Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
xerxe, cate probleme....ce sa zic....putere multa sa le duci pe toate! Chiar ma gandeam de ce n'ai mai scris.....pupici lui razvan.
Musso, nu cred ca'i bai de la o capsa ruginita. Da cu spirt.Prima data am citit capusa si m'am speriat. Si noi ne primbam in Carol ca'i cel mai aproape.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
CarlaV spune:
Mychy, suntem la mare de saptamana trecuta si ma lipesc greu de net, ma sug fetele de energie si timp . Acum am reusit sa citesc tot.
Oaana si Xerxe,condoleante pentru socrii .
tuturor strumfilor care s-au sarbatorit de cand nu am mai intrat, David, Daria, Aaron, Alex al lui Nico si azi Horia al lui Andutzy. Imi cer scuze daca am omis pe cineva, mi-a adormit albinuta sugand si manevrez greu netul.
Va pup si sper sa citesc vesti mai bune decat pana acum.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Mai ce liniste pe aici. Dar e de inteles, nu stiu cum dar si eu parca nu mai am timp deloc.
Am intrat doar sa va zic ca la eco, de data asta, ne-au mai incurajat putin, astfel ca mi s-a deschis apetitul de cumparaturi. Nu-i luasem absolut nimic lui bebita pana acum, tot ziceam mereu, dupa urmatoarea eco, dupa urmatoarea.
Poze nu am reusit sa pun si parca ma incearca si un sentiment de greata de ce oameni sunt pe lumea asta, care se pot uita cu alte ganduri la copii decat cele de admiratie (asta apropos de ce se intampla pe site-urile cu poze). Useri straini ca si fani ai pozelor noastre dar fara albume publice gasesc si eu mereu, i-am ignorat insa nu pot spune ca un nervisor mic nu mi-au atins la fiecare vizionare. Off, ca multi tampiti sunt pe lumea asta.
In alta ordine de idei, urez si eu La multi ani!!! tuturor strumfilor ce s-au serbat zilele astea. sa fie sanatosi si norocosi.
Inchei cu o perluta de-a Dariei, daca ii pot spune asa. A inceput fata sa ma faca de ras prin lume
Intram intr-un magazin in care vanzatoarea e penticostala si are la intrare tot felul de pliante cu Dumnezeu. Daria ia un pliant si se duce la vanzatoarte : "pot sa iau si eu o hartie d-asta?" (eu, in sinea mea f mandra de ce fata am, cum cere ea voie )
V: sigur, sa i-o dai mamei sa-ti citeasca, da?
D: nu, fac asa, uite asa (infasurand-o dupa deget cu intentia de a face un cornet) si pun cojile
V: ce faci?
D: scuip seminte
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai
violetan spune:
Mychy,georgy, carla
Si luna, timi, dana,
Dar mai ales, xerxe, condoleante si multa sanatate voua si putere!
Dana, ce tare mai Daria! Hhhehehehee auzi scuipa cojile hahahaha
Pup toate fetele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Tot 2 in 1 pe aici, se vede ca o sa am un beietel ascultator. Mai sunt 3 zile pana la DNP.
La multi ani strumfilor sarbatoriti zilele astea
Vivela c mai fac banditii tai
Dana ma bucur ca bebe e bine, o sa vezi ca totul va fi bine. Cu Dumnezeu inainte
Xerxe multa forta si rabdare sa poti rezolva totul si sa ai si timp de Razvan
Carla si noi mergem la plaja de cateva ori pe saptamana, Catarina adora plaja. Ma roaga sa mergem
Noi suntem bucurosi ca s-a racorit un pic noaptea, dormim bine. Azi am dormit la pranz 3 ore cu mandra mea. Nu imi venea sa cred ca am dormit atat parca sunt un bebe Imi incarc bateriile ca dupa ce vine bebe Dumnezeu cu mila
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 7 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
cristina26 spune:
Alexandru
Horia Andrei
Miruna
Armin
Dan Stefan
Dora
Veronica
Smaranda
Victor Christian
Nicolae
mychydutza spune:
hellou.........
LA MULTI ANI SMARANDA & VICTOR CRISTIAN!!!!!!!!!!!!!!!
DANA, ma bucur mult ca ati iesit bine la eco!!!!!!!
STEFANIA, esti la finish......asteptam marea veste cat de curand!
mychydutza spune:
unde ati fugit toate? La mare?
Stefania, tot 2 in 1? Intreb si eu......
Vivela, voi? V'ati dus la mosie? Cum e david?tot razvratit si razboinic?
housepocket n'a mai scris de mult....
Ma bucur asa mult ca s'a mai racit....ieri am zis k mor de cald. Nush de ce ma adaptez asa greu la caldura....sotzul a facut vineri noaptea un puseu de temperatura, nasol rau, am stat cu sosete cu otet, cu frectie cu carmol. Eram ca doi mosnegi bucurosi ca se au unul pe altul k sa' si puna prisnitze
Andrei e bine, s'a obraznicit rau de tot cu doo bunici care'i sufla'n coarne.....sambata plec la dorna doua zile k sa'i sarbatorim ziua, in avans....si cam atat. Va pup
stefania_97 spune:
Micky tot 2 in 1 si fara semne de nastere. Am avut un presentiment ca se va naste peste termen in august. Se pare ca sunt aproape sa se adevereasca. Mai sunt 2 zile pana la DNP.
Si eu ma miram ce liniste pe aici.
Azi m-am simtit cam trista ca nu reusesc sa mai fac nimic in afara de mancare si stat cu Catarina, ceea ce ma extenueaza cate o data, si m-am dus sa imi iau o ciocolata enorma. Inca nu am reusit sa o mananc din cauza mandrei dar acum e la nani si ma infig in mult dorita ciocolata
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 3 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
stefania, cum fu ciocolata aia?acu sper k nu te plangi de insomnii......