Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
IRA_LIZA spune:
Hai k vad k n-are nimeni loc de mine sa vb in seara asta, nu mai tac odata!
...adev k mi se trage de la sinuciderea lu' fata aia, sunt si eu, chiar daca ma fac k nu, sunt si eu destul de impresionata, nu-mi piere din cap k, la ora aia, fie citeam/scriam pe forum pe la cine-stie ce subiect, fie printam o reteta cu dovlecei, fie ma spalam pe dinti k sa ma bag in pat. Oricum, trasez, asa, cu mintea, o linie dreapta intre locul aproximativ in care m-as fi putut afla si, sa zicem, sticla aia nenorocita de pesticid. Otopeniul fiind si destul de aproape de casa mea (cred k sunt mai putin de 20 de km, deci nici 10 min de mers cu masina, mai ales noaptea), simt oribilul situatiei: unu' se spala pe dinti linistit intr-un loc pe Pamant in timp ce altul undeva in apropiere bea otrava. E oribil.
Nu am fost fan, nu are legatura cu persoana publica, insa era mama de bebe de 1 an, iar asta ma zguduie cel mai mult. N-as fi crezut k am sensibilitati de-astea, credeam k sunt mai calita sau ceva...
Ira, mamica Elizei
DarkBendis spune:
Ira, pai va astept sa ne vizitati Asta-i invitatie pe bune... valabila si pentru restul gastii
Cat despre plimbat... ce sa zic. Noi ne-am dus cu bani foarte putini ca stam cam prost cu finantele... adica in afara de benzina am cheltuit doar foarte putin (niste targuieli la supermarket, biletele de tren/metrou pentru ziua de umblat prin Londra si cam atat)... dar cum socrii mei locuiesc in Londra iar verii pe langa, iar British Museum e gratuit...a iesit bine. Iar cu un pic de organizare si voie buna... a iesit chiar bine de tot!
Montignac... aoleu... pai al meu sot chiar nu e in stare sa renunte la pizza de supermarket, placinte, produsele de patiserie de la Greggs, cartofii prajiti (chit ca-i plac si cartofii dulci), unele dulciuri... si in general nu vrea sa renunte "automat" la orice din dieta. Nu-i haplea sa pape mult... dar ii place sa mamance de toate, fara restrictii. Asta-i el, ce sa-i faci!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Selene, cum se simte Daria? Sper ca mai bine... si ca ne vei da vesti bune dimineata Ce injectie i-a facut cumnata?
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
roxanaz spune:
neata
Selene, cum e Daria?? mare grija cu deshidratarea. saruri de rehidratare, ceai de menta neindulcit, si repaos digestiv. da-i niste rontaieli daca vrea - sticks-uri dar nu biscuiti dulci. banane ar fi excelent daca ar putea manca. mancare in cantitate ff putina sa nu declanseze din nou reflexul de voma.
Citat: |
citat din mesajul lui IRA_LIZA Mai Roxana, ce tot spuneti voi de ROR la un an si juma'? (nu esti singura, mai sunt mamici pe aici care le-au facut cam pe la varsta asta vaccin, insa te-am prins pe tine tura asta sa te intreb). |
Ira, perioada de vaccinare pentru ROR este 12-15 luni. din cauza de lipsa de priorix si de ceva guturaiuri nu am putut face pana luna asta. nu e asa mare tragedie intarzierea vaccinurilor.
Miere, saru mana, corectat! nu stiu daca se mai schimba ochii Evei - acum sunt ... kaki (???). Patrick i-a avut albastri-turcoaz intens pana aproape de 3 ani, daca nu mai tarziu. pe la 4 erau deja gri si acum sunt gri-verzi. la soare is galbeni ca la motani, la propriu ai lui Aidan cred ca vor ramane verzi.
Andra nu vin la tine pana nu imi dai scris ca-s 6 zile la rand fara ploaie, da?
pupici tuturor si o zi frumoasa
mara95 spune:
si eu vazut pozele din "strainataturi".absolut superbe....parca e alta lume...sper si noi sa ajungem vreodata
arya, sanatate multa!
de cand cu madalina manole, sunt cam in transa, m-a marcat profund, si probabil tot prin prisma copilului...
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
ingrid70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IRA_LIZA
|
Selene_Bunny spune:
Buna amiaza!
Daria este OK, cel putin pana acum. Dupa injectia de aseara - Metoclopramid cu No-Spa, mi se pare, intramuscular, in fundulet, a adormit si a dormit fara probleme pana azi-dimineata pe la 7 si-un pic, cand mi-a cerut apa. A baut cam doua canite de ceai de menta, adica vreo 200, poate chiar 300 de ml de ceai, neindulcit, i-am pus si 3 picaturi de Metoclopramid acolo, nu a mai vomat. A mancat o banana si o bucatica de covrig, fara zahar, sare, mac, susan. E vioaie, a iesit cu buni afara, la umbra, sa pot strange hainele patate de voma si sa curat pe aici, ca aseara era casa cu susul in jos, cui i-a mai pasat.
Am dormit cu ea, dormit, vorba vine, sunt cam obosita, dar macar e OK ea.
rox, stiu de grija la stomacel si cam ce sa-i dau, ca doar ce am terminat eu cu problemele, dar aseara era faza, ca m-am temut sa nu dea si in diaree, c-apoi clar trebuia la spital. Multumesc de grija!
Kk nu a facut ieri deloc, azi, o data, normal.
I-am fiert niste morcovi si i-am facut si mucilagiu de orez.
pentru fete!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Carmen_Marieta spune:
'salutare mamici,
Selene cum se simte Daria?
Ira am facut documentul, nu au fost probleme, numai ca e multa munca si de asta nu ma scuteste nimeni. Stau in fiecare zi pana la 19-20.00, dimineata ma trezesc la 6 ca sa mai pregatesc cate ceva pe acasa.. si uite tot asa..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
14+