Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 12
cristina22 spune:
ceau!
Nico-cum e copilasul?Au reusit sa-l transporte?
Katty-bine ai revenit?Ai inceput lucrul?
Sa stii ca nu a fost obositor drumul pt ca esti tot pe autostrada.Mi s-a parut mult mai obositor drumul Oradea-Cluj.Am fost sambata la o nunta in Cluj-Napoca.
Cum l-ati serbat de Andrei???
Cristina-mai ploua?Cum va petreceti timpul voi doi?
Laura, Nina, Lucia, Dev, Francisca, Dodo, Sanzi...pe cine sa mai strig?
C+C=Andrei
Cristina_C spune:
Neata!
Cristina, mai sunt copilasi pe aici si ne mai intalnim cu ei, sau mergem la plimbare singuri...Chiar azi mai stau putin s-astept postasul cu un pachet cu crocsi, dupa care plecam cu trenul la München, tot la plimbare, cat inca avem soare.
Vacanta/concediu placut tuturor!
light spune:
Vad ca lumea continua sa vina si sa plece din si in concediu...Nicoleta mai aveti un pic si voi, asa ca va doresc drum bun si concediu placut.Noi ce sa face, frigulet pe aici, 8 grade si ploi...In rest nimic deosebit in afara de mers la scoala, karate, plimbat pe afara. Niste poze cu nazdravaniile lui Victor http://family.webshots.com/album/578357200jffxtj
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Lucia, multumim! Nazdravan Victoras! Eu astept sa plec in Ro, desi am auzit ca e caaald... :(
Cristina, Siluan a ajuns cu bine la Hanovra, a fost cumintel pe drum... acum asteapta...
Cristina, sa aveti si voi drum bun! Si sa nu fie insportabile caldurile!
Katty, asta vroiam sa spun si eu, drumurile pe aici, fiind pe autostrada, sunt mult mai ok, calatoriile mai placute... noi am facut pana la Salzburg acum o saptamana (300km!!) 3 ore, mers lejer!!! Nu se compara cu Romanika...
Lui Matei ii ies niste masele-rebele, azi a dormit o ora, s-a trezit plangand... mi-a trebuit o ora sa-l linistesc... Uf!
Stefan merge la al doilea curs... Sper sa fie ok, chiar daca merge 4 zile, din 10. El karate nu a mai facut in iunie... a zis ca inca isi aminteste miscarile... Sa vedem! Sper sa ne mutam mai aproape de scoala...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Gabi_K spune:
buna, dragele mele
m-am intors din vacanta, am fost o saptamana la Carei la strandul termal de acolo. Ne-am simtit foarte bine, a fost foarte frumos, sper sa apuc azi-maine sa pun cateva poze pe fb
Am citit un pic din urma, dar vad ca nu numai eu am fost plecata
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
vai, da' ce scump e Victor!! Deci, el sta in cutia cu jucarii
Gabi-bine ai venit!!Asteptam pozele.
edit.
C+C=Andrei
Cristina_C spune:
Multumesc, drum bun si voua, Nicoleta! Sa vedem cum ne descurcam cu caldura, am uitat cum e, ultima data am fost in Romania iarna...
Plecam si noi poimaine, azi am zi de calcat si impachetat, iar maine trebuie sa las totul in ordine pe aici.
LUCIA, Victoras e un nazdravan si jumatate, cum sta el in cutia de jucarii.
Gabi, bine-ai venit din concediu!
Sa auzim numai de bine de la toata lumea!
Gabi_K spune:
spor la impachetat, ce bine de voi ca abia acum plecati, cand altii au si uitat cum e in concediu
Am pus cateva poze pe fb, pun imediat si restul.
Am reusit sa slabesc un pic in concediu, in sfarsit incap lejer in rochita mea de blugi preferata
Nico cum ati dormit? Va mai chinuie maseaua?
Eu maine o duc pe vagaboanda la doctoru' de dinti sa-i scoata un incisiv lateral care se clatina de vreo luna, ala definitiv deja ii creste in spate, si asta de lapte tot nu vrea sa cada. Sper sa scapam repede.
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
Nicoleta spune:
Neata!
Gabi, faine rau pozele! Si ce manechin ai tu acolo! Seamana cu mami, clar! Succes la dentist! Matei da, tot chinuit de masele este, inca nu au iesit...
Cristina, spor la impachetat, noi maine plecam. Am ceva emotii, mai ales ca va fi si caaald... Si eu am de calcat, de facut ordine, si ma simt rau, sunt foarte obosita... ma doare capul... uf!
Sa aveti o zi frumoasa, nu prea calda...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Neata! Gabi, faine rau pozele! Si ce manechin ai tu acolo! Seamana cu mami, clar! Succes la dentist! Matei da, tot chinuit de masele este, inca nu au iesit... Cristina, spor la impachetat, noi maine plecam. Am ceva emotii, mai ales ca va fi si caaald... Si eu am de calcat, de facut ordine, si ma simt rau, sunt foarte obosita... ma doare capul... uf! Sa aveti o zi frumoasa, nu prea calda... ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
mersi:)
as vrea io sa fiu asa manechina ca si asta mica subtirica, inalta cu picioare infinit de luuungi.... numai ma-sa (adica eu) stie cum ii gaseste pantaloni pe masura ei