Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am ajuns... nu putem dormi de cald...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/578380470kxzHfr

Am pus aici ceva poze....nu sunt multe...aparatul a fost la David si el a facut poze artistice...si multe filme naturii:))...hahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sanzi, am vazut pozele, ce dulce e David!
Am scapat cu bine ieri, doctora s-a speriat cand s-a uitat in gura fetei, zicea ca are maxilarul foarte ingust, nu au loc dintii sa iasa, s-ar putea sa fie nevoita sa scoatem caninii dar a zis sa mai asteptam... Oricum, a scos dintele acela care se clatina, dupa care am mers sa cautam ceva din partea zanei maselute

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La multi ani Mariilor!!!

si o tratatie:[

O zi minunata tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Mariilor

ioi, Gabi-si eu ma mir cum pot creste asa dinti maaari si laaati pe un maxilar asa mic.Sper sa nu ajungem nici unul/a la scos de canini....

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Cu Robert am scapat, acum are dintii relativ ok (dupa parerea mea), si asta dupa vreo un an jumate fara incisivi laterali care nu au vrut sa creasca, de la 8 ani pana pe la 9,5 ani a stat kupilu cu 4 dinti lipsa

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua de nume! Marii si Mariane, Marini si Mariani, celor cu nume de Ana-Maria si Marius!

La multi ani, dragii noastre Mariuca (Crig72), sanatate si numai bine!

Sinzi, am vazut si pozele cu David, a crescut foarte mult, am admirat-o si pe Mariuca, cred ca a fost foarte plimbat si rasfatat puiul tau!

Gabi, sper sa nu ajungeti la scos de canini!

Laura, multumim de tratatie, cine e Maria la voi, Alexia sau tu? La multi ani cu sanatate!

Noi azi si ieri am umblat prin malluri si azi am fost si in Herastrau de ne-am plimbat cu o salupa! Andrei a ajuns ieri la tara, imparateste acolo, a zis ca e bine, a scapat de canicula, tot timpul e vesel si fericit!

Mergi la inceput

La multi ani Mariucai si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

A ajuns subiectul nostru pe pagina no 2:)!!!

Gabi, sunt frumosi foc copiii tai!!!! Iar Lili e deosebita, si tare inalta!!!!

Katty, multumim!! Si eu va admir mereu in poze!!!! Si pe Anutza!!!!! Imi plac toate plimbarile voastre!!!! Mariuca e o dulce si lipicioasa!!!

Noi suntem in vacanta saptamana asta...si ne tinem foarte ocupati!!! De luni incepem scoala si o sa fim tare ocupati!!!! Vineri o sa ne cunoastem invatatoarea...eu am emotii (aici se schimba in fiecare an invatatoarea si colegii - sistem aiurea)...

Mergi la inceput

Sanzi multimim Am masurat-o la dentist, se pare ca are 1,34 m daca era lipit corect centimetrul pe perete... s-a si ingrasat, are 24 kg

Spor la pregatirile pt. scoala!

Pt fetele din Ro, care incepeti clasa a doua, daca invatatoarea va cere caiete tip II, puteti sa va apucati de acum de cautari, ca nu prea se gasesc mai ales sa fie si tip II, si calitate buna...

Ma bucur ca am scapat si de cosmarul asta si in sfarsit trecem la caiete normale

Mergi la inceput