Gravidute prin FIV(62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

N-am mai intrat de multa vreme pe aici, doar am citit din cand in cand. Fetitza mea e super vioaie, stau toata ziua numai dupa ea.
Azi e o zi speciala, Natalia mea implineste un anisor asa ca pentru toata lumea.

Dimineata am citit capitolul dedicat nasterii si asa tare m-am emotionat! E un cliseu, dar atat de repede trece timpul..

Va pup cu drag pe toate, sa aveti sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi!
Ma duc la unguroaica mea s-o mai dragalesc un pic!

Numai bine,

Raluca

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Buna fetelor!!!
Moshulik draga mea, da ce-ai patit? Eu stiam ca toate sunt bune si frumoase la voi, si uite ce aud pe aici...Va doresc numai bine, sa mai aiba bebelina putintica rabdare iar tu putere sa ajungi cu bine la capat!!!Pup

Fraguta LA MULTI ANI micutei tale!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurii!!!

Mirelus se ca intr-acevar vei fi soacra cu 3 nurori!!!Lasa ca iti aduc flacaii fete acasa... sa nu zici ca n-ai avut...

Eu sunt bine, burtica creste spectaculos si suntem tare happy!!!Marti mergem sa ne vedem iar printesa, sper s-o prindem in pline actiune, ca in ultima vreme a fost cam linistita in timpul ecografiilor! Intre timp au inceput za-mi dea batai de cap arsurile de la stomac, iar oboseala isi spune tot mai mult cuvantul! Chiar acum ma pun sa trag un pui de somn!

Va pup si va doresc un weekend minunat tuturor!

------------------------------------
Cea mai fericita 24+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Hei, hei, hei, azi am chef de scris!

Va rog din suflet sa-mi schimbati la pag 1 semnul baietelului, ca se supara bebelinele mele! Am doua fetitze jucause care fac balet in burta mea si care stau ca Ying si Yang!

Ma bucur ca v-am gasit! Ma gandeam, in afara de Moshulik ma mai "intrec" cu cineva in data nasterii? Ma rog si eu sa trec de 34-36 saptamani, deci 4-6 saptamani.... Moshulik, iti tin pumnii!!!
Voiam sa va mai spun ca aproape am terminat camera printeselor, am luat mobila, hainute, perdele&draperii, lenjerii patuturi, biberoane, suzete, paturici, prosoape, cadita, cosmetice de baie, masa infasat, aparatura (sterilizator, incalzitor biberoane)... pana si lapre praf pentru prematuri mi-am luat! Plus altele: lenjerie intima pt mine pt spital, camasi noapte, ciorapi post-operatorii, cartea "Mama&copilul" a lui Capraru...
Nu-s nebuna, nu? M-am gandit sa nu ma prinda nepregatita!
Daca vreti va dau lista mea... Numai sa nu radeti de mine!
Mai am celule stem - de facut contractul, de pus tapetul, am comandat caruciorul....
Offff, abia astept....

Sanatoase sa fie!
Pupici la burtici!

Irina, +30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Te rog , poti pune tu toata lista cu cele necesare unui copil nou-nascut? Inclusiv cu cele necesare in spital, in caz de cezariana?
Bineinteles daca ai timp si de altfel poti sa-mi trimiti pm sau email, dar cred ca toate fetele sint interesate.

Eu locuiesc departe de familia mea , sint mamica , dar baietelul meu avea un anisor cind a venit la noi, iar acum pe neasteptate se pare ca vom avea binecuvintarea sa mai uram bun venit in viata noastra a unui bebelus....deci experienta... ioc.

Multumesc mult,
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mairis, chiar te rog, cand ai timp trimite mi si mie lista ta

pupicei si ti tin pumnii, mai un pic si scapi

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fragutza - la multi ani , sa iti traiasca puiutza.
Mosulik - ma bucur ca esti mai bine, Doamne ajuta sa ajungeti la termen.
Gianni - Oh, ce veste minunata. Un bebe sanatos iti doresc, care sa va umple sufletul si inima de bucurie.

Noi suntem bine, Anastasia se schimba de la o zi la alta. A luat aproape un kg in greutate ceea ce este minunat tinand cont ca mananca numai san. In rest....minunat si obositor.

Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare.

Pt modificari lista va rog sa scrieti cu rosu, asa le vad mai usor si pot face modificari cand am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Buna fetelor!!!

Mirelus se ca intr-acevar vei fi soacra cu 3 nurori!!!Lasa ca iti aduc flacaii fete acasa... sa nu zici ca n-ai avut...

Va pup si va doresc un weekend minunat tuturor!

Cea mai fericita 24+

o sa stau sa tai bilete la intrare ca la cinema

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Buna fetelor!!!
Moshulik draga mea, da ce-ai patit? Eu stiam ca toate sunt bune si frumoase la voi, si uite ce aud pe aici...Va doresc numai bine, sa mai aiba bebelina putintica rabdare iar tu putere sa ajungi cu bine la capat!!!Pup

Cea mai fericita 24+

Sunt internata de pe data de 20 aug in spital ca urmare a unei sangerari masive a plcentei praevia centrala din dotare.
Si eu o rog sa mai stea un picut la mami in burtik.

Moshulik 32

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mairis

Hei, hei, hei, azi am chef de scris!

Va rog din suflet sa-mi schimbati la pag 1 semnul baietelului, ca se supara bebelinele mele! Am doua fetitze jucause care fac balet in burta mea si care stau ca Ying si Yang!

Ma bucur ca v-am gasit! Ma gandeam, in afara de Moshulik ma mai "intrec" cu cineva in data nasterii? Ma rog si eu sa trec de 34-36 saptamani, deci 4-6 saptamani.... Moshulik, iti tin pumnii!!!
Voiam sa va mai spun ca aproape am terminat camera printeselor, am luat mobila, hainute, perdele&draperii, lenjerii patuturi, biberoane, suzete, paturici, prosoape, cadita, cosmetice de baie, masa infasat, aparatura (sterilizator, incalzitor biberoane)... pana si lapre praf pentru prematuri mi-am luat! Plus altele: lenjerie intima pt mine pt spital, camasi noapte, ciorapi post-operatorii, cartea "Mama&copilul" a lui Capraru...
Nu-s nebuna, nu? M-am gandit sa nu ma prinda nepregatita!
Daca vreti va dau lista mea... Numai sa nu radeti de mine!
Mai am celule stem - de facut contractul, de pus tapetul, am comandat caruciorul....
Offff, abia astept....

Sanatoase sa fie!
Pupici la burtici!

Irina, +30 cu

Sa-ti traiasca bebelinele!

Se apropie si pt noi, cu pasi usori momentul cand ne vom tine comorile in brate...

Moshulik 32

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
Mosulik - ma bucur ca esti mai bine, Doamne ajuta sa ajungeti la termen.
Noi suntem bine, Anastasia se schimba de la o zi la alta. A luat aproape un kg in greutate ceea ce este minunat tinand cont ca mananca numai san. In rest....minunat si obositor.

Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare.

Catalina

Sa dea Dumnezeu si Maica Domnului, Catalina!

Felicitari pr bebelina papacioasa!

Moshulik 32

Mergi la inceput