Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 11
selen80 spune:
ziua buna!
LA MULTI ANI MONI_IULIA!
LA MULTE LUNITE DAVID, IRI SI STEFANIA!
Iuliapapusa, uf, barbatii astia! dar, fetele ti-au dat sfaturi bune, care sper sa dea roade....voi sunteti tinerei, proaspat casatoriti, nu se poate sa se termine asa...
Irina, felicitari pt dintoc!! si multumim pt tratatie
Uka, super pozele!!
Vik, bine ca ti-ai dat seama de ce se trezea...cu tzitzi, nu stiu ce sa zic, ca Ebru demult nu mai adoarme la san...eu ii dau mai devreme, pe la 8, dupa baitza, si apoi completarea inainte de culcare, pe la 9 fara ceva-9...poate asa, daca ii dai mai devreme decat ora ei de culcare, se dezobisnuieste...
Alex sa-ti fie de bien somnul, si eu am dormit de la 10 la 11, ca mai aveam inca de recuperat de sambata
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...suntem bine . multumim de intrebare. Super pozele, iar comentariile sunt, ca de obicei, spumooooaaase. Imi place de tine mai ukulescule. Tu nutresti aceleasi sentimanete ca la inceput fata de mine? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
..a se citi sentimente. stii, de cate ori iti scriu am fluturasi in stomac .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...suntem bine . multumim de intrebare. Super pozele, iar comentariile sunt, ca de obicei, spumooooaaase. Imi place de tine mai ukulescule. Tu nutresti aceleasi sentimanete ca la inceput fata de mine? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
oooohhhooohooooo, si-nca cum !!!
ma intristeaza numai faptul ca ma intrebi...dar stiu, asa suntem noi femeile, vrem sa stim, sa ni se repete ! deci repet :
oooohhhooohooooo, si-nca cum !!!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Am trecut repede sa gust din covrigeii lu' Davidelu!
La multe lunite, puisor!
Asisderea si pentru sora Luta si fratele Irinel! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!
Ukutza, dear, cat te tin astia cu avertisment? Zau asa... te urmaresc o luna?! Oricum, respekt!
Poza cu Gloria Gaynor e SUPERBA! De cand am vazut-o numai asta imi suna in capsor! Va pup.
Mai, unde e Fram, totusi, la Buzau?
Si mai vroiam sa o sarut pe Cecilia.
Anomis, daca as putea lua eu din gramutele lui Dinutzu... of of, maine le-as lua si le-as pune pe toate pe Banana!
La cei 70cm ai ei, zau ca ne trebe macar un kil in plus.
Eu zic sa nu te stresezi. O sa inceapa acus' sa mearga si o sa stagneze.
Maria, te pup! N-am vazut fulgi din aia instant pe la noi, dar ma mai uit.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
madalina84 spune:
Neatza cica dar e 12,eu acu m-am trezit
In primul rand va servesc cu ce va doreste sufletelul ca doar azi face fii-mio 10 luni.Vai pe unde o fi trecut timpul asta habar nu am.
La multe lunite Davidelul nostru cel mare care merge la cresa si Luta ce dolofana
MONI IULIA sa fi sanatoasa,fericita si sa te bucuri de familia ta
ANOMIS ce ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui despre tine si Dinu,eu zic sa incerci sa-i dai niste ceai noaptea in loc de lapte,mie una mi se pare mult 500 gr intr-o saptamana sau nu am citit eu bine?,sigur nu am citit bine dar sunt dupa somn asa ca ma intelegi
VIK tare haioasa mamarutza ta si Iri baga in gura tot ce prinde,inclusiv dupa jos zici ca e aspirator
UKA ai o fetita criminala,cel putin in poza aia in care rade si e cu manutele in sus e mortala.Ti-am zis vreodata ca e super caruciorul vostru?deci daca mai fac vreodata vreun copil din ala vreau
Eu sunt inca adormita,revin mai tarziu dupa ce ma trezesc cum trebuie
hepilica spune:
LA MULTI LUNITE INAINTE MONI_IULIA!
LA MULTE LUNITE Stefania, David si Iri! Sa cresteti mari!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
crissbebe spune:
Uka pupam noi diva..
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
madalina84 spune:
Multumim pentru urari fetele sunteti speciale
Si bineneteles ca m-am dus inapoi la postul lui ANOMIS sa vad daca am citit bine sau sunt prea adormita,hai ma ca vad bine asa a scris 500 gr intr-o saptamana,ceea ce mie mi se pare multisor dar vorba fetelor acus incepe sa mearga si da tot jos
laura78nico spune:
Buna fetele!
Intru pe fuga pt ca fac bagajul sa plecam la mare maine dimineata!
Asa ca vreo doua saptamani sunt absenta.
Vreau sa urez tuturor sarbatoritilor din aceasta perioada La multi ani!
si multa sanatate, daca mai pot intra pe seara mai vorbim.
Pup pe toti!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
mary_07 spune:
Buna fetelor
Zilele astea am avut numai belele
Am vizitat spitalul de atatea ori incat stiu fiecare dr. si asistenta pe ce tura e
Calin a avut mari dureri de cap (de cand am fost la Cj,dr. i-a zis ca o sa-l deranjeze catva timp,dar el are dureri mai mari decat inainte).Plus inca vreo 2 atacuri de panica...el are impresia ca inima ii bate extrem de tare,se panicheaza tot ,dar la ekg totul e ok...uufff,acum ne chinuim sa putem ajunge in Cj la Institutul inimii; acolo se ajunge f greu,programarile pot fi si peste cateva luni .
Mama e tot in spital,acum cica ar fi fierea,nu mai e pancreasul...
Iar ieri am ajuns cu Alex la urgente dupa dureri de burta si muuulte ture de diaree...enterocolita. Ne-au trimis la Contagioase,un harb de spital...am refuzat internarea si luam acasa tratament ; suntem pe drumul cel bun,nu a mai facut kk,slava Domnului.
Simt ca zilele astea mi-am pierdut din energie cat pt 2 ani
Psihic si fizic eram varza,la urgente lui Alex i s-a facut fisa pe "Razvan",atat de chiauna eram.Dr ne-a intrebat de ce-i spunem Alexandru cand pe fisa scrie Razvan?
Cand il vedeam pe Alex cum se chirceste de durere de burta si cum plange,simteam ca mi se scurg toate fortele din mine.
Ufff,numai sanatate sa avem si noi si puii nostrii,ca restul trec si se duc...
Cu intarziere,ii urez si eu Andrei,La Multi Ani,sa fie fercita si sanatoasa!
La Multi Ani Moni_iulia! si la multe lunite sarbatoritilor de azi!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."