Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Cristina ma bucur ca v ati simtit asa bine in concediu, n-am retinut unde ati fost...

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, ma bucur ca ati avut un concediu reusit. Noi plecam de joia asta intr-o saptamana, asa s-au aranjat lucrurile, si ramanem in Ro pana la inceputul lui septembrie.

Sinzi, David se intoarce tot singurel?
O sa se bucure mult cand o sa vada camera!
Hai ca trece repede saptamana asta!

Vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut.

Eu sunt tare ingrijorata din cauza lui Siluan, baietelul prietenei mele... am fost sambata la ei, la Salzburg... Uf, greu!

Noi plecam in ro pe 13.08 si ne intoarcem pe 23.

Va doresc o saptamana frumoasa!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hellooooo!!!

Pe unde sunteti fetelor???

Las ,poate,poate vine cineva.

Noi ne-am apucat de temele de vacanta....spre surpriza mea Andy a uitat o gramada de litere,cum se scriu,citeste destul de greoi,nici la mate nu e prea bine,asa ca lucram...Vineri il trimit la bunici pana duminica.

O zi cat mai frumoasa tuturor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Io eram paici chiar am observat ca e liniste pe la subiectul nostru da cum n aveam nimic de comunicat...n am scrisLaura pai la asa o vacanta lunga nu-i de mirare ca uita scrisul si cititul daca nu reluati din cand in cand. Spor la recapitulare!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

p-aci si eu!Am avut musafiri din De si ne-am intins un pic aseara.Dimineata abia m-am trezit.
Lucia-la Adriatica am fost, Italia.

Laura-spor lui Andrei, da' ia-l incet, ca, totusi, e in vacanta omu'

O zi faina!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Salut.

Grele sambetele astea... Azi mi-am propus sa incercam sa incepem temele de vacanta... greeeeu... cum a auzit de teme a inceput sa i se faca foame... ia sa-l fi lasat sa se joace "Star Wars"! :) No, trebuie si teme, ce sa facem?!

Voi ce mai faceti? Eu de-ale casei... numaram zilele pana la plecarea in Ro, speram sa nu fie prea obositoare... aici vremea nu prea tine cu noi, de ieri tot ploua (acum a stat).

Va pup si va doresc un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, m-am tot gandit la copilasul bolnavior, da Doamne sa se faca bine!

Si aici ploua cu soare.
De cateva zile sunt doar cu Robert, sotul e plecat in Singapore. Ne suna dupa amiaza sa ne spuna ca la el e deja noapte si se duce la culcare. Cand o sa vina joi, o sa fie cam zapacit cu fusul orar, ii trebuie o zi sa-si revina si cred ca o sa plecam in Ro de-abia vineri.

Se gasesc oare crocsi Mary Jane in Romania? Din aia cu 2 barete:
http://www.schuh-zeller.de/products/Crocs/Mary-Jane/crocs-mary-jane1.html?selDetailImg=23106_0.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hallooooo!
Am revenit azi...dintr-un minunat concediu, la Olanesti, cum altfel...?!
Am citit din urma, va multumesc tuturor pentru urarile adresate lui Andrei, sa dea DD numai bine tuturor copiilor nostri!

Cristina22, bine ati revenit si voi din concediu, cred ca a fost tare frumos, dar cred ca si un pic obositor!

Nico, Cristina_C, Nina,
vad ca si voi va pregatiti de concedii...va urez relaxare si/sau distractie cat mai placute!

Nico, o sa ma duc sa citesc si eu despre baietelul prietenei tale, Doamne-ajuta!

Karina, am vazut si pozele voastre, super, mi-a placut statiunea, apa curata (!faceam comparatie virtual cu mizeria pe care o aratau pe la tv pe litoral la noi, pesti morti, pesti dragon si alte aratari!), am vazut si cat a crescut Bogdan! Am inteles ca e plecat si se simte bine in Ardeal la rude, bravo lui, si Andrei mai are putin si pleaca cu mama la tara, acolo unde merg in fiecare an...

Sinzi, cred si eu ca abia astepti sa vina David acasa, cred ca a fost tare rasfatat pe meleaguri romanesti, dar revederea cu voi va fi de mii de ori mai placuta! Am un mare regret ca Andrei a fost mai tot timpul plecat si nu s-au putut vedea!

Laura, capul sus, fii tare! O sa fie bine! O sa vezi! Cat desprea Andy, o sa-si aminteasca repede literele si ce are de facut! Cu Andrei s-a luptat buni la inceputul vacantei ca scria tare urat si l-a corectat, acum ne luptam cu el sa citeasca, nu-i place si pace, povesti nu, in schimb i-am luat o carte despre spatiu, planete, a citit-o din scoarta in scoarta, dar altceva nimic!

Lucia, , ce-ti mai fac baietii??!

Pupici tuturor, mai citesc din urma sper ca n-am uitat pe nimeni, daca e asa, scuzi...repar maine, sunt tare obo!!!

Mergi la inceput

Katty, bine ati venit din concediu!

Sa aveti cu totii o saptamana buna! Astazi micul Siluan ar trebui sa plece spre Hanovra. Sper sa fie transportabil...

Mergi la inceput