Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanna81 spune:
off mai Mely mama ei de treaba! uite un umar aici pune un cap si descarca-te!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Buna fetelor Zilele astea am avut numai belele Am vizitat spitalul de atatea ori incat stiu fiecare dr. si asistenta pe ce tura e Calin a avut mari dureri de cap (de cand am fost la Cj,dr. i-a zis ca o sa-l deranjeze catva timp,dar el are dureri mai mari decat inainte).Plus inca vreo 2 atacuri de panica...el are impresia ca inima ii bate extrem de tare,se panicheaza tot ,dar la ekg totul e ok...uufff,acum ne chinuim sa putem ajunge in Cj la Institutul inimii; acolo se ajunge f greu,programarile pot fi si peste cateva luni . Mama e tot in spital,acum cica ar fi fierea,nu mai e pancreasul... Iar ieri am ajuns cu Alex la urgente dupa dureri de burta si muuulte ture de diaree...enterocolita. Ne-au trimis la Contagioase,un harb de spital...am refuzat internarea si luam acasa tratament ; suntem pe drumul cel bun,nu a mai facut kk,slava Domnului. Simt ca zilele astea mi-am pierdut din energie cat pt 2 ani Psihic si fizic eram varza,la urgente lui Alex i s-a facut fisa pe "Razvan",atat de chiauna eram.Dr ne-a intrebat de ce-i spunem Alexandru cand pe fisa scrie Razvan? Cand il vedeam pe Alex cum se chirceste de durere de burta si cum plange,simteam ca mi se scurg toate fortele din mine. Ufff,numai sanatate sa avem si noi si puii nostrii,ca restul trec si se duc... Cu intarziere,ii urez si eu Andrei,La Multi Ani,sa fie fercita si sanatoasa! La Multi Ani Moni_iulia! si la multe lunite sarbatoritilor de azi! Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
nu pot decat sa te imbratisez cu drag, ma rog pentru voi, iar tu sa ai putere si sa iti sustii toata familia, care acum se bazeaza pe tine
TOT ANDREI DAR PE PICASA
carinablanca spune:
buna fetele,
Moni-iulia
sarbatoritilor de azi
Iulia, imi pare rau ca ai probleme cu sotul,sper sa se rezolve repede.
Ioanna, felicitari pentru realizarile micului Carol.
Irina, felicitari pentru primul dintisor,ma bucur ca nu a durut.
Anomis, multumim . Mandra mea la cina primeste 180 ml de lapte din care iese 200 si 2 cupe de cereale. Dar mandra mea papa cam 170-180 din produsul final. Ieri seara de abia a bagat 90. Dar nici nu imi fac probleme ca ia pre arepede in greutate. Luna trecuta a pus 370 ceea ce a fost un miracol. De doua saptamani nu a mai crescut deloc. de fapt a crescut si a scazut.
Laura78nico, distractie placuta!
Mary, imi pare rau ca treceti prin atatea. Multa sanatate !
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
anomis28 spune:
Mely imi pare rau ca treceti prin atatea.
Multa sanatate sotului si lui Alex si tie multa putere.
Mada iau si eu un piscot si o gura de vin si pup cu drag Irinelu sarbatorit.
Cu ceaiul, da, am incercat si asta da baga si 500ml de ceai in aproximativ 7-8 treziri pe noapte, si asa m-am gandit ca poate ii e foame. Acum e da se trezeste o data, cel mult de 2 ori cand mai bea maxim 100 de ceai. Am vorbit cu pediatra si o sa incerc cu o masa de legume seara si niste lapte..... of, fiecare cu piticu ei, asta cu greutatea era si pentru mine, acum se aplica si la Dinu.
Laura vacanta placuta si asteptam poze cu prichindeii la plaja.
uve_got_mail spune:
Va salut si eu in viteza, cat mai doarme matza mea; suntem la dintii nr 5 si 6, nu-mi imaginam ca e asa greu; adoarme cu chiu cu vai pe la 12, 1 noaptea, treziri dese si ziua mar mar, nu vrea nici in brate, nici in patut, nimic nu o multumeste; mai face si kk des, nu e diaree ca si aspect si miros, desi am inceput preventiv sa ii dau alimente de regim; ii curg mucii etc.
La multi ani Moni_iulia si Andra_iulia, sa fiti sanatoase si iubite!
La multe lunite sarbatoritilor de azi si de zilele trecute(Suede), sa va bucurati parintii si sa fiti sanatosi si voiosi!
David, Irinel, Luta, Josh,
Mary, trebuie sa iti fie tare greu, te admir pentru faptul ca esti asa de puternica si totusi atat de tanara!
kemsy spune:
Buna!!
Ce mult scrieti!!Eu sunt in urma, si cam molesita, in mijlocul verii am racit de toata frumusetea
Felicitari lui Andrei pentru primul dintisor!!
iuliapapusa, multa rabdare, sper sa-si dea seama sotul ca voi sunteti ce are mai bun pe lume!!
ioana, ce retete faine faci!!Eu sunt la aceeasi supa din n legume, invartite, combinate, etc.
I-am dat iaurt natural...nu va zic ce fata a facut!!!Clar nu-i place acru.
La multe lunite dovleceilor David, Stefania si Irinel!!!
La multi ani moni_iulia!!
M-ati pus pe ganduri cu formula, oare sa incep sa-i dau si eu, poate asa doarme noaptea mai bine Acum, in cazurile bune avem trezire la 12, la 3, la 4,5,6,7.30 Dar tzitzi e la putere pentru a-l adormi, ca ma fac daca renunta la ea.
O zi minunata va doresc si imi cer scuze ca nu am fost mai "prezenta " in mesaj.
Va salut pe toate!!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
diamar78 spune:
Sal!
La multi ani moni-iulia si dovleceilor serbati astazi!
Noi suntem consemnati in casa pt ca am fost ieri la vaccin si dr a spus sa stam 2 zile in casa. Ieri dupa ce am ajuns acasa l-am culcat si am plecat cu cel mare la control si l-am lasat pe cel mic cu bunica. S-a trezit saracutul si a plans pana m-am intors eu. Acum nu stiu ce sa zic de la vacc sau pt ca in ultimul timp am stat doar eu cu el si s-a obisnuit sa fiu tot timpul cu mine. As vrea sa merg si eu la mare pt cel mare care are polipi dar am de luat o decizie grea. Il las pe cel mic acasa cu mama sau il iau si pe el dar merg cu trenul si o sa fie un chin cu el pe tren. Mai e si a treia varianta in care nu merg deloc.
Mary, sanatate va doresc. Bine macar ca Alex e pe drumul cel bun.
Iulia, la nervi si eu zic multe, vrute si nevrute si apoi regret si-mi trece repede. Poate asa e si sotul.
dintisorul lui Andrei. Bine ca ati scapat de un stres.
Uka, Carina e totala cu mutritele pe care le face. Am vazut ca ati avut si 2 petitori super aranjati dar aveti grija sa nu bage zazanie intre frati ca nu e bine. De care a parut mai interesata?
Asa de multe aveam sa va zic dar am recuperat mult si am uitat. Mi-a facut o placere enorma sa o vad pe Ana ce vesele e. La fel si baietii lui kiki-cri.
Imi plac mult replicile Ioanei.
Delia, voi cu ce va laudati?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
aricelul spune:
Buna,
Biaz merg la un dentist de putin timp pt ca de cand am ramas insarcinata am tot amanat si trebuiau rezolvate micile probleme ... dar la una dintre masele se observase inca de la radiografie o infectie ... in fine, ieri (dupa 2 zile de dureri destul de mari, chit ca de obicei rezist destul de bine)a observat ca era un inceput de abcces cu puroi, etc si chiar mi-a zis ca am avut noroc ca nu m-am umflat ...
Lali multumesc. Felicitari lui Paul !
Alex tare frumoase poze .
Mamideandrei ce sa mai ...Andrei e baiat mare si descurcaret si in plus ...are si un dintisor ... la mai multi!!!
Iuliapapusa sper sa reusiti sa dicutati pe indelete fiecare lucru care va deranjeaza si sa va rezolvati toate problemele
Ioanna felicitari lui Carol
Anomis wow ... super bine a luat .... tare as vrea sa luam si noi macar pe jumatate intr-o luna .... dar se pare ca are alte ganduri ...
Mary multa sanatate lui Alex
Uka nici nu ma asteptam sa nu vad, ca de fiecare data, niste poze superbe !
La multe lunite dovleceilor sarbatoriti si la multi ani Moni Iulia
_
Maria (28.08.2009)
alex25 spune:
Fetele, ma ajutati si pe mine cu un click?
Sar'mana!
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Iar am pierdut vremea din somnul puiului mancand in loc sa stau cu voi . Si imediat se trezeste...
La multi ani Moni_iulia! Numai bucurii si sanatate!
La multe lunite dovleceilor speciali de 13: David, Iri si Stefania!
Fetelor, vedeti ca unele i-ati urat lma si lui Mihail
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)