Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, asa e, Sinzi, am ajuns pe pagina 2, dar ne revenim noi dupa ce incepe scoala si vin pustanii de prin preumblari, al meu spre ex e la tara de sambata, imparateste acolo, de cate ori vorbesc cu el la tel, radiaza de fericire! Asa ca nu prea am ce sa scriu!

Gabi, multumim de pontul cu caietele tip 2, o sa-mi fac aprovizionarea de scoala in weekend atunci, poate in Bucuresti sa nu fie asa nebunie...la cate hipermarketuri sunt! Oricum pana la inceputul anului scolar nu voi lua decat aceste caiete, restul sa ne dea doamna lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

meritam o urechiala...chiar pe pag 2??!

Gabi-si eu merg sa iau caiete.Pana primim lista de la d-na, mai luam cate ceva.

Al meu e acasa cu ai mei.Avem gradinita acolo, e nepotu-meu si inca o prietena de-a lui Andrei.Maica-mea le face gogosi, taica-meu presupun ca e arbitru'

Miroase a toamna si nu-mi place...prea scurta a fost vara!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina22, vreau si eu gogosi, ce bine suna, eu daca nu e Andrei acasa nu mai fac nimic, noroc ca sotul nu protesteaza, cu chiu cu vai am facut aseara o supa de rosii, in rest ne-am descurcat cu racituri, mamaligute, salate etc...
Si, ai dreptate, toamna bate la usa, si noi am remarcat aseara ce repede se intuneca, la 8 deja e pe-nserate!

Sinzi, am uitat sa zic, vacanta placuta in continuare, ce putin mai aveti si incepeti scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

totusi intrebati invatatoarele, ca nu toate cer caiete tip II
A noastra cerea si a zis ca nu e usor de gasit, dar nici imposibil nu e.
Eu ma chinui cu ala mare si cu matematica de a 6-a, sa o repetam pana-n septembrie, ca vor incepe cu test, si al meu e cam varza Mintea l-ar duce, ca-i tare destept, dar e si tare adolescent

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi suntem acum in vacanta....am plecat pentru cateva zile!!!
Maine incepem scoala...si eu am emotii pt David!!! El e fericit si abia asteapta!!!!!
Am cunoscut invatatoarea, pare foarte simpatica, si foarte plina de energie....glumeata...mi-a placut!!!!
Sunt 15 copii in clasa....e foarte bine....ma asteptam sa fie undeva in jurul a 20....si sta cu o fetita in banca, Sara, care e foarte dulce!! (aici in fiecare an schimba si invatatoarea si colegii de clasa....!)
Anul asta nu are decat 2 fetite de anul trecut in clasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, succes la scoala lui David.Imi imaginez ce mare a fost bucuria regasirii la intoarcerea lui David din Ro. Am vazut cateva poze pe facebook, tare fericit taticul sa isi aiba baiatul iar langa el si sa se joace impreuna. De mamica, nu mai vorbesc...Si la noi se schimba profesorii in fiecare an si o parte din elevi. La ei in clasa sunt grade I+II. La anul cei care sunt acum grade I se vor uni cu cei care acum sunt in prep si vor forma grade I/II iar Liviu va fiin grade III care nu mai sunt asa sigura ca se va mai reuni cu grade IV care acum este grade III. Cam complicat, nu? Simbata au avut loc alegerile parlamentare, mamicile de la scoala au fost rugate sa prepare cel putin un singur fel de prajituri de casa si sa le aduca la scoala pentru vanzare. Fiecare platou de prajituri trebuia ambalat si etichetat cu denumirea prajiturii, ingredientele, initialele mamicii si data fabricatiei. Apoi s-au facut liste cu mamicile care au participat voluntar la organizarea vanzarilor de prajituri si nu numai. S-au vandut carnati pe gratar, ceaiuri, cafele, sucuri, ba chiar niste carticele cu retete de prajituri ale mamicilor scolii, probabil adunate in anii precedenti. Prajiturile au fost de mare succes, s-au vandut ca pe banda.Eu am facut reteta asta http://www.bucataras.ro/retete/6225/salam-de-biscuiti.html. Atat de mult mi-a placut cum a iesit incat o sa o mai repet.Banii colectati din aceste vanzari vor fi folositi la fondul scolii

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am ajuns si noi "acasa". :)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Bine ai revenit Nicoleta! Sper ca sunteti cu totii bine, sanatosi!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Lucia, nu suntem foarte bine, Stefan are rinita exacerbata... Matei a avut o reactie pe piele, urata, a trebuit sa ii dea medicul cortizon... a trecut, azi trebuie sa merg cu el la medic aici si nu mai are nimic!!! In plus, ii ies maselele, este asa prost dispus... In Ro am prins calduri ingrozitoare! Si aici ploua, sunt 20 de grade... Ma gandesc acum ca vine toamna, ca imediat incepem toate cele... Am o tona de bagaje de despachetat... frigiderul este gol... Dar sa vina ea vremea mai buna si vom fi si noi ok!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta, of, imi pare rau... multa sanatate puiutilor!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput