Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 12
nma spune:
La multi ani Aaron! Oana sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi, norocosi! Ai doi copii minunati .
La multi ani Liana! Imi place tare numele Liana
Stefania ca bine a crescut bb. Pastram majoretele pana in august .
Dana frumoasa petrecerea. Asteptam pozele.
Luna, lasa depresia, imediat pleci in vacanta .
Vorbeam cu Alex zilele trecute de cadouri si mi-a spus ca cel mai frumos cadou e sa fim impreuna . Macar am fost prima persoana care l-a sunat si asta la bucurat tare. E prima data cand nu sunt cu el de ziua lui. De nu ar fi distanta asta mare asi pleca acum pana la ei .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
nma spune:
Luna multumesc .
Nu stiu de ce subiect vorbesti, ma duc sa caut.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
nma spune:
Off, am citit . Trebuie sa imi verific si eu contul, sa vad daca am ceva public.
Nico
oaana spune:
Buna ziua.
La multi ani Alex!
La multi ani Liana!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!
La multi ani tuturor strumfilor!
Noi suntem bine,pe copii nu i-am dus sa-l vada pe bunicul(va multumesc tare mult pentru sfaturi)le-am spus ca bunicul a adormit si nu se va mai trezi.Iosua deja era trist si m-a intrebat daca nu se va mai trezi niciodata?Insa a uitat repede si nu m-au mai intrebat nimic.
Eu pregatesc un tort Joffre,sper sa-mi iasa ca nu am mai incercat pana acum.
pe toate.
mychydutza spune:
la multi ani aaron si alex........sanatate si noroc!!!!
Da ce e cu picassa, k eu navighez cam greu, contra vantului pe net.hehe
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Mychy au intrat fetele de pe miresici si au scris ca s-au agatat pedofili de conturile lor, si fac comentarii abuzive, obscene la fotografiile copiilor.
Si apoi si-au verificat multe fete conturile (printre care si eu) si si-au gasit cate un pedofil doi la favoriti.
In fine, eu nu fac psihoza din asta, insa mi-am facut curat si pe facebook, mi-am pus pozele sa fie vazute numai de friends, si am dat delete la toate persoanele al carui nume nu-mi spune mare lucru (aveam prieteni de ex care nu-i cunosc dar fiindca stau in londra m-au adugat la friends si eu am acceptat). Acum sunt numai cei pe care ii cunosc sau persoane cu care am interactionat pe aici.
mychydutza spune:
aaaaaaaaaa, am verificat.....sunt ne-pervertita!
Luna tu ai gasit comentarii nasoale pe pozele tale?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Nu eu nu aveam comentarii ci doar pe family.uber ala la favoriti. Bleah, e inca acolo la favoriti ca eu am dat delete la toate albumele.
stefania_97 spune:
NMA sa iti traiasca baiatul!!! La multi ani fericiti!!!
LUNA- felicitari pt rezultatele lui Cosmin. Destept baiatul abia astept sa o vad pe Adelicioasa
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 7 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
neata
io-s cam zombi, m-a convins david sa nu-l duc azi la gradinita. asa ca am iesit doar pe la parc, plimbarea de dimineata, vreo 4 ore . a fost cuminte, nu pot sa ma plang, s-a jucat frumos singur si cu alti copii, fara fitze. de mancat- n-a mancat mai nimic, e si f cald si nici mie nu-mi vine sa mananc.
e, dar cand am ajuns in casa....parca era alt copil, pus sa-mi toace nervii marunt-marunt. intr-un final am reusit sa-l culc, altfel era jale.
acum inca doarme, pe la 3 jumate a adormit, dupa 6-6,30 ne pregatim de runda a doua de plimbare, probabil alte 3-4 ore.
eu nu stiu ce am, mi-e cald de-mi vine sa-mi dau si pielea jos de pe mine, nu bag AC-ul ca nu-l suport, imi da niste dureri de cap de innebunesc. momentan prefer canicula, ca sa rezist la 2 nervosi cu durere de cap imi pare SF.
Dana, super petrecere ati avut voi! astept si eu sa vad pozele (daca mai vrei sa pui pe picasa ). david deja spune la toata lumea ca de ziua lui o sa aiba tort cu tom si jerry. adevarul e ca ma uitam pe site-ul cofetariei alice, cand vorbeati voi de torturi si cofetarii si m-am uitat in catalogul ala al lor. si n-am avut ce face si il intreb pe david daca tortul cu tom si jerry ii place si daca vrea si el de ziua lui unul asa. ce intrebare si la mine , normal ca vrea, desi el nu mananca tort decat in mod exceptional. asa ca trebuie sa ma tin de cuvant si sa comand din vreme tort cu tom si jerry (intre noi fie vorba, daca mai aud de astia doi - t&j cred ca dau in icter! sper sa-mi treaca pana atunci).
dana, la noi cresa e deschisa pana la sf lunii, doar august e vacanta. dar luna asta mai mult a lipsit decat a fost, o saptamana a stat la maica-mea, l-am mai tinut si eu p-acasa...
nico, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si norocos! deja 7 ani? uau, ce trece vremea...
La multi ani fericiti si cretulinului Aaron, mami oaana, sa-ti traiasca mandretea de baiat!
am vazut si eu discutia de la generale despre conturile de fotografii, mi se pare usor exagerata discutia. in conditiile astea, ar trebui sa-mi fie frica sa mai ies din casa cu copiii, ca poate se uita unul chioras la ei. sau poate scoate un aparat foto si le face poza. eu le-am mai facut alor mei poze prin parc, uneori am mai prins in imagine si alti copii, n-a protestat nimeni. si nici eu nu m-am agitat daca alti parinti si-au fotografiat copiii si s-a intamplat sa intre si david in cadru.
da, poate nu e tocmai adecvat sa pui poze nuduri cu copii - desi cel mai frica mi-ar fi de cineva care e langa mine si are intentii necurate, nu unul care e la 5000 de km distanta si ar putea avea placeri obscene uitandu-se la o poza.
dezaxati sunt peste tot, cine stie cati nebuni nu si-or inchipui cum arata copilul meu dezbracat . dar gandurile astea oricum nu am cum sa le stiu sau sa le controlez, asa ca prefer sa nu dezvolt fobii aiurea.
eu imi verific periodic albumele de pe picasa, nu s-a agatat niciodata niciun necunoscut de ele. oricum sunt anuntata pe e-mail ca x m-a adaugat la favorite - si exista optiunea de blocare a accesului.
ma cheama datoria. si mirosul unui pampers, pffffaiii...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba