Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)
Raspunsuri - Pagina 19
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Anca asa e , nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici, sa vezi cum trece timpul si ajungi si tu!! Eu cred ca la mine a fost de la magneziul luat, mi-a tinut colul tare! ![]() Mirela asteptam vesti cu ce ascunzi in burtica!! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu ![]() AMR 2+ |
si eu iau cam 6 magne b6 pe zi plus ca pun si utrogestan intravaginal seara la culcare si decand cu gyni au cedatdestul de bine si contractiile!
putin mai am
luni fac si eu 36s-ceea ce inseamna ca prima tinta a fost atinsa!
apoi vom trece pe obiectivul nr 2...sa ajumgen la 38s!
Anca +35s
ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
hai mirela te asteptam cu vesti bune!
si semnatura!

Anca +35s
ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
slaba activitate pe unde umblati?
Anca +35s
ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
anca, la noi s-a innorat afara..darcum de dimineata nu stiam, m-am pus si am gatit- ca m-am staurat sa tot astept copilu asta sa dea vreun semn.
asa ca am fiert porumb, am facut un bors bestial de fasol iar acu cu ajutorul soacrei :) voi face o negresa :)
asta dc cumva n-o fi adormit pe canapea..de la prea multa activitate pe ziua de azi- intins o sarma de rufe..hihihi
Paula
cu
Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
michelle1981 spune:
Eu trebaluiesc, mai stau intinsa, apoi iar mai trebaluiesc. Acum ma pregatesc sa imi fac ceva de mancare pt pranz.
Mirela asteptam vesti de la eco! 
Fetele care au azi intalnire cu delfinasii sper sa vina numai cu vesti bune
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu 
AMR 2+ pana pupacim bebelina
coteasca spune:
Buna fetele!!!
FELICITARI SORINA

, SA AI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS, LAPTIC MUULT, REFACERE RAPIDADin pacate a mai cazut o stea a muzicii romanesti si mie imi pare tare rau de Madalina Manole. Asta ia fost destinul, asa ia fost scris sa traiasca, fiecare ne nastem cu o soarta. Pacat ca acum toate televiziunile o scot in evidenta, pana acum au promovat numai lichele.
Noi am fost azi la plimbare dar nu am stat foarte mult ca e o caldura ingrozitoare afara, asa ca am venit repede acasa. Am bagat o masina la spalat, bebe a papat tzzitzi si acum doarme cu burtica in sus. Tot mai are niste scurgeri din buricut care ma ingrijoareaza, mereu il curat cu spirt dar parca degeaba.
Crispro pregateste-te sa te intalnesti cu delfinasul, fii fericita, ai semne de nastere, eu speram sa nasti mai repede, dar o sa fie bine, o sa vezi.
Burticute va dau un sfat: dormiti cat de mult puteti acum pe ultima suta de metri, dormiti la pranz, dormiti noaptea, dormiti muuult dimineata, ca eu de cand am nascut n-am mai avut o noapte de somn cap coada si parca mi-e dor si cand ma gandesc ca o sa mai dureze mult pana la o noapte cap coada....
Va pup
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
eladea2005 spune:
corina, daca scurgerile persista mai mult de 3-4 zile, ar fi bine sa vorbesti cu pediatrul...sa-ti dea ceva pt curatare, cicatrizare...asa ne-a zis noua neonatologul...
ici si sa fiti cuminti!![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
salutare si de la noi!
aseara am iesit cu piticul de la 9 fara 20 pana la 10 si ne-am plimbat...a fost un fericit! cand ne-am intors deja incepuse foamea cea mare (desi papase la greu, si san si completare)...asa ca baita rapida, masaj si mai rapid si am bagat repede tzatzica ca murea copilul de foame
dupa o ora de stat la ambii sani si inca jumate de ora de motaiala, a mai papat si completare si a dormit bustean pana la 3 dimineata, singur in patutul lui 
la 3 aceeasi formula si iar somnic pana la 6.30 dimineata
dar mami paranoia 
a dormit cu tati si pe la 2 se trezeste si a uitat ca ii doarme piticul in patut si il cauta prin pat langa ei sa vada daca a patit ceva 

apoi adoarme iar si se trezeste brusc si se repede la tati sa vada daca respira bine...se gandea ca e copilul 
nu de alta, dar tati are 100 de kile ![]()
![]()
de dimineata a inceput circul, ba papam, ba nu...asa ca pe la 10 am iesit la bulivard ca smecherii, am dormit o ora si cand ne-am intors iar foame mare 
ambii san si desert completare..tare bine ii face sa iasa afara , are o pofta de mancare apoi si nici nu mai adoarme asa repede la san!!
ne-am jucat in leagan, am vorbit cu mami si de vreo 15 minute dormim...nu mult ca peste vreo o ora jumate maxim tipam de foame...

mami de brotacel Andrei Ioan
mirela2 spune:
azi ma simt rau, ieri am fost ok
am vomat dimineata, dar apoi am fost ok
abia astept ziua de vineri, vine si mama la bucuresti si o iau cu mine la eco
nu stie ca va avea nepoti gemeni![]()

racusor2010 spune:
Sorina recuperare rapida! imi pare rau ca si tu ajuns la cezariana, dar important e ca bebe e bine! sanatate multa si la mamic si la pitic!!
Denisa, Sheri mamici dragute de gemenasi cum mai sunteti? cum va descurcati? 
Mirela sa vii cu vesti bune de la eco, poate ies pereche 
parca doi puiuti erau nu? sper ca nu am retinut eu gresit 

Otilia bafta la eco! sa vii cu vesti bune despre bubulina 
Crispro acusica te trecem la titlu ![]()
Carmen ce bine ca te=ai rasfatat...
foarte dragut sotul tau
dar sa stii ca m-am speriat cu durerea....si eu am bagat lama, de vreo 2 ori chiar si imi e groaza sa merg la epilat..o sa intreb doctorul cand am voie 
si cred ca incep usor usor ca altfel 

Larisa mamica draga de fetita frumusica foc de 4 anisori, ce faci? ce mai trebaluiesti in asteptarea lui Nectarie? 

nu mai stiu ce voiam sa mai zic..va citesc printre sesiunile de san ale lui Andrei ca nu pot face mai nimic...singurele momente de relas sunt de fapt cand primeste si completare ca stiu sigur ca doarme legat 2-3 ore (asta daca adoarme imediat dupa papa)
ma duc sa mai calc, sa pap...desi asa m-as intinde un pic...cred ca mai stau putin totusi ![]()
![]()
mami de brotacel Andrei Ioan