Aspirante optimiste > 20 ani (539)
Raspunsuri - Pagina 16
cos_minutza spune:
Roxi e super vremea aici,a plouat un pic azi dar a fost ploaie trecatoare.Deja am prins culoare si nici nu am stat prea mult la bronzat.
Camcris chiar nu stiu ce s-a intamplat de au disparut feteleVreau activitatea de alta data
Dragutza doamne da sa nu vina rusi
Kity
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
Kitty nu mi-a gasit problema, la ultimul control mi-a dat sa fac o stimulare a ovulatiei , luna trecuta si luna asta, daca nu iese nimic mi-a zis sa ma duc iar dar m-am cam saturat
kitty-27 spune:
te-ai monitorizat?ai simptome de ovulatie? adica mucus,intepaturi...
eu de ex..pana acum cateva luni nu simteam nimic cand era ovulatie..cred ca nici nu ovulam pana cand am luat intr-o luna branca ursului....mamaaaaaaa si ce durere am avut o zi exact in perioada ovulatiei...atunci am stiut ca am ovulat.
draguta spune:
am luat si eu in toamna anul trecut branca si am facut un ditamai chistul pentru care a trebuit sa iau 3 luni AC
pana acum eu aveam mucus, acum cu ovamitul nu l-am vazut, dar intepaturi si dureri de ovare am avut, la monitorizare nu m-a chemat