Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Bun regasit!

Dupa citit intens am ajuns si eu "la zi"... sunt sigura ca nu am retinut tot ceea ce trebuia... asa ca nu o sa nominalizez pe toata lumea, fara suparare, da?

In primul rind salut succesul Nanei si ai Iubiricii si rog Divinitatea sa va ajute si pe voi, ca si pe toate mamicile si toti ingerasii din lumea asta sa creasca mari si sa fie sanatosi.

Softurela, multumesc de explicatie... nenorocitii de virusi! Of!

Discordia, m-a impresionat mult ce am citit si despre cazul tau - capul sus si incredere in DD, va fi bine!

Sorana, distractie placuta la munte! Sa reveniti sanatosi!

Nati, sorry pentru toate relele adunate la voi!

Artu, felicitari pt micuta crestina cuminte si linistita!
legat de somnul in sling, am incercat si noi vreo ora de somnic in pozitia burtica pe burtica insa mi s-a parut ca nu e chiar comod sa doarma asa, pt capusor. tu cum o tii pe sabi pt somn in sling?
pe mine slingul ma incinta pina acum, desi sunt convinsa k inca nu-l folosesc foarte corect, insa m-a dezamagit peste poate culoarea... am comandat liliac, pe site parind ca are numai nuante de lila.......are insa si verde, si albastru - k liliacul de pe prima pagina.

Vivela si alte mamici de baieti, am 2 intrebari la voi:
1.Faceti zilnic acea "operatiune" de decalotare usoara si curatare a acumularii de smegma? Mie parca imi este mila... ma intreb cit de binevenit este... vreau sa stiu cum faceti voi.
2.cum pozitionati putza in pampers? fiziologic parca ar tb sa stea in jos... o fi indicat sa o faci sa "priveasca" in sus d p acum?

despre noi: ina suntem coliciosi, cu sau fara picaturi, siropele, ape de bebelusi - atit doar k odata luate il mai ajuta sa elimine gazele cred...

va pupic si sper sa stau pe baricade de-acum.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Hello,

da, noi facem operatiunea pentru ca altfel riscam sa se faca infectie nasoala si ulterior sa se desfaca mai greu pielicica; am prietene carora pediatrii le-au spus sa nu umble si nu a fost ok, au ajuns la dr apoi...treaba este ca asa cum se curata orice barbat asa trebuie si bebele spalat (sigur in limitele aferente varstei)si desigur cu atentie si blandete.

Noua asa ne-a spus medicul si asa procedam , insa e drept ca tati se ocupa de operatiune

Cordelia 36+

Oho, multumesc! Salvez raspunsul si il pun pe tati la treaba, macar pina invat! Eu foloseam ceai de musetel si vata, pentru ca apa nu curata prea bine - paremi-se.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Buna dimineata, ce harnicuta sunt...gata, azi va invit eu la cafeluta...

Nana speram din suflet ca sunteti mai bine, asteptam vesti.

Artu, felicitari pentru crestinarea Sabinei, foaaaaarte frumos evenimentul. Il vom boteza si noi pe bb Tudor duminica viitoare.

Madamar, legat de decalotare, la primul baietel am incercat sa tragem de pielicica la fiecare baita cate putin si pana la urma la un control, dr. lui a fortat un pic si gata..de atunci nu am avut nici un fel de probleme. Acum Matei are aproapr 4 ani si la fel, desfacem si spalam bine cu apa si sapun la fiecare baie. La Tudor , la fel, la fiecare baita am incercat sa desfac usor, usor si iata ca nici 2 lunite, intr-o seara am reusit chiar eu sa decalotez complet, speram sa nu avem nici de data aceasta probleme.

Va doresc o saptamana buna tuturor

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Vreau si eu sa nu ma stresez din cauza de amanunte, uite ce simplu si usor pare, dupa cum descrii. La Matei cind s-a intimplat?
Dr. noastra ne-a recomandat sa dam cu niste vit. A daca ni se pare iritat, dupa operatiune, insa nu am dat niciodata... deocamdata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Laura, sa va fie de bine plimbarea, chiar daca n-ati apucat sa va relaxati. mie mi se pare ca cu cat creste mai mult copilul, e cu atat mai dificil, bagaje mai multe...
cand era david mic-mic, plecam saptamanal in calatorii, acum nu-mi mai vine sa plec nicaieri numai la gandul bagajelor.

Nana, cum mai e Adelina?

Alesico, cum a iesit nunta+botezul?

ma duc sa vad pozele Sabinutei de Arturica .

of, maraie piticot, e cam nelinistit in ultimele zile.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Noi indraznim sa ne gindim la o mica vacanta la mare: Ro sau Bulgaria, inca nu stim... inca nu sunt ssperiata de bagaje pentru ca nu stiu ce ma asteapta cred:))!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele
sunt lesinata.......fata mea iar nu doarme noaptea
vivela nunta+botezul este pe 22 aug
la o lun jumatate fata mea nu doarme 10 ore legata nici ziua nici noapteaadik in 24 d ore nu sunt 10 ore de somn.........
colici nu mai are......deci...ma termina

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

draga Ale, avem bebelusi ai extremelor... dar cred ca numai canicula este vinovata: Mateo a dormit de simbata seara de la 11 pina duminica la 13, adik 14 ore: era molesit cred de la cladura, eu speriata ii bagam tzitzica pe sub nas cit sa traga numai "apica", sa nu se deshidrateze. Ce sperietura am mai tras!!! Mi=a spus pediatra ca a crescut, pur si simplu - starea lui fiind buna in rest!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna fetelor,

Sper sa ma lase bubulina sa scriu macar cateva randuri. Tati a plecat in Constanta pentru cateva zile. Sper sa ma descurc cu fetele singura. Deocamdata e OK, Cami e la gradi, dar bebelina vrea mai mult in brate. Asa ca ajung la concluzia ca-mi trebuie si noua un sling.
Bibi inca mai tuseste, desi mai rar.

Mary, Ramona ca v-ati gandit la noi.

Artu, felicitari pentru micuta crestina! Foarte frumoase pozele. Mi-as dori si eu asa un botez, dar nu prea e posibil la noi asa ceva.

Fetele din Romania, care au aerosoli acasa. Ghidati-ma si pe mine catre un site sa vad si eu unul, ii spun sotului sa cumpere cat e in Ro, daca tot il laudati ca e asa de bun. La noi in MD nu se foloseste.
Dana, si Cami are o pasiune pentru surioara. Cand ii vorbeste se baga chiar la asta mica in fatza. O tot apuca de maini si picioruse. Iar ieri plangea in patuc si Cami o legana si o linistea: Gata Beatis!(cu accent pe "A"). GAta, nu mai plange!

Ma stradui si eu cat pot sa ii atrag si ei atentia. Iar cand cand cantece de leagan sa o adorm pe asta mica, mereu inventez ceva de genul:"Nani, nani, nani, fetitele mamei, fete frumusele, scumpe si dulcele..." Si Cami zambeste multumita ca e si ea protagonista, chiar daca nu e in bratele mele. Stiu ca asta nu prea ar functiona la pici mai mici. Fetelor cu fratiori/surioare de 2-3 anisori multa rabdare!

GAbriela, Bibi doarme doar in body cu manecuta scurta sau fara manecuta.

Maribell, drum bun spre bastina!

Rocsy, merci pentru raspuns. Sper si eu asa sa fie! Ca-mi rupe mainile (doar n-o pot lasa sa planga cand are nevoie de mine) si nu pot face mai nimic cand nu doarme.

Ale, poate ii este cald si suporta mai greu. Nu stiu ce sa zic. Asa era si Cami. Of, ce bine te inteleg. Sper sa treaca agitatia cat mai curand.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice (10-iun-2010) si Camelia-Nicole (20-aug-2006)

Voi, fetele, nu mergeti la mare anul asta? Pe noi ne incearca o umbra de curaj:)~! STiu ca aveti un apartament acolo, de asta te intreb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

Am pus cateva poze recente aici

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)

Blog de mama si nu numai

super centrul asta de activitati! de unde l-ati luat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna fetele,

felicitari micutilor crestini,sa creasca mari si sanatosi
artu frumos botez mi-as dori si eu asa dar aici in oras e greu,plus ca barbatemiu vrea si nunta iar eu n-am nici un chef de tambalau da' asta e vrea sa fie ginerica
noi am fugit de canicula si am fost in we la munte....Doamne ce bine a fost,asa racoare si muulta verdeata ,nu mai zic de aer....gogosica s-a comportat exemplar papa si somn,mi-era teama daca-i schimb locul sa nu fie maraita,urlacioasa dar se pare ca-i plaaaace la munte...sa vedem daca-i place si marea prin august
in legatura cu bagajele pentru 2 zile am luat o tona de hainute ca nu stiam cum e vremea la munte plus biberoane,sterilizator inclusiv peria de biberoane si detergent
acuma ii monitorizez stranuturile,tusea si respiratia ca mi-e teama sa nu patim ceva,am stat la aer in masina,la munte seara chiar e frig iar aseara acasa eram lesinati de caldura in cam erau 33 grade si am deschis aerul,am adormit si dupa o ora jumate m-am trezit iar fata avea manutele si piciorusele reci reci desi eram jos in living iar aerul sus in dormitor dar l-am pozitionat in asa fel incat sa coboare spre living
noi dormim intr-un body cu maneca scurta iar daca dam drumul la aer punem pantalonasi ff subtiri
...mai avem putin si facem 3 luni...oare scapam de colici?culmea e ca la munte n-a durut-o burta si mi-a mancat bine

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)
http://emma-antonia.weebly.com/

Ce frumos suna: munte, aer curat... vrem si noi, insa am spus ca mai asteptam: azi avem 2 lunite;)!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

taty_ana da drumul la aer cu bebelina in preajma???
eu knd am dat drumul in sufra si venea usor in dormitor la cateva zile avea muci....nefiind racita...

Reallaura, nu stiu ce sa mai fac cu ea....ziua doarme cat d cat , incerc sa o tin treaza k sa doarma noaptea dar...nu e chip

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

uf, treaba asta cu aerul...controversata rau: noi lasam aerul in lipsa sa mearga si sa raceasca la 24-25 grade, in 2 ore sunt 26, pina dimineata 28. Ce ma deranjeaza insa pe mine, si ma intrb daca nu si pe micut este aerul super uscat... ma gidila in git... Sau poate Ac-ul antreneaza si praful din aer... ce stiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, la somn tot vertical o tin; cand era mai micuta ii sustineam cu o mana capul. Insa acum nu mai e nevoie; rar si doar cand e f cald o tin la orizontala

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Artu, inteleg ca acum nu o mai ridici sa elimine gazele? deci dupa ce cresc ... nu mai facem operatiunea? Daca la gaze te referi:).

Scuze, imi raspundeai legat de sling, nu am inteles eu!:
multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Buna ziua!
Am fost si noi azi la vaccinul BCG,Sebi bebi dormea..cand l-a intepat a facut odata "aaaa",i-am bagat-o pe suzi in gurita si a adormit la loc.Tare cumintel

Piciorul meu inca ma supara>..OffffOare o sa-mi treaca vreodata?
Am facut pana acum 5 sedinte la fizioterapie si nu e nici o schimbare

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

cris, inceark si cu geluri naturiste: puterea ursului, gheara dracului - de la life care sau de la plafar!

Mergi la inceput