Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

plateea gata sesiunea?
myky,da,am inceput diversificarea...papa bine alex
miremiamultumim ...si noua ne place tare delfinitza
dastefa of,mamico...nu mai fi trista...inca putina rabdare...o sa fie totul bine! nu se poate altfel!
oani...vazusem lenjeria lui andu intr-o poza ...iar despre cum papa bebeii,cred ca la toate mamicile bb2[adik luc si alex] papa bine..cel putin asa ma incurajez pe mine ...sunt tare dulci portughezii blondutzi...la noi,cand s
e plictisesc cei 2,ma striga radu ca "lui alex ii este dor de tine,mami!"

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)



asa creste Alex

si io indragostita de portughezi! mai ales de ala micu care papa dovlecel asa de bine!

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Seara buna,

abandonata de barbat care s-a dus sa vada "cupa" la terasa cu alti baieti de treaba care si-au lasat nevestele acasa cu copiii, pe motiv ca femeile n-au ce cauta la un asa mare eveniment barbatesc...stale-ar in gat!

Nikole, wb! OOOOOO...dar ne-am programat la Stanciu?? Ai prins curaj!! . Cu ID-ul stai linistita, intrebam mai mult pt fetele care au ID-uri ciudate de chiar nu-mi maginez d eunde le-au scos...cum era Plateea...dar si pe ea am dibuit-o ca e din mitologia greaca.Pe decenuela am ghicit-o in mom in care am aflat ca o cheama Mihaela...etc..Nikole e chiar un nume frumos!

Ruxita, ma uitam la pozele tale...il admiram pe maimutel (tare-i dulce, of!) si apoi ajung la pozele cu ela...admiram poza alb-negru (sau sepia) apoi apare o poza cu tine cu parul prins si-mi spuneam in gand ca nu reusesc sa-mi dau seama f bine daca esti tu sau Ela..apoi dau urmatoarea poza si fac WAW! Pe bune ca am facut Waw.Adica, chiar iti sta f bine, te schimba f mult! Felicitari! ai facut o treaba buna!
BB 3 ???? Mai fetelor..deja ati inceput?

A, si al meu barbat isi iroseste talentele si ma enerveaza ca nu vrea sa si le puna in valoare.Spre ex il bat la cap d evreo 2 ani sa faca fac de arhitectura si nu vrea.I s-a urat si lui de scoala atat d emult incat...sa n-auda.

Dulcineea, kk cu mucus a facut si Iuria...nu mi-am facut probleme...trebuia??? Mai degrama imi fac probleme cand ii miroase kk a inacrit!..O fi ceva nasol???
Felicitari lui sumudica ca e baiat mare si doarme singur!

Xela, felicitari pt MA-MA! Si eu abia astept s-o aud spunand asta!

Dany - felicitari si multi ani inainte.Fericiti!

Cristies, la intrebarea ta ma gandesc ca mai degraba laptele se degradeaza, nu orezul.Nelamurirea mea e urmatoarea: de ce cereale CU LAPTE daca se fac cu lapte? sau nu se fac cu lapte...nu prea inteleg...eu n-as fi luat cu lapte..
Merci pt videoclipuri, mi-a placut dansul WAKA, chiar o sa incerc sa invat si eu niste miscari de acolo...cand oi avea timp si m-oi dezanchiloza..

Decenuela, unde in Moldova vii?

Miremia...inseamna ca nu mai are nevoie de Bonnisan!

Am observat ca micutii astia stiu mai bine ca noi ce-i bine pt ei.....din ce spunea si MP d eradu...api el mananca f sanatos bag'sama...fara sa citeasca Monti si Menci ca noi

Apropo, la restaurantul din parcul in care mergem noi au bagat meniu Monti...cu abonament..

Ana.g, cred ca toti copii la un momdat isi rad de parinti, mai mult sau mai putin, vadit sau mai pe la spate...o sa fim si noi niste demodati pt ei la fel cum acum parintii nostri sunt "ramsi in urma" pt noi...

Evyme, multumim ca ne-ai desfatat cu veselia fiului tau simpatic! Cred si eu ca nu mai ai timp de noi

Roxy, Diana deja sta in funduluc?

MP, ce smekerash e Alex cu ochelarii de soare, ce zambet smecheresc are!

Haircut, mai pune poze cu Maia....

