Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 13
Timi07 spune:
La multi anisori Aaron&Alex!
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
musso17 spune:
neatza
intru si eu repede ca plecam spre capitala
urez la multi anisori lui alex si lui aron,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
zi buna
mychydutza spune:
hellou.......ce linsite.....am trecut sa va salut si sa va zic sa nu stati zilele astea la soare ca cica e cod portocaliu de radiatzii ultraviolete....in rest, tot sechestrata la "receptzie"! m-as teleporta sa ajung acasa mai repede ca ma omoara caldura asta........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
violetan spune:
Hei, fetele!
La multi ani, aaron si alex si tuturor sarbatoritilor din ultima vreme.
Sunt foarte prinsa la birou in ultima vreme, de-aia mi-e din ce in ce mai greu sa scriu, dar macar mai gasesc putin timp sa va citesc, asa ca sunt la curent.
Laurashu' cred ca a fost muscat de paianjen, are saracutzul cateva muscaturi mari, doua pe gat, inca vreo de picioruse, una pe manuta, ufff si sunt mari si rosii si cu ceva la mijloc. Nu stiu ce sa-i fac, l-am dat cu fenistil si i-am dat si 2,5 aerius ieri seara, azi vad ca iar are doua noi. Va vine vreo idee? si sanatate la toata lumea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza NU, n-are legatura absolut deloc cu paticut (ma gandesc ca te-ai gandit ca pe ea o cheama asa); buna intrebare ... cand m-am hotarat eu sa ii pun si numele Patricia, Adeluta era inca in burtica si nu cunosteam pe nimeni cu numele asta... nici macar nu cred ca aparuse paticut in odisee... oricum daca fac eforturi de gandire pot sa-mi amintesc cand am hotarat numele ei si comparam cu momentul cand a intrat ea in odisee dar eu zic sa ma crezi pe cuvant! |
Nu mi-am pus problema sa nu te cred, dar mi-a placut acuratetea explicatiei .
mychydutza spune:
violeta, si andrei era plin de piscaturi de tantar. Fff mari.....i'am dat cu fenistil si alifie de tataneasa. e bun si otetu indoit cu apa pt mancarimi. Pup
mychydutza spune:
carla, nu sunteti la mare?n'ai mai zis nik in ultima perioada.......
mychydutza spune:
oare nikole ce'o face? Ultima data cand am citit'o avea varicela......xerxe?greierash?musso cum a fost la capitala?
Despre brazuk mai stiti ceva?acu ceva vreme am citit la un subect k cocheta cu ideea de a pleca in spania.......
Va pup si aveti grija cu ultravioleta aia....vio, nu e vb de tine.....nu k tu n'ai fi ultra-, mega-, wonder-Violeta....
xerxe2005 spune:
Noi avem o perioada mai dificila acum...pe 1 iunie a murit socrul meu, dupa o perioada de zacut la pat. Acum 2 saptamani soacra mea a fost operata de metastaza cerebrala. Asa ca fac ture intre casa, serviciu, spital si incerc sa ma tin inca pe picioare. In plus, saptamana viitoare cununam niste tineri, nu am vrut sa ii abandonam si mergem pana la capat.
Sotul a fost ocupat pana peste cap cu nivelul crescut al raului Prut, asa ca pot spune ca suntem tensionati, stresati si obositi... Noroc ca bona mea a inteles situatia si are mare grija de Razvan, sa nu fie afectat de lipsa noastra de rabdare sau timp.
De asta nu am mai intrat pe forum...nu mi-am putut aduna gandurile sa va mai povestesc despre Razvan.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
musso17 spune:
buna fetele
mychy,la capiala a fost caaald,insa seara am iesit in parcul carol,frumos tare...vorba sotului,m-as muta la in buc pentru parcuri.
vio,cand eram copil frecvent vara eram muscata de paianjen si mi se intarea zona plus se umfla,mama nu ma dadea cu nimic.
intrebare,aseara in adidasul lui fii-miu am gasit o capsa ruginita un pic,iar fii-miu are un punct rosu si deci l-a intepat dar superficial,nu i-a curs sange,finamiu spune ca ar trebui sa mergem la dr si sa-i faca antitetanos..ce parere aveti?