Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine v-am regasit in delfinariu...

si pe proaspata mamica , FELICITARI, CRIS! bine-ai venit in delfinariu, bb NATALIA!

HAI SORINAAA!!!

saptamana asta o sa fie destul de aglomerata, daca mai vin si alti delfinasi neprogramati, foarte bine! ca mamicile lor ii asteapta cu nerabdare, deja-s la termen!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor
va multumesc pt raspunsuri
cu compot am incercat
au fost zile la inceputul sarcinei cand mancam si cate 3 borcane pe zi
apoi............
vine mama in weekend, o s o pun pe ea sa mi faca niste compot, in functie de ce fructe sunt prin piata
eu, daca mi a fost rau, nici in bucatarie nu am mai putut intra
carmen.....asa si eu, am zile in care am buzele uscate si mi se cojesc
ma mai infig cateodata la o gura de colo
mai ales cand vine al meu cu cate o sticla rece
para mi curg balele de pofta ca la copii aia sarmani cand le dai o acadea
mi e pofta de toate ciudateniile posibile

trec eu si de starea asta

cris sa ti traiasca Natalia
Sorina nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Cris2010 FELICITARI MAMICO,recuperare rapida,laptic din plin.
Bine ai venit pe lume bebe Natalia,sa fii sanatoasa si sa iti faci parintii fericiti!!!!!!!

Hai Sorina
Lala LA MULTI MULTI ANI fericiti alaturi de familia ta

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

giorgia, ufff...im pare rau ca si tu ai pb cu soacra...de fapt indiferenta asta eu una n-o inteleg si pace... cum saracia poti fi asa cand ti s-a nascut primul nepot/nepoata????doamne, ce oameni..cat despre iesiri, lasa ca o sa creasca mititica si o s-o poti duc la ai tai...si pe urma o sa-ti vezi si de viata ta sociala..putina rabdare...ca timpul trece ffff repede...

ana, bine ai revenit... o sa intru sa vad pozici...

ceva intersant pt bebeii cu colici:

De ce nu mai plange bebe cand aude foenul?

Chiar daca este hranit, schimbat si sanatos, nu uita ca motivele pentru care bebelusulul tau este nelinistit pot fi numeroase. In primul rand, el are nevoie de timp pentru a se adapta la viata extrauterina. Aici, bebelusul trebuie sa se familiarizeze cu o multitudine de senzatii noi, singura lui forma de exprimare fiind plansul.

De ce ii linisteste de regula pe bebelusi auzul foenului? Pentru ca, probabil, este un zgomot familiar, mai ales daca mama obisnuia sa-si usuce des parul cu foenul in timpul sarcinii. Multe mame sunt surprinse ca bebelusul raspunde pozitiv la anumite zgomote din casa, cu care el s-a familiarizat inca din viata intrauterina.

Oricum, s-a observat ca bebelusilor le plac zgomotele monotone, repetitive, de intensitate medie si se sperie de cele stridente, ascutite. Este bine sa-ti obisnuiesti de mic bebelusul cu muzica in surdina si cu diverse zgomote de fond, pentru ca de multe ori nici in viata de adult nu va beneficia de liniste totala, trezindu-se sau pierzandu-si concentrarea la cel mai mic zgomot.

Foenul – o metoda neobisnuita de a calma bebelusul cand are colici

Parintii cu experienta recomanda linistirea bebelusului cu ajutorul foenului atunci cand acesta are colici. Multi parinti au observat ca, daca se foloseste jetul de aer caldut al foenului pe burtica bebelusului atunci cand i se schimba scutecul sau cand bebelusul ar trebui sa adoarma, cel mic se calmeaza miraculos, oprindu-se din plans si chiar adormind imediat.

Fiecare parinte isi cunoaste cel mai bine copilul si stie ce ii face placere si ce nu. Daca ai epuizat insa toate celelalte metode de calmare a copilului si nimic nu pare sa functioneze, incearca si aceasta metoda mai putin obisnuita. Daca observi ca foenul il calmeaza atunci cand este obosit si agitat, ofera-i placerea de a asculta zgomotul acestuia macar pentru cateva minute. Vei observa cum se linisteste si adoarme, lasandu-te si pe tine sa te ocupi de treburile casei.

