Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelusi spune:
Am voie sa ii dau afine???????????????e calare pe mine si vreaaaaaaa. Eu fac o cura de afine, la noi in ardeal se poarta chestia asta
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ingrid70 spune:
Bebelusi, eu stiu ca nu, ca sunt alergenice....Eu sunt de-a dreptul socata, nu-mi revin, nu pot sa cred asa ceva... cum sa se sinucida, avea un copilas....uf, doamne!
bebelusi spune:
eu stiu ca afinele nu sunt alergice
Cutiuta cu bijuterii
ingrid70 spune:
Noi cu dermatita, pana la 2 ani, le avem pe lista de interzise de la dermato...., dar daca nu sunt probleme, cum doresti....
bebelusi spune:
Roxana, vlad are pe gat (ca un guler), de fapt pe umeri, ca niste pete rosii, ca atunci cand te prinde soarele, nu sunt chiar pete, este intins ca o panza, oare ce e????O are de cateva zile.
Cutiuta cu bijuterii
roxanaz spune:
Patricia, din ce zici tu nu imi pot da seama deloc. apar si dispar? isi modifica forma? daca le apesi se albesc? sunt la fel de intense si dimineata?
ariya spune:
Multumesc tuturor!trec printr-o perioada de stress si nu mai suport!!!!imi vine sa ma duuuuuc departe de tot!!!
Am intrat sa-i spun lui Ingrid ca eu am 2 bucati copii ,cu dermatita si nu exista restrictii alimentare in boala asta!!!copilul cel mare a fost in grija dermatologilor din Italia,pana ne-am mutat aici si am observat ca este acelasi tip de tratament si acolo si aici!!schimba dermatologul ca nu exista efectiv nici o restrictie alimentara pentru ca dermatita atopica apare din cauza pielii sensibile...cel mai bine e sa fie dusi copiii cat mai mult la mare!dupa ce am venit din concediu acum,aveau baietii mei o piele ca o piersicutza...acum ,deja celui mic ,i-au aparut bubitele pe o pulpitza...si o luam de la capat cu cremutza cea minunata cu zinc...
Nu stiu ce tratament ai primit,dar ,mare atentie sa nu-ti fi dat vreun cortizonic,unguent,crema,ca la copiii mici,ca ai nostri nu e voie!Crede-ma ca lupt cu boala asta de 12 ani si stiu...
Sanatate multa!
Roxana am fost in Thassos...superb...si nu stiu cum naiba sa fac sa mai dau o tura pe acolo,pe la sfarsitul lui august...
Vad ca inimioara mea a hotarat sa o ia razna,cu tot cu tratament...vreau sa gasesc un cardiolog bun ,sa ma vada si el...nu de alta,dar vreau sa-mi vad copiii mari,la casele lor...si sa ma linistesc ca nu e ceva mai serios,mai ales ca toata familia mea are cate ceva la coracon,iar barbata-miu a avut operatie pe cord deschis...
Si eu nu sunt omul care se agita imediat la un semn de boala,dar nu-mi place cum face inima asta...
bine ca sunt copiii ok si ma innebunesc de creieri!!!
Va pup!
A!Bebelusi poa' sa manance orice tanarul ,in afara de fructe de mare,carne de porc,pana la 2 ani...
pup!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
bebelusi spune:
Roxana, sunt la fel tot timpul, eu tind sa cred ca de la transpiratie, ca are si la incheietura de la subrat.....sunt exact ca atunci cand te prinde soarele un pic si ai pielea rosie asa ....cu picaturale parca.....
Cutiuta cu bijuterii