Oani....da... majoritatea spun ca seamana cu tati...recunosc si eu...insa mai sper sa se schimbe
Ce frumos ai recuperat tu acolo in word

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

danyelana La multi ani fericiti impreuna! Multu' de tratatie

Recunosc ca am gresit in diversificare..dar la cate am citit mi-am facut un talmes balmes in cap...azi am facut pauza...mai fac supa cu morcov(prima data) sa vadem...daca accepta.

Azi am fost la inghetata si m-am relaxat...tot despre Diana am vorbit...(nu mai am nici un alt subiect de discutie)..la reintoarcere...tati m-a rugat sa nu-l mai las singur cu Diana (dupa ce aproape ca m-a dat afara din casa sa plec la intalnirea cu fetele) ca nu prea s-a descurcat....a plans foarte mult la el...chiar cu sughituri...saracutza. De la atata plans a si adormit.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna fetele mele dragi!

Am ajuns acasa, uf nu e nicaieri ca acasa . Mi-a fost ff dor de voi, ati scris ceva nu gluma ! Am recuperat jumate din cap 100 ca am zis ca e bine sa fiu la curent cu noile teme si apoi sa citesc din urma.

Am retinut asa:

Miremia crede ca e singura nediversif...noi avem de gand sa incepem din 15 august deci doar tztz pana acuma. Am inceput sa ii dau la masa cate un mar/piersica/cireasa/rosie etc (ce am la indemana) ca sa ne lase sa mancam. O tineam in brate si si-a infipt gura in branzoaica mea...a trebuit sa forez in gura ei dupa resturi de branzoaica

Ruxita s-a tuns, sa iti fie de bine!!! inca nu am vauzt poze, dar le cred pe fete ca au zis

Dastefa draga de tine, cred ca esti cumva la capatul puterilor...ce pot sa iti spun e ca Irina de abia acum la 5luni (aproape) se uita la noi cand vb cu ea, trebuie sa tip la ea ca sa intoarca fata spre noi (doar la jucarii tipatoare intoarce imediat), de ras rade cand ii tuna ei nu cand radem noi, in general cand o gadil . NU cred ca e normal sa ne comparam copiii. Probabil ca Miruna a ramas cu oarece sechele dupa antibio, asta e parerea mea sincera, sper sa nu te superi ca spun asta, dar in niciun caz nu cred ca e vb de retard mental. NU arata a copil cu retard, se uita fix la camera foto, este un copil normal. Probabil ca va avea nevoie de muuulta intelegere si rabdare din partea ta ca sa ajunga la progresele unui copil de varsta ei, DAR NU CRED ca are retard mental. Ruxita iti zicea de vb cu bb, cred cu tarie ca e ff important, abia sapt asta mi-am dat seama. In concediu a fost mama cu noi si s-a strambat, s-a jucat si a interactionat fff mult cu Irina. Eu nu o fac, o alaptez pe muteste, vb cu ea cand ma duc la ea sa o iau in brate, dar nu stiu sa ii povestesc diverse despre frunzi si flori (desi eu vb cat pentru 5 oameni...a si app eu am vb abia la 3 ani... si acum sunt avocat....). fata mea nu gangurea pana sapt asta acuma deja scoate sunete, asta intr-o singura sapt cat a stat mama de ea. De azi am inceput sa ii citesc, din Jules Verne, ca sa imi faca si mie placere si m-a acompaniat cu tipete si chiuieli. POate merge si la voi. citeste-i cu intonatie o carte care iti place tie, ca sa nu te plicti...

Cris.m ce ai patit cu sanii? citesc eu din urma, dar daca ai nevoie de sfaturi de la cineva care a facut mastita twice , da-mi un PM


Cam atata imi aduc aminte....
Sa va zic de concediu: am fost la clisura Dunarii 3 zile si apoi inca 4 zile in Parang, langa petrosani. La dunare a fost superb dpdv peisaj si cazare, in schimb masa a fost jalnica! La nicio pensiune de pe acolo nu se putea manca decat somn sau salau sau crap (daca aveai noroc de crap...). Somn nu imi place ca are gust de mal (iac), salau am mancat in prima seara (pe care ni l-a vandut cu 700 mii lei kg...de kko, nici la carf nu e asa scump!). Noroc ca a prins fratemiu niste crap pe care ni l-au gatit ca alftel as fi murit de draci. Oricum am mers la dunare sa mananc pui. Am facut indigestie si...noroc ca am plecat! In parang, cazare super, mancare excelenta, personal excelent. Naspa a fost ca noaptea inghetam efectiv, am primit un calorifer electric dar daca statea in priza noaptea era prea cald, daca il scoteam era prea frig in cateva ore... si in timpulk zilei fff ciudata vremea, acum soare de o dezbracam pe irina la maiou si imediat ii puteam pantalon lung si hanorac dublu . Noroc ca nu a racit! aaaa si de la soare, nu stiu cum naiba ca nu am tinut-o in soare, s-a bronzat pe picioare si pe fata (direct maronie, fara sa se inroseasca) iar acum arata ca o painica coapta bine . Tati s-a cam ars pe ceafa si e bronzat ca tractoristii iar eu sunt doar pe fata rosie ca racul, desi in viata mea nu m-am inrosit de la soare (ma maroneam direct....). Una peste alta, un concediu fain, ca eu doar am alaptat, de distrat, a distrat-o mama pe Irina, am avut timp si de sot si el de mine .

