Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
super centrul asta de activitati! de unde l-ati luat? Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! |
de cele 3 fete dulci nu am mai pomenit, fiind de la sine inteles;)
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
MAI INTREB DE NANA SI EU,,,si ma opresc aici, sa faca cineva capitol nou!
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
cris_09 spune:
nici Sabina nu a mai scris de ceva timpSper sa fie bine
Citesc din urma
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
marylenac spune:
Madamar. pe Matei l-a decalotat dr. la controlul de la 4 luni, cu Tudor am reusit eu la nici 2 luni, am progresat. Cred ca noi suntem un caz fericit, pana acum nu am avut nici un fel de probleme in privinta asta, pentru ca am citit despre baietei cu fimoze, cu fel de fel de probleme, cu operatii, brrrr. Vroiam sa iti spun cum procedez: in timpul zilei il spal cu apa si incerc sa curat albeata care mai apare in zona iar seara la baita, in afara de tras usor de pielicica aceea pt a descoperi putulica, in timp ce desfac pun efectiv jetul dusului acolo si astfel se inmoaie. Nu stiu, poate de la asta am reusit asa usor...zic si eu.
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
Vivela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Noi indraznim sa ne gindim la o mica vacanta la mare: Ro sau Bulgaria, inca nu stim... inca nu sunt ssperiata de bagaje pentru ca nu stiu ce ma asteapta cred:))!!! Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! |
Mary, pai acum e bine, cat sunt mici bagajele sunt mici, cand cresc e problema. de fapt varsta cea mai nasoala pt plecat e varsta diversificarii, cand trebuie sa te cari cu borcane si borcanele si mancare speciala pt bebei. cat era doar pe lapte, nu aveam nevoie decat de haine si scutece, restul (papa) era in dotare si mereu la purtator . apoi dupa ce a mai crescut si l-am trecut pe mancare de-a noastra, iarasi a fost un pic mai lejer, ca nu mai aveam grija mancarii speciale, ce mancam eu manca si el.
deci, drum bun, distractie placuta .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Cordelia spune:
Madamar,
si noi folosim ceai de galbenele ptr curatarea zonei am uitat sa mentionez.
Cordelia 36+
veronicach spune:
incerc sa fac eu un nou capitol
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010