..toata stima si iubirea pentru ei..si ei ma iubesc la fel de mult si sunt extraordinari..insa nu as sta mai mult de o sapt cu ei..cand mergem in concediu stam 3-4 zile si deja simt ca nu sunt la ''casa mea'' sunt pe teritoriul altcuiva si incep sa ma enervez singura, aceiasi senzatie ar avea si ea daca ar venii la mine mai multe zile...
e greu , dar asta e, hai ca in cativa ani o sa aveti cuibusorul vostru si tu o sa tai si spanzuri in casa ta

Simo 15+

Mergi la inceput

aa..inca ceva
Ana..felicitari si toata stima pentru felul in care suporti..pentru bunul simt si caracter..e ceva de pretuit

Simo 15+

Mergi la inceput