Aspirante optimiste > 20 ani (539)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

hsg ai facut?poate ai probleme cu trompele...daca nu ai ramas niciodata.

Mergi la inceput

eu am uter mic...am facut hsg luna trecuta si am si o trompa infundata...dar asta nu ma impiedica sa nu raman de atata timp pt ca cealalta era functionala.si acum mi-a dat tratament timp de 3 luni la inceput de cm....si mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

acum mi-am amintit, tratamentul cu polidin

a fost dureroasa? ai mai ramas vreodata?

Mergi la inceput

asteptarea asta dintre ovulatie si cm ...ma omoaraaaaaaa!!!!daca o fii...daca n-o fii...si tot asa.

Mergi la inceput

da..am ramas acum 6 ani...sarcina oprita in evolutie la 2 luni....si de atunci nimic....

Mergi la inceput

la mine a fost dureroasa...pt ca aveam o trompa infundata,dar am auzit alte fete ca nu au avut cine stie ce dureri.oricum eu ma asteptam la diagnosticul asta pt ca am avut de vreo cateva ori anexita,din cauza frigului.

Mergi la inceput

te cred, la mine mai ales sa am niste simptome dupa perioada de ovulatie ca de sarcina in fiecare luna ,ma face sa sper , ba stari de voma, ba ameteli, dureri de ovare si cand apare

Mergi la inceput

exact asa patesc si eu...sani umflati si durerosi,iritabilitate,pofte...de tot felul....dar nu e nimic .de-aia nu mai iau in seama daca ma simt asa pt ca sper prea mult si dezamagirea ar fii pe masura.luna asta vad ca nu prea am durerea de sani asa mare...

Mergi la inceput

sar eu ma uit la aureole si la linia de sub ombilic si nu vad schimbari asa imi dau seama ca nu e nimic cu toate starile, zice ca se inchid la culoare si linia si aureolele si la mine sunt reze tot timpul

Mergi la inceput

tu lucrezi de noapte Kitty?

Mergi la inceput