Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
ALEXA1985 spune:
Burtici cele care deja ati avut medical pana acum , ce cod ati avut trecut pe spate? Ca sa imi calculeze cineva cat as lua, mi-a cerut codul acesta.
21+
eliza_cri spune:
buna fetele
multumesc frumos de urari si de cuvinte 
![]()
eu am vesti mai putin bune am fost la spital cu contractii urat de tot ...colul s-a micit de la 4 si ceva am ajuns la 2,3 cm...muult tratament si stat cumintica la pat..pai pot cu moflea care trage non stop de mine...moralul e bun , da vb aia sa vedem cat ma tine curajul....ce e mai rau e faptul ca nu reusesc sa scap de contractile astea pacatoase..mi-a dat drumul acasa stiind ca in spital mai rau ma demoralizez si era o caldura infernala....apoi cu Dumnezeu inainte
a si am revenit in grafic daca inainte era mai mare cu o saptamana acuma suntem exact in grafic deci suntem bine..are 220 g si 27 de cm o lungana ca tasu ![]()
va pup si va imbratisez neconditionat 
18+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
sugubina spune:
yarrina uau si tu ai gemenasi! FOaarte tare!!
Eu stiu ca indemnizatia de crestere copil e 70% din NET nu din BRUT! Asa scrie la lege: din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni.
Acuma dc o fi din brut ar fi si mai bine, ca ne ies bani mai multi.
Tu unde ai gasit scris negru pe alb ca e din BRUT?
sugubina
+18 cu Puficele

ALEXA1985 spune:
Si eu stiu ca e tot din net. Ar insemna 0.7225 % din net.
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina yarrina uau si tu ai gemenasi! FOaarte tare!! Eu stiu ca indemnizatia de crestere copil e 70% din NET nu din BRUT! Asa scrie la lege: din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni. Acuma dc o fi din brut ar fi si mai bine, ca ne ies bani mai multi. Tu unde ai gasit scris negru pe alb ca e din BRUT? sugubina +18 cu Puficele ![]() |
21+
yarrina spune:
Da, aveti dreptate. Am incurcat eu borcanele.
Indurarea va rog ca mi-au luat astia 2 si ultimii neuroni pe care ii aveam.
Si concediul e 126 nu 142 de zile. Nah...daca m-am trezit vorbind.
Oricum per total stiu ca iei mai multi bani datorita venitului din concediu pre si post natal, plus v-am zis daca ati mai prins ceva prime...de Craciun...Paste...si mai primiti si la nastere copilului creste suma.
fericita!! 18+
si 
yarrina spune:
Acu sa vedem daca faza cu prima de nastere pentru FIECARE copil se va respecta. Noua ar trebui sa ne dea 2.![]()
fericita!! 18+
si 
sugubina spune:
da in lege zice ca pt nasterea fiecarui copil..Eu zic ca da ne da.
sugubina
+18 cu Puficele

sorinaalex spune:
Bafta multa Eliza! 
Tine-ti moralul sus ca asa de mult conteaza... eu am colul de 2,5 de la mama natura si stau cu frica in san sa nu care cumva sa inceapa sa faca figuri...
toate fetele
15+