Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_25 spune:
Phii! Si la voi e asa cald? Ma topesc! Am savurat o felie de lubenita(harbuz cum ii zice Maitreyi) rece si parca e mai bine! Acuma mergem afara sa ne plimbam si sa ne luam cate o lingatoare(inghetata
)
Ce m-am bucurat azi ca nu a venit mamaie acasa!! Da mainee.....nu cred ca mai scap![]()
.
Ana
27+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 CHICHI nu ai plecat inca?? ![]() ![]() Ana 27+ Maia Elena |
E caldura mareeee!
Iete acu plec!

Cristina
27+
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui be_one am vazut ca vorbeati de centura de dupa nastere.Eu am avut cezariana prima data si tot asa mi-a recomandat doc, sa n-o port, sa las muschii sa lucreze. E adevarat ca mi-am revenit destul de repede, dar nu pot sa spun ca am ramas fara burta pt ca au lucrat muschii. Bine, eu am avut si destul de multe kg luate maitreyi, magazine Otilia sunt mai multe, nu-i unu mare. Unul stiu eu pe Lapusneanu, un pic dupa Tuffli, unul in Hala Centrala pe la et 1, unul in Alexandru - intre Minerva si Zimbru(de acolo mi-am luat eu) si s-ar putea sa mai fie. Au in principal lenjerii, cuverturi, perdele, din astea. Dar au si prosoape de baie pt bebe foarte foarte frumoase. Si camasutele au si halat. ![]() Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
dupa ce te-am intrebat mi-am adus aminte ca il vazusem pe ala de la zimbru si am sa ii fac si eu o vizita insa inca nu stiu ce imi trebuie si ce nu in bagaj la arcadia.
summer da nu te inghionteste daca te sui pe el oricum?
crina eu nu as face niciun vaccin in sarcina. e o prostie din punctul meu de vedere. asta se face in ideea ca nu-s sculele bine sterilizate si te poti procopsi cu cine stie ce de prin spital da' eu ma gandesc ca totusi nu nastem pe camp...eu nu l-am facut nici la baby si nu il voi face nici acum.
[quote]citat din mesajul lui ana_25
Eu de vreo doua nopti mi-am mai pus in pat o perna pe care ma catar cu un crac si dorm mult mai bine.Si cand tin piciorul pe ea imi sprijin si burtica de perna,si am impresia ca dorm pe burta.E bine.
Parca-s ursuletul koala.
Ana
27+
Maia Elena eu asa dorm tot timpul

fulguta sa le foloseasca bebe sanatos

be_one eu tocmai din cazua drumului, desi nu am interdictie, nu am mers anul asta la mare cu baby, insa a fost numai ea cu tati
au stat o saptamana si s-au inteles f bine, ca de obicei. fac echipa buna 
miercuri termina echipa de renovat. in vreo saptamana sper sa fiu mutata

-----
Mami de
roza +
29 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
Valeu! am fugit in casa ca nu-i chip sa stai afara! M-au rupt vampirii aia de tantari! sunt cu miile! Si nici astia nu stropesc cu nimic!
Ana
27+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
eu asa dorm tot timpul ![]() ----- Mami de roza + 29 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Sa vezi ce urat fac cand se catara si el pe perna mea! Ii zic "da-te jos ca-mi stalcesti perna!"

Ana
27+
Maia Elena
fulguta28 spune:
Arianna, le-am comandat de la bebestore.ro.
| citat din mesajul lui Arianna11 Alynta sa-ti traiasca grasunica,sa fie sanatoasa si cuminte ![]() Fulguta le-ai comandat de pe net? Nu mai am rabdare,cred ca dau si eu buzna prin magazine,sunt reduceri si am vazut niste hainute super DD ne-a daruit o minune 26+ Alesia Maria |
uta28 este
26+
cu Mara Elenahttp://zaleboutique.wordpress.com
Buburuza_10 spune:
Crinuta, eu am facut vaccinul. M-a convins doctorita spunandu-mi ca va capata si bebe niste anticorpi cu aceasta ocazie. Care ar fi efectele negative in caz ca-l faci?
Chichi, felicitari pt stelute!!!
Eveline, cum ai reusit sa dormi pe burtica? Mi--e tare dor sa dorm asa... Apropos de dormit, de 1-2 sapt incoace mi-e un somn in permanenta... Imi amintesc de primele 3 luni de sarcina cand dormeam cate 16 ore pe zi!
Lora, te-ai apucat de spalat si calcat hainute??? Nu e prea devreme? Eu i-am zis Sofiei ca mai devreme de 36 de sapt nu o primesc acasa!
Maine dimineata am programare la epilat inghinal. Va rog sa imi tineti pumnii pt ca voi fi pur si simplu macelarita. Asa mi s-a intamplat de fiecare data cand m-am epilat in aceasta tara... aici se foloseste si pt inghinal ceara lichida si hartia. E ingrozitor de dureros, mai ales pt "maimute" ca mine!
31+ 
fulguta28 spune:
Caruciorul+ scoica auto, cat si celelalte produse sunt de la Primii Pasi, comandate de la bebestore.ro. Calitate - pret, super!
| citat din mesajul lui chichiutza Fulguta ![]() Ce carucior ai luat pana la urma? Cristina 27+ |
uta28 este
26+
cu Mara Elenahttp://zaleboutique.wordpress.com

26+