Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
Alynta, felicitari pentru grasunica si multa sanatate baietilor!
Clabuc, foarte frumoasa e Clarinda! 

Eu am spalat azi primele hainute pentru bebelina, vad ca s-au si uscat, merg sa le strang si poate maine le calc. Asta daca n-o fi la fel de cald ca azi, ca e o caldura de nu mai pot. Sau mi se pare mie, nu stiu.
Lora, mami de Iustina si 
32+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Fetele, va !Ma duc la mamica mea ca mi/e dor de ea de nu mai pot. Nike... esti de/a mea. Facem 'Clubul mamicilor montaniarde', o luam si pe ORamona, pe Chichiuta... si mai gasim noi. Chichiuta, am fost in Fagaras... putin mai jos de Cabana Capra, soare, cald, fantasti... am fost peste 150 de corturi (cluburi montane) iar ieri la intoarcere ne/am oprit la Manastirea Bucium... fara cuvinte. ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Super! Mi-e un dor sa merg cu cortul!
Acum cred ca daca urc 200m imi dau sufletul! Si la Buciun e super!
Cristina
27+
LoraG76 spune:
Am vazut pozele noi din album, nu mai nominalizez pe nimeni, sa nu uit pe careva, sunt f.f. frumoase toate burticile! 

Lora, mami de Iustina si 
32+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
be_one spune:
Felicitari pentru fetita, Alynta!
Am vrut sa te salut cand am plecat, dar nu te-am mai vazut.
Ma bucur ca tu esti bine si multa sanatate baietilor.
Chiar vroiam si eu sa intreb dr despre plecarea in concediu, daca dupa 30 de sapt nu e nici o problema cu drumurile mai lungi cu masina. Adica noi, cu toate problemele mele, am vrea sa mergem la mare, ca pana acum am fost in fiecare an cu Dimitrie, pt aerosoli.
Si imi fac griji pt drum, ca acolo oricum n-o sa fac vreun efort.
A mai facut cineva cu burtik asa mare un drum atat de lung (iasi-constanta = cam 440 km)?
Oana
28+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
alexuza spune:
ALYNTA FELICITARI PENTRU GRASUNICA 
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
crina-s spune:
Chichiuta felicitari pentru cele trei stelute!
Fulguta ce frumos sa privesti achizitiile. Stiu sentimentul.Sa le folositi cu placere!
Alynta ce fetita mare ai. Sa-ti traiasca!

28+
crina
cu
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Chichiuta felicitari pentru cele trei stelute! Fulguta ce frumos sa privesti achizitiile. Stiu sentimentul.Sa le folositi cu placere! Alynta ce fetita mare ai. Sa-ti traiasca! ![]() ![]() ![]() 28+ crina cu |
Daaa avem si noi 3 stelute! Cred ca le-am primit la 1500 mesaje!

Cristina
27+