Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetelor!

... am ramas socata de stirea cu Madalina Manole... Ca si Victo, zic, poate nu am dreptul sa judec, dar ... cum poti sa te sinucizi pentru ca nu te mai simti frumoasa...?!?! cel putin asta e o parte din mesajul ei...

sunt de acord cu Anca, e dovada de egoism, cum de nu s-a gandit la puiul mic de 1 anisor??? Imi vine sa plang pentru el, nu pentru ea... sincer, cred ca avea ceva probleme psihice - o depresie sau melancolie, altfel nu pot sa concep un asemenea gest...

Dar sa lasam lucrurile triste! Multa bafta azi fetelor care merg la eco (si mie, adica )

Azi noapte am dormit ceva mai bine...ligheanul cu apa rece a facut minuni, mi s-au racorit picioarele mai repede si am putut adormi ianinte sa rasara soarele

Acum lucrez, ne "vedem" mai tarziu!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

racusor ai retinut bine
sunt 2 pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Coteasca, noua ne-au zis la curs ca in caz de scurgeri de la buric inainte/dupa ce cade sa dam cu Baneopacin pudra.

36+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Coteasca, noua ne-au zis la curs ca in caz de scurgeri de la buric inainte/dupa ce cade sa dam cu Baneopacin pudra.

36+ Raducu

Am dat inainte sa cada cu baneocin, si dupa ce a cazut, pediatra a zis sa dam cu spirt, si se pare ca a trecut o sapt de cand avem scurgerile astea de buricut. Bine nu-s abundente, doar ceva urme de sange uscat pe acolo...

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput