Bazar Umanitar * 33

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Mercic Ledi si daca vrei noi iesim la plimbare pe la 5 il poti lasa cu noi pe David cat mergi tu la doctor ca suntem 3 pers adulte si doar un copilas asa ca eu zic ca mai putem face fata inca unuia.Da-mi pm daca nu apare sotul noi pe la 5 intentionam sa iesim ca sa nu mai amani cu doctorul pt ca stiu cum este.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Fetele eu am finalizate la care nu stiu beneficiarul... deci ... Laura25, Kokiy si serialbastre (daca castig la ora 16 ia) imi puteti spune la care dintre urmatorii pot sa pun: Ionela, Alexia, Bogdan, Marius-Andrei, David ... ca la ei deja am de facut plati si sa stiu cum sa le impart... daca nu-mi raspundeti curand... o sa le impart eu cum cred... numai sa nu va fie cu suparare...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

crisis81 In ce oras stai? Poate cu unele din fete te poti intalni sa predai personal produsele.

In Constanta.... sau mai precis in Valu lui Traian, langa Constanta. Cu Cris_82 o rezolv ca sta prin preajma, in rest vedem. La mine nu apare orasul?

Cris mami de Teodora si 24+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

crisis81, i-am dat PM lui kokiy cu adresa ta.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

georgipuia, pune banii cum vrei tu.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

crisis81, i-am dat PM lui kokiy cu adresa ta.

Multam!

Acum apare si la mine orasul - sat unde stau?

Cris mami de Teodora si 24+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5492932056792285826 - 5 lei

Off, eu am riscat si am achitat pantofiorii pe care i-ai castigat tu aseara si ca sa nu pierd banii i-am licitat pe acestia, dar vad ca tu te tii scai. Nu-i problema ...erau doar 3lei.Sa-i purtati sanatoase.

Scuze, imi pare rau, uite cum facem: iei tu o pereche, eu o pereche, pe care ii vrei?

Asa cum am mai zis, pentru mine prioritar in acest bazar e scopul final, asa ca sunt mai putin scrupuloasa in a ma baga peste alta licitatie (de altfel, asta e si sensul licitatiei, altminteri ar trebui sa se cheme altfel). Imi plac mai multe lucruri care sunt acum in bazar, dar nu am bani pentru toate, asa ca astept .. insa daca vreunul dorit este licitat, intru in biznis .. pantofiorii i-am vazut de cand au aparut in album, insa pana ii va purta Cezara mai e, deci nu m-as fi grabit decat daca li se schimba statusul.
Pe de alta parte, la 0-3 luni nu are nevoie de prea multe incaltari, deci hai sa facem imparteala, fara suparare, te rog mult de tot, nu e absolut nimic personal!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

treninguri de baiat de 2-3 ani are cineva? pt la anul cand o sa mergem la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Nerantula,ai dreptate si ai procedat conform regulamentului.
Eu trebuie sa ma dezvat de obiceiul asta prost de a achita inainte (am avut drum la banca si pe langa finalizate am achitat si cele doua perechi de pantofiori). Nu-i bai , sunt ai tai.Nu mai supralicitez ca nu stiu cand mai ajung la banca , mai ales ca nu mai am nimic de achitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Flowers, nu de bani/achitat e vorba aici, ca nu e valoare mare si e destul timp, nici de regulament, care e doar un instrument eficace pentru a realiza un scop .. pot achita eu o pereche si astfel fiecare are cate una, mi-ar place mult de tot sa facem asta .. important e sa-si atinga fiecare telul: asa vor fi banuti si pentru copii si noi vom avea pantofiori .. btw, tu cred ca ii faci cadou, nu?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput