Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)
Raspunsuri - Pagina 20
bamboletta spune:

Felicitari Cris
refacere rapida si mult laptic 

Bine ai venit pe lume Natalia

Hai Sorina...nastere usoara

LALA,ALEXIA
Bamboletta
33+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 6+ pana vine
Victo spune:
cris, pai nici nu stiu cd sa imi fac programare. ea a zis ca joi sau vineri. nu am pus nr de tel pe lista, ti-l trimit pe pm dc il vrei. de vodafone sau de orange?:)sau id-ul de mess..pt cine vrea. pvpetrea, pe yahoo.
Paula
cu
Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Felicitari Cris! Sanatate multa si bb Natalia sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Hai Sorina!
Lalique, la multi ani! Sa fii sanatoasa si multa fericire in familie alaturi de bb Sebi! 
Alexia, La multi ani sanatosi si fericiti!
Noi de azi suntem oficial la termen 
Ziua buna 
Alina
37+ cu 
gargarita
eladea2005 spune:
crispro, ma bucur mult pt vestile bune..ti-ai luat o piatra de pe inima, nu?
lasa ca va fi bine, o sa vezi...indiferent cum va fi, o ai pe dr Rotaru langa tine, care e o scumpa si o draguta...o sa faca totul sa-ti fie bine, o sa vezi...eu o ador...
vorba Paulei, anunt-o daca mergi sa nasti, sa nu mearga saracuta iar degeaba la monitorizare...
ca a ratat una din ele din cauza mea...![]()
tina, si eu am luat si Infacol si Colief, o singura data i-am dat, cand mi s-a parut ca ar avea pb...dar i-a trecut repede... de atunci n-am mai avut nimic...sper sa nici nu avem...![]()
ela, cine stie, poate o sa ai noroc de o printesa cumintica foc...nu trebuie sa fii la al 2-lea copil sa ai parte de asemenea privilegii...![]()
giorgia, draguta mea...hai mami, e normal sa ai stari de genul asta...dar trec toate...vorba Otiliei, in curand o sa vezi ce frumaosa e viata cu printesica alaturi...

anca, tinem pumnii sa mai stea cumintica inca un pic...cred ca deja te-ai obisnuit cu astfel de 'semnale'...mititica ta deja se impune si te domina...
si sa vezi pe urma...
paula, pot sa rad???
parca si vedeam scenele din casa ta, cu soacra...ca in Caragiale...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crispro spune:
Victo, trimite-mi pe pm orice nr, daca merg la spital sa iti trimit mesaj, sa nu stai la cabinet sa astepti
.
Cristina
39+ cu 
giorgia23 spune:
Otilia,Tina 
Mai am momente cand ma apuca plansul dar imi trece cand ma uit la ea...eu ii dau Antoniei infacol si ceai de fenicul si chimen de la humana si parca doarme mai bine noaptea...eu ii fac baita in jur de 10 apoi papam si adormim cu tzatza-n gura
si dormim pana pe la 2...acum doarme la mine in brate,dk o pun jos incepe foiala si apoi plansul...e o smechera
GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
crispro spune:
Da, Eladea, is muuuuult mai linistita. Am vazut ca si dr era foarte incantata de evolutie, ca e totul bine, mi-a zis sa nu imi fac griji, sa nu ma grabesc la spital cand se rupe apa, sa nu patesc ceva pe drum, ca am timp sa ajung. Foarte mult conteaza sa ma linisteasca. Acuma nu am nici un stres... Cand vrea bebelu, are liber ![]()
Cristina
39+ cu 
btz_ovi spune:
Hello gagici.
Am un mesaj de la draga noastra Sorina primit la 10,insa cum abia am ajuns acasa il postez acum
"M-am internat dar o sa dureze destul de mult.Am perfuzia pusa de 45 min si nu a curs nici jumatate."
Am vb cu ea la telefon de 2 ori,e bine dansa,bebe misca foarte bine,iar acum 20 de min i-a spus medicul sa mai astepte pana la ora 12.
La ora 11.04 avea dilatatie 3,sa speram ca se va dilata cat mai repede sa nasca.E nerabdatoare sa isi cunoasca puiutul.
Eu nu mai zic ca nu am dormit azi noapte decat in reprize,m-am gandit numai la ea,am avut niste emotii de parca nasteam eu ![]()
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 
Ana. spune:
Nu prea m-am facut eu remarcata pe site dar sa stiti ca am citit fiecare mesaj si parca deja va cunosc pe fiecare in parte si am stat cu emotie la fiecare contractie,nastere.
Mi-am facut si eu fisier cu poze pe picassa(intr-un final am reusit sa fac poze cu burtica).
Daca vreti sa va uitati,eu sunt foarte incantata de camera lui bebe, desi mai sunt multe de aranjat.
39+ cu 
DPN 18 iulie
giorgia23 spune:
Da Eladea stiu asta dar am momente cand imi e dor sa ies cand vreau,sa am libertatea de dinainte...si ma intristeaza k stiu ca s-au terminat iesirile in oras pt k nu am cu cine s-o las...mama e la 80km distanta iar soacra chiar dk e aproape parca nici n-o intereseaza...de cand am nascut a venit 1data sa-si vada nepoata si de atunci nici macar un tel.si e primul nepot din fam...sincer nu ma asteptam la comportamentul asta din partea ei
M-am intins k o placinta...dar m-am mai descarcat putin
-ici pt toate
GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze