Gravidute prin FIV(62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Pisucmic ce ma bucur sa te vad aiciprima oara ma gandeam oare sa fie pisuc care a fost la viena!!chiar ea!ma bucur din suflet ca ai reusit nu mai stiam nimic de tine adevarul este ca nu prea am mai intrat la aspirante decat rare ori deci pana la urma ai facut in romania si ai reusit...sa fie intrun ceas bun totul!Sarcina usoara si la termen iubita camarada!felicitarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Credeti ca daca merg la concertul Guns N’ Roses bebelina mea ar fi deranjata de zgomotul puternic?
Nu stiu pe cine sa intreb si mi-e jena de dr sa-l sun si sa-l intreb asa ceva...

20+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

tamy, esti de-a mea. si noi luasem bilete super la AC/DC, dar am ramas gravida si nu m-am dus am zis ca cine stie cum ma impinge vreun dement p-acolo, plus ca mi se parea cam zgomot. nu cred sa fie vreo interdictie, depinde de tine. io-s mai prapastioasa, de-aia nu m-am dus.

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara_36 spune:

Buna.
Si eu am ramas insarcinata cu ajutorul fiv-ului si astept acum o bebelina in ian.2011.
As vrea sa va intreb, nu prea am pofta de mancare si mananc cam putin, fac rau bb?
La fiecare consultatie, la eco, bb e dezvoltata normal si ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Bine ai venit, Clara!

daca BB e bine, nu ai de ce sa-ti faci griji.
insa cel mai bine ar fi sa discuti cu doctorul care te urmareste in sarcina.

Moshulik +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aiiiiiii, moshulik, te vad pe aici, asra e de bine, sper ca sangerarile s-au terminat. te pup din pat!

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara_36 spune:

Multumesc de raspuns moshulik; doctorul mi-a dat vitamine suplimentare si zice ca e ok chiar si atat cat mananc..
Sper sa-mi creasca pofta de mancare pe masura ce creste sarcina..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

aiiiiiii, moshulik, te vad pe aici, asra e de bine, sper ca sangerarile s-au terminat. te pup din pat!

Adi +25 cu si

intr-adevar, nu am mai sangerat, dar stau doar la orizontala, cu litice si gynipral la 8 ore.
iar de azi am voie si la baie!!!!!!!!!!!

Moshulik +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

moshulik mai un pic si scapi

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

moshulik mai un pic si scapi

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Macar 4 saptamani si 2 zile.......