Bazar Umanitar * 33
Raspunsuri - Pagina 45
valentina_22 spune:
Leditia, iti doresc numai sanatate si sa auzi numai de bine astazi cand mergi la medic. Iti tin pumnii stansi si iti trimit o imbratisare stransa, pentru o mamica frumoasa si curajoasa!
Numai sanatate, impliniri si fericire pentru micuta Ionela! Sa cresti frumoasa si inconjurata de iubirea dragilor tai parinti!
Mihaela sa-ti traiasca puiutul si sa va aduca bucurii mult mai mari decat cele traite impreuna pana acum!
Vreau sa adresez o rugaminte off-topic fetelor:
Va rog sa-mi recomandati un medic hematolog priceput care sa profeseze in capitala. Multumesc.(pentru recomandari/detalii rog PM)
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
ana l spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5492932056792285826 - 5 lei Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Se deschide toata pagina.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Flowers spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Flowers, nu de bani/achitat e vorba aici, ca nu e valoare mare si e destul timp, nici de regulament, care e doar un instrument eficace pentru a realiza un scop .. pot achita eu o pereche si astfel fiecare are cate una, mi-ar place mult de tot sa facem asta .. important e sa-si atinga fiecare telul: asa vor fi banuti si pentru copii si noi vom avea pantofiori .. btw, tu cred ca ii faci cadou, nu? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Da, ii fac cadou si ii licitez pe acestia in loc.
Sarcina usoara!
Flowers spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Se deschide toata pagina. copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) |
Ana, eu sunt de vina

. Am dat link la ei ca sunt achitati , dar nu era finalizata licitatia.Este vorba de K211 din albumul Ionelei.Mii de scuze!!
ana l spune:
Finalizate: iarna, mamagiuliei, cosminiq, valenita, georgipuia, mariuca_sara, kokiy, simonapro,
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Nerantula spune:
Flowers, si la mine se deschide toata pagina la linkul pe care mi l-ai aratat, dar o sa urmaresc cine a licitat inainte, sa nu te mai incurc si de data asta

Edit: pai daca nu e finalizata licitatia, da putin mai mult si o castigi pe bune ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
madyrizi spune:
doamnelor, mai stiti ceva de olishka? tot in concediu? nu s-a intors?
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
Nerantula spune:
1.Cine vrea pachete de la mine, astept pm, dar nu pot livra pana saptamana viitoare, ca nu am masina sa ajung la posta ![]()
2. De asemeni, eu voi plati ce am castigat dupa ce intra indemnizatia.
3. Daca isi doreste cineva pentru un produs de la mine reducere, just let me know ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
szivarvany spune:
| citat din mesajul lui madyrizi doamnelor, mai stiti ceva de olishka? tot in concediu? nu s-a intors? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.andreibabyfashion.shopmania.biz |
mie nu mi-a mai scris

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam