Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
vrea cineva cafea? Mi'e asa un somn de mi pica ochii'n gura......si ma dor shalele de mor. Cred ca de la cele n'shpe mii de dusuri+aer cond+curent. ....me pofta de'o tigara.........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
stefania_97 spune:
Neata
Eu vreau o mare.
Ciocolata a foast buna am avut vise erotice toata noaptea
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 3 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
neata
si pe mine ma dor toate cele, m-am ramolit de tot, ma dor genunchii, shalele...mi-e somn de mor - ca noaptea am petrecut-o pe buda, nu stiu ce naiba a dat iar kkrea peste mine.
in we am fugit la munte, in formula completa. a fost asa-s-asa, sambata am alaptat non-stop ca era piciul agitat. david - ca de obicei, a facut 3 zile de greva foamei. n-a mancat decat cat sa supravietuiasca, si asta doar de ambitie. a spart intentionat o veioza mica de la pensiune - a trebuit s-o platim, ne-a cerut pe rahatul ala 50 de lei, pana la urma "ne-au lasat" doar cu 40 de lei. si pe bune, era genul de veioza pe care o gasesti in obor cu 3 lei...asta e, daca vrei sa fii corect si sa recunosti (de buna voie)...ca puteam frumos sa ne facem ca nu s-a intamplat nimic, oricum n-ar fi observat niciodata lipsa ei, era neutilizata, ca nu aveau unde s-o mai bage in priza. asta o data.
prietenilor nostri le-au furat o gentuta cu scule pt bicicleta - din curtea pensiunii . bineinteles pe cei de la pensiune i-a durut in c.r de chestia asta si cica nu stiu nimic.
evident, eu pe acolo nu mai calc.
dar zona (lacul pecineagu, satul Satic) e frumoasa, merita sa stai pe acolo cateva zile daca ai la dispozitie. o sa pun si cateva poze zilele astea sa vedeti si voi.
si cam atat de la noi.
Stefania, strange din picioare, acu' se face august .
dar ce mare e baietelul (eu ma cam indoiesc de acuratetea informatiilor despre greutatea fatului la eco, cel putin pe unde am ajuns eu mi-au zis +/- 300 g, ceea ce e multicel). bineinteles, se poate vedea daca e un bebe mare sau mai mititel. totusi, ai grija cu ciocolata, sa nu-l agite pe buburuz si sa-ti faca o "surpriza" (ma rog, daca mai poate fi numita surpriza din moment ce a ajuns la dpn).
Mychy, , s-a obraznicit Andreiutul? hai mai, ca el e copil cuminte. daca vrei, iti mai dau niste repere ale obrazniciei, o sa te convingi ca te inseli
sanatate si tie si sotului. stiu si eu cum e, cand se imbolnavesc EI, apai cad la pat si par niste copii neajutorati. am trecut si noi printr-o chestie asemanatoare acum vreo saptamana.
Dana, ma bucur ca a fost totul bine la eco, hai ca nu mai e asa mult .
ce tare Daria cu cornetul de seminte . nu s-a simtit ofensata madam aia?
xerxe, condoleante.
si multa putere si rabdare sa aveti sa duceti toate problemele la bun sfarsit .
imi fac curaj sa ies afara, sa pescuiesc cate ceva de-ale gurii, sa platesc o rata...mai am si niste bagaje de desfacut...uf, de asta mi-e cel mai urat. (am reusit performanta sa impachetez bagajele pt excursie in 6 ore!!! ).
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
Happy birthday la toti copilasii sarbatoriti! Sa fie sanatosi, norocosi, plini de intelepciune si plini de bani!
Mi-e somn, mi-e frig, mi-e lene si nu-mi vad capu' de treaba.
Daca aveti chef, luati de cititi cele mai recente perlute de-ale laurashului:
Laur vede o musca bazaitoare si agitata pe perdea.
Laur: Mami, ce se intampla pe-acolo?
Mami: E o musca, mami, bazaie!
Laur: Hm...cam multa miscare pe-acolo!
Ne pregatim de culcare.
Laur: Vino, mami, sa te iau de urechi si sa te iubesc!
Mami: Bine, hai sa ne iubim!
Ii dau un pupic, iar el, dupa modelul Sambei, probabil, ma linge pe fata ca un catelus.
Mami: Laur, de ce ai facut asa?
Laur: Pentru ca esti delicioasa, mami. Delicioaso ce esti!
Laur vede un avion pe cer si spune:
Laur: O sa merg si io, mami, cu avionul la aeroport; cu avionul sau elicopterul sau cu pasarea!
Laur sta pe scaunelul lui, in curte, isi analizeaza talpitele, decide ca sunt pline de iarba si nisip si aduce stropitoarea. Se spala, cantand pitigaiat un cantecel nascocit ad-hoc:
Laur: Picioiushe graaaaaase, ce murdare sunt!
O, ce murdare sunt!