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ana, wow. Am vazut o burtica frumoasa foc, iar camera lui bebe e mai degraba palatul lui bebe. E foarte frumos amenajata, si spatioasa, si aerisita. Super! Nu e tarziu nici acum sa scrii mai des. . Tu cum nasti? Unde? Mergi pe normala sau cezariana?

Giorgia, of, scumpa de tine. Cred ca nu e usor. Eu sper ca sunt oarecum pregatita, ca stiu ca nu va fi o perioada usoara. Si mie imi e groaza ca toata viata va fi data peste cap - nu stiu daca suna a egoism, dar m-am obisnuit sa fac lucrurile intr-un anume fel, sa am multa libertate, sa plec cand vreau unde vreau... Acum toate se schimba... Va trebui sa gasesc o modalitate sa le imbin pe toate, sa ne simtim si noi (eu cu sotul) bine, dar sa ne concentram cel mai mult pe bebe. Iti trimit multi .

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici, mamici, delfinasi haideti la
Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Da Eladea stiu asta dar am momente cand imi e dor sa ies cand vreau,sa am libertatea de dinainte...si ma intristeaza k stiu ca s-au terminat iesirile in oras pt k nu am cu cine s-o las...mama e la 80km distanta iar soacra chiar dk e aproape parca nici n-o intereseaza...de cand am nascut a venit 1data sa-si vada nepoata si de atunci nici macar un tel.si e primul nepot din fam...sincer nu ma asteptam la comportamentul asta din partea ei

M-am intins k o placinta...dar m-am mai descarcat putin

-ici pt toate

giorgia, iubito, exact cum spuneam eu ieri ca o sa le fie greu mamicilor cu primul bb... dar sa stii ca daca l-ai fi lasat cu soacra sau cu mama sau cu altcineva, erai tot cu gandul la el (ce face, daca plange sau doarme, daca nu e ora de mancare...), cu mana pe telefon si grabita sa ajungi acasa... si la al doilea e la fel! printesita mea e marisoara, nu mai am chiar atatea griji cu ea, dar a venit asta mica si o luam de la capat! doar ca noi preferam sa le luam cu noi pe amandoua si daca iesim undeva...

LA MULTI ANI, LALA! in noua formula...

ALEXIA, LA MULTI ANI, SA FII CUMINTE!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

crispro, ma bucur mult pt vestile bune..ti-ai luat o piatra de pe inima, nu?lasa ca va fi bine, o sa vezi...indiferent cum va fi, o ai pe dr Rotaru langa tine, care e o scumpa si o draguta...o sa faca totul sa-ti fie bine, o sa vezi...eu o ador... vorba Paulei, anunt-o daca mergi sa nasti, sa nu mearga saracuta iar degeaba la monitorizare... ca a ratat una din ele din cauza mea...

tina, si eu am luat si Infacol si Colief, o singura data i-am dat, cand mi s-a parut ca ar avea pb...dar i-a trecut repede... de atunci n-am mai avut nimic...sper sa nici nu avem...

ela, cine stie, poate o sa ai noroc de o printesa cumintica foc...nu trebuie sa fii la al 2-lea copil sa ai parte de asemenea privilegii...

giorgia, draguta mea...hai mami, e normal sa ai stari de genul asta...dar trec toate...vorba Otiliei, in curand o sa vezi ce frumaosa e viata cu printesica alaturi...

anca, tinem pumnii sa mai stea cumintica inca un pic...cred ca deja te-ai obisnuit cu astfel de 'semnale'...mititica ta deja se impune si te domina... si sa vezi pe urma...

paula, pot sa rad??? parca si vedeam scenele din casa ta, cu soacra...ca in Caragiale...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

draga mea de cand era un samburel a facut numai cum a vrut ea si-a impus vointa si eu nu am avut decat sa fac sa ii fie plac!

daca iese leu ca mine si tata-su...sa vezi distractie la noi in jungla!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput