Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 13
sinzi_ana spune:
Ne-am reintregit familia!!!!
David se simte ca de Craciun....cu o gramada de cadouri si surprize...inca incearca sa recupereze diferenta de fus orar....si orele pe care nu le-a dormit prin avion!!!!
S-a ingrasat si a crescut!!!! O sa pun ceva poze!!!
Gabi, eu nu cred ca te am pe FB...da-mi si mie id-ul!!!
Gabi_K spune:
Sanzi ce bine!!! cred ca te-ai linistit
Ti-am trimis PM.
Feteleeee, p unde umblati? va trimit niste cofeina sa va treziti si sa va apucati de scris
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Gabi incerc sa fac ochi,multam de
Sanzi ce fericire tre sa fie pe voi,toti impreuna again...cand incepeti scoala??Ai promis ca ne pui poze cu camera lui David,eu astept
Nico spor la impachetat..uff si sa iasa o data maselutzele..In week-end va fi canicula.Drum bun
Lucia cat e de scump Victor
CristinaC spor la impachetat si tie...Drum bun.
Cris,Katty,Nina la raport!!
Andy e la bunici de miercuri,deja mi-e un doooor de el...
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Laura cat ramane Andy? Alexia ce zice, ca-i plecat?
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
cristina22 spune:
la raport si eu!
Sa vedem ce sa raportez, hmmm....Andrei e acasa cu prietena lui.Zici ca-s in codru des, asa canta si urlaAcuma sunt fani Puia, impreuna cu Andrei al Laurei noastre.Noroc ca nu inteleg bine toate versurile
Sanzi-yupiii!! Baga poze!!
Gabi-cand mergi in It?? Greu oleak si la voi...cu distanta.
Mey, si io am pus poze vreo cateva ore, apoi am editat.Oare le-ati vazut??
C+C=Andrei
andy.p spune:
Gabi sambata mergem dupa el,adik maine....Alexia il tooot cauta prin casa
Cris numa' Andy mai lipseste de acolo...io nu vazui nicio poza
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Cristina eu am vazut pozele voastre, chiar ma distram cand l-am vazut pe Andrei mancand porumb ca am si io o buuuna cunostinta care ar fi capabila sa traiasca numai cu conserve de porumb
Am vazut si pozele Luciei
Inca nush cand mai merg in Italia, ar fi bine in vacanta de iarna, dar nu cred ca rezist pana atunci Depinde si de programul lui, cand mai poate veni acasa, deci inca n-am stabilit nimic, doar atat, ca mai am o saptamana si voi merge la el
katty spune:
Am sosit la raport...
Nicoleta, Cristina_C, drum bun si concediu placut in Romanika! Reintalnire placuta cu cei dragi!
Sinzi, ma bucur ca a ajuns David cu bine si sunteti toti fericiti! Nici nu se putea altfel decat sa se ingrase la bunici!
Gabi, acu' ma duc sa vad si pozele tale!
Laura, si Andrei pleaca maine la tara, n-o sa mai fie in Bucuresti sa-l pot vedea cand vreau!, O sa fie groaznic, caci va sta pana incepe scoala!
Cristina22, eu am scapat pozele tale! Deci Andrei e cu "prietena" lui! Ce draguti trebuie sa fie, sper sa se inteleaga bine, nu ca Andrei cu Ana, verisoara lui, parca sunt soarecele cu pisica...apropo, azi e ziua Anei, face si ea 6 ani !!
Eu am trimis ieri link cu pozele de la Olanesti catre Nicoleta, Nina, Cristina22 (cred ca de-asta am primit pupici de la tine), Laura, karina si Sanzi, atata am avut adrese de mail, nu mai pun pozele public din motivele cunoscute de pitici pe creier la mine! Nu stiu cum sa fac sa le vada toata lumea...poate imi trimiteti pe PM adresa de mail...
Gabi_K spune:
La multi ani pt Ana!!!
Peste 45 de minute va trebui sa fim la dentist, offf...