Picioiushe graaaaaase......... etc
Pup toata strumfaria si nastere usoara, stefania!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
nma spune:
La multi ani strumfi si strumfite Veronica - Maria (thovarasha), Smaranda (Ioana75), Victor Christian (Diana2007), Nicolae (ioanadara), Andrei (ilenutza), Andrei Eric (cristina_ana), Luana Nicole (BBlushaMe), Maia Iulia (Sheherezada), Ilinca (Cafera).
Ioana75 nu ai mai trecut de ceva vreme pe aici. Ce mai fac printesele?
Diana cum se inteleg copiii?
Cafera asa ocupata esti? Macar cateva poze poate ne aduci .
Stefania azi cum esti?
Miky ai scapat de secretariat?
Vivela am platit si eu o veioza la superpret la pensiune. Nici nu sunt convinsa ca a vina noastra. Acum am grija si le pun bine inainte sa intre strumfii in actiune.
Vio dulce foc Lauras .
Elena cum mai sunteti?
Cristina nu ne povestesti nimic de printesa ta? Sunt sigura ca spune si ea multe perlute.
Eu tot adormita. Am baut o cafea dar ... parca mai vreu una. Am uita sa pregatesc una si pt voi . Deci pentru tota lumea.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
oaana spune:
Neata tuturor.
Violeta,nostim tare Lauras.tu ce mai faci?Cum mai e cu painea?
Aaron e la criza de trei ani,a fost si la doi ani daca va mai aduceti aminte.La el totul e nu vreau,nu tac,nu ma duc,sa pleci de acasa,esti un necaz.A spus bunicii sa plece de acasa ca el se duce la magazin si-si cumpara alta bunica.si ce ma exaspereaza cel mai tare,il necajeste pe Iosua.Aseara a fost o vecina sa aduca rosii si cand a plecat Aaron a spus pa,dar s-a gandit ca mai vrea sa spuna o data dupa ce a plecat vecina.Si m-a urlat o multime,pana la urma am sunat-o sa-i spuna dumnealui pa.Nu va mai spun cate trasnai face.A aruncat un cancioc si o mistrie care erau ale bunicii in wc-ul din curte,a scris toate tocurile de la geamuri cu markerul negru,tot la bunica,si-a bagat o bobita de strugure in nas,anul trecut isi bagase o fasola.Au umblat in geanta matusii fara sa-si ceara voie si s-au batut de la bomboanele gasite in geanta.si daca il supara cineva,iti spune:las-o balta,las-o-n fasole,etc.nu vreau sa ma plang,insa imi vine sa plec de acasa.De ex,acum se cearta de la un colt de pat,adica Aaron vrea sa stea exact in locul care sta Iosua.Din tot patul de 2m el vrea chiar acolo.Si am uitat sa va spun, a aruncat in bunica cu un bostanel ornamental,ca nu-i dadea ce vroia inaltimea sa,si tipa frate si vorbeste continuu de-ti vine sa-i pui lipici la gura.
Sper sa treaca si aceasta perioada.
In alta ordine de idei,voiam sa va intreb daca voi puneti ulei cand gatiti in oala la presiune?
Cigny,esti pe forum?Vreau sa te intreb ceva.
Stefania,tot doi in unu?
Astazi mi-am propus sa fac dulceata de piersici si de pepene galben,dar mi-e lene,adica vreau sa vegetez in pat.
oaana spune:
la multi ani strumfilor care sarbatoresc azi.
Ioana,Cafera,Diana,ce mai fac strumfii vostri?
musso17 spune:
neatza
intru repede,am citit tot dar nu ma pot aduna sa scriu
vio,misto faza cu delicioasa
oana,io pun ulei in oala cu presiune,putin,gen o lingura si depinde ce fac,daca gatesc ciorba de gaina nu mai pun ca-si lasa carnea grasimea.
gata,ies.
la multi ani strumfilor,sa fie sanatosi si norocosi!!!
Vivela spune:
oana, .
ce bine te inteleg. hai sa fugim impreuna in lume .
eu zilele trecute m-am speriat rau de tot, ma dusesem pana in bucatarie, copiii erau singuri amandoi in camera. am lipsit cred ca 30 de secunde, ca doar ce ma dusesem sa iau niste apa din frigider. cand m-am intors, sa-mi vina sa lesin, nu alta, david ii pusese mainile pe gura si pe nas lui damian si asta micu' dadea din maini si din picioare disperat, nici sa tipe nu putea. daca lipseam mai mult cred ca il sufoca de-a binelea . primul impuls a fost sa-l lipesc de pereti pe david, dar m-am calmat la vreme, i-am explicat cat e de periculos...cred ca i-am dat idei .
vio, f tari perlele Laurasului, mor de dragul lor cand ii aud .
si de la noi una mica:
- mami, mai ai bb in burtica?
- nu, nu mai am. mai vrei inca un fratior???
- da!
- pai cati sa facem, mai mama?
- opt, noua, zece, unsprezece....
deci am treaba.
(asta e replica lui invariabila la intrebarea "cati" )
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba