Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
donna79 spune:
Buburuza multumesc pt incurajari.
Acum deja fac un plan de atac. Daca vad ca nu misuna corespunzator ma gandesc sa ma infiintez la camera de garda a unui spital pt o eco. M-or primi? Ca nu ma tin nervii sa ma programez la medicul meu si sa mai astept.
Donna 27+ cu
be_one spune:
multumesc, donna. Si eu auzisem ca ma pot duce in tot cursul lunii, dar nu eram sigura, de asta am intrebat, sa nu ma sune de pe la servici si sa-mi spuna ca sunt in aer cu concediul...Si chiar asa, nu mai e 85% din brut?
Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)
nadiutapm spune:
be one, trebuie de la servici adeverinta ca ai platitie toate asigurarile in contul X, pe ultimile luni si ca in ultimele 12 luni ai avut X zile de concediu medical, cel putin mie asa mi-a zis doctorita,
si eu abia astept sa intru de la 1 august, yupi, o sa avem mai mult timp la dispozitie.
Chici, sa va bucurati de achizitiile facute sa le stapaniti cu placere.
Ana, rabdare mami cu bunica, asa sunt ei batranii trancanesc, ne zapacesc.
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
28+
Buburuza_10 spune:
Dragele mele, va povesteam ieri ca am scapat neepilata pentru ca picase curentul la salon. Eeee, am rezolvat problema azi de dimineata. Dureros, dar bine ca m-am mai "luminat". Acum ma dau din 30 min in 30 min cu crema de galbenele si astept sa se mai linisteasca zona...
Astazi dupa amiaza la ora 6 avem marea intalnire cu bebe Sofia. Ohhhh, imi e atat de dor de ea, nu am mai vazut-o de o luna. Sper sa fie totul ok, iar ei sa ii fie bine acolo inauntru si sa mai stea pana la vreo 40 de saptamani!
32+
donna79 spune:
Ce rapide sunteti! Va pe toate si incerc sa ma calmez. Mi-e teama ca incep sa crizez pe chestia cu miscatul ca sa acopar alte probleme care ma macina. Cred ca e o tendinta fireasca. In plus... o fi fost luna plina azi noapte? Cred ca am visat un rezumat al tuturor filmelor de groaza pe care le-am vazut in viata mea.
Imi pare si mie rau de Madalina Manole, dar va dau un sfat vreti -nu vreti. Eu de mult timp nu ma mai uit la stiri, nu citesc ziare si mi-e mai bine. Nu va incarcati cu probleme, nu aveti idee cum sapa in subconstient si apare o depresie fara cauze aparente cand ti-e lumea mai draga. E suficient de complicata viata asta, nu trebuie sa ne crestem nivelul de stres.
Donna 27+ cu
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadiutapm be one, trebuie de la servici adeverinta ca ai platitie toate asigurarile in contul X, pe ultimile luni si ca in ultimele 12 luni ai avut X zile de concediu medical, cel putin mie asa mi-a zis doctorita, si eu abia astept sa intru de la 1 august, yupi, o sa avem mai mult timp la dispozitie. Chici, sa va bucurati de achizitiile facute sa le stapaniti cu placere. Ana, rabdare mami cu bunica, asa sunt ei batranii trancanesc, ne zapacesc. pupam burticile Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007 28+ |
Care e faza cu adeverinta cu zilele de medical din ultimele 12 luni?
Adev de la seriviciu cand trebuie dusa? Trebuie scris exact contul in care se varsa banii? Eu vreau sa imi iau CM de luni si mi-a zis si mie sa duc adev din aia, dar era asa aglomerat ca n-am apucat sa intreb
Luminati-ma si pe mine in treaba asta sa inteleg f bine ce si cum
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+
Minunea noastra
botosel452 spune:
Si pe mine ma intereseaza faza asta cu concediul prenatal.
Eu mai am si 22 de zile de CO de luat si abia apoi sa intru in pre/post.
Stiti daca exista vreo regula privind nurmarul de zile pe care sa-ti iei prenatal? Ca la post am auzit ceva legat de un minim de 42 de zile.
Ma tot zapaceste contabilitatea firmei unde lucrez cu: cand intru in concediu?
Valentina 27+
Buburuza_10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Buburuza multumesc pt incurajari. Acum deja fac un plan de atac. Daca vad ca nu misuna corespunzator ma gandesc sa ma infiintez la camera de garda a unui spital pt o eco. M-or primi? Ca nu ma tin nervii sa ma programez la medicul meu si sa mai astept. Donna 27+ cu |
Donna, daca in continuare ti se pare ca se comporta ciudat, du-te la eco, nu mai sta! Pentru linistea ta sufleteasca care este ffff importanta!!! Pe de alta parte, daca il suni pe dr tau si exagerezi un pic (ii spui pe un ton alarmat ca ai senzatia ca bebe nu misca), sunt sigura ca isi va gasi 5 min pt tine! Curaj, totul va fi bine!!!
32+
donna79 spune:
Ionela, tie cine iti da concediul medical: ginecologul sau med de familie?
Mie ginecologul mi-a zis ca e de competenta med de fam iar celalalt - ca fara referat de la ginecolog si fara viza medicului de med muncii nu poate sa dea medical pe patologie de sarcina.
Donna 27+ cu
ALEXA1985 spune:
Neata burtici.
ma puteti ajuta si pe mine cu un vot?
http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85
22+