Sunteti de acord cu ...

Sunteti de acord cu ... | Autor: capcaunul

Link direct la acest mesaj

Sunteti de acord ca Partidul Poporului sa mareasca salariile si pensiile dupa castigarea alegerilor?

Intrebarea asta era la OTV ieri.
Evident DA: cateva sute, NU: 2 sau 3

Astea erau cifrele in pauza dintre reprize, cand am aruncat un ochi peste toate canalele. Daca nu ar fi fost finala, DAul s-ar fi dus spre zece mii, NUul nu cred ca ar fi sarit duzina.

Exista oare intrebari (promisiuni electorale) si mai stupide?
Ceva in genul sunteti de acord cu eliminarea tuturor taxelor si impozitelor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

capcaune, intrebarea asta e ca si cum te-as intreba eu duminica la un mic si o bere daca esti de acord sa-mi cumpar eu un maybach. La care aproape sigur tu ai raspunde normal ca sunt, numai sa nu-l platesc eu. Daca ti-as cere sa-l platesti tu ar fi dovada de prostie vecina cu nebunia din partea mea. Daca totusi te-as intreba si tu ai zice da, atunci prostia si nebunia ar trece, hm, de partea ta. Ceea ce desigur nu conteaza atata timp cat ne distram cu totii la un mic si o bere, mai ciocnim, mai socializam la tv, mai canta fuego, mai canta irina, mai trece vremea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Exista oare intrebari (promisiuni electorale) si mai stupide?

Nu.
Dar sunt multe asemanatoare.
Banuiesc ca nu crezi ca "sondajele" astea sunt intamplatoare si fara rost...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Cam la fel de stupid ca referendumul pentru parlamentul unicameral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

chiar , cand se preconizaeaz ca micsoreaza nr. de parlamentari ca n-am ami auzit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu ma uit la otv, nici nu am de gand sa o fac vreodata

avand in vedere ce vad din cand in cand cand trec peste acel post... chiar te miri?

in plus - cine nu ar fi de acord? adica e ca si cand m-ai intreba daca vreau sa castig la loto. daaaaaaaaaa. bine, probablitatea e miiiiica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

nu ma uit la otv, nici nu am de gand sa o fac vreodata

avand in vedere ce vad din cand in cand cand trec peste acel post... chiar te miri?

in plus - cine nu ar fi de acord? adica e ca si cand m-ai intreba daca vreau sa castig la loto. daaaaaaaaaa. bine, probablitatea e miiiiica

Sdcristian,nu te uiti la OTV dar te tenteaza oferta,!
Uite pe mine nu ma tenteaza,dar daca mi se da un maybach ma mai gandesc dupa ce il compar cu pretul unui tractor.Daca imi mai iese si ceva in plus ma las cumparata!

Mergi la inceput

bnica eu lucrez la privat asa ca salariul meu nu are legatura directa cu politica (indirecta da, ca daca nimeni nu cumpara de la noi pot sa-mi pierd locul de munca cu totul) asa ca nu ma tenteaza oferta, pur sisimplu nu are legatura cu mine

dar inteleg de ce multi zic da la o asemenea intrebare

adica na, vrei calule ovaz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Sdcristian,privat,privat,dar daca vor astia sa puna economia pe butuci si cresc taxele?
Ce vom face?

Mergi la inceput

eu nu mai stau sa astept sa vad ce se nai intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Sunteti de acord ca Partidul Poporului sa ia masuri pentru reducerea infractionalitatii dupa castigarea alegerilor?

... reducerea evaziunii fiscale ...
... reducerea ratei somajului ...
... marirea alocatiei pentru copii si indemnizatiei de crestere ...
... confiscarea averilor castigate ilicit ...
... marirea bursei de studii ...
... sprijinirea economiei nationale ...
... restituirea de catre Rusia tezaurului ...
... marirea exporturilor ...
... alocarea fondurilor pentru dezvoltarea cercetarii ...
... combaterea maririi preturilor ...
... sprijinirea tinerilor casatoriti ...

Mi-a scapat ceva?

Mergi la inceput