Cand am ajuns acasa, sotul a zis, te roooooooooog fa tu mancare ca mor daca mai pun gura pe chestii naspa si Irina e total transformata, rade si vorbeste si chiuie (ne face ea jucarele sa o bagam in seama) si a luat 600 gr in 3 sapt! are 6520 astazi!A si merge cumva deabusilea...e posibil asa ceva??? in timpu noptii avanseaza cumva pana ajunge cu capul in partea cealalata de patut, pe lungime. Am urmarit-o si la munte era ca un carabus, cu manile in fata, ridica funduletzul si se impingea in talpici si avansa asa cu paturica in spate, sa mor de drag si nu alta . Intr-o seara a avansat fara paturica si la un mom dat a inceput sa scartaie si era intr-un colt de patut cu mainel sub ea si cu fatzuca in cearceaf, cu picioarele stranse sub ea si rece ca un kktel. Off cand am luat-o in brate a oftat de mi s-a rupt sufletul si s-a rabunit asa la min ein brate...am infasurat-o in patura si a dormit dusa inca 3 ore. In schimb are mesele de noaptea intacte .

va pup si ne citim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex


Roxy, Diana deja sta in funduluc?



_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_


Da de cateva zile..de fapt de joi...am si notat ziua in agenda

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:



ati primit careva indemnizatia pe iunie?....ca io pauza....din 28 iunie tot verific si nimic.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:



Miremia ai PM

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui lorex


Roxy, Diana deja sta in funduluc?



_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_


Da de cateva zile..de fapt de joi...am si notat ziua in agenda

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi


felicitari!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)



asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Seara buna,

abandonata de barbat care s-a dus sa vada "cupa" la terasa cu alti baieti de treaba care si-au lasat nevestele acasa cu copiii, pe motiv ca femeile n-au ce cauta la un asa mare eveniment barbatesc...stale-ar in gat!

Nikole, wb! OOOOOO...dar ne-am programat la Stanciu?? Ai prins curaj!! . Cu ID-ul stai linistita, intrebam mai mult pt fetele care au ID-uri ciudate de chiar nu-mi maginez d eunde le-au scos...cum era Plateea...dar si pe ea am dibuit-o ca e din mitologia greaca.Pe decenuela am ghicit-o in mom in care am aflat ca o cheama Mihaela...etc..Nikole e chiar un nume frumos!

Ruxita, ma uitam la pozele tale...il admiram pe maimutel (tare-i dulce, of!) si apoi ajung la pozele cu ela...admiram poza alb-negru (sau sepia) apoi apare o poza cu tine cu parul prins si-mi spuneam in gand ca nu reusesc sa-mi dau seama f bine daca esti tu sau Ela..apoi dau urmatoarea poza si fac WAW! Pe bune ca am facut Waw.Adica, chiar iti sta f bine, te schimba f mult! Felicitari! ai facut o treaba buna!
BB 3 ???? Mai fetelor..deja ati inceput?

A, si al meu barbat isi iroseste talentele si ma enerveaza ca nu vrea sa si le puna in valoare.Spre ex il bat la cap d evreo 2 ani sa faca fac de arhitectura si nu vrea.I s-a urat si lui de scoala atat d emult incat...sa n-auda.

Dulcineea, kk cu mucus a facut si Iuria...nu mi-am facut probleme...trebuia??? Mai degrama imi fac probleme cand ii miroase kk a inacrit!..O fi ceva nasol???
Felicitari lui sumudica ca e baiat mare si doarme singur!

Xela, felicitari pt MA-MA! Si eu abia astept s-o aud spunand asta!

Dany - felicitari si multi ani inainte.Fericiti!

Cristies, la intrebarea ta ma gandesc ca mai degraba laptele se degradeaza, nu orezul.Nelamurirea mea e urmatoarea: de ce cereale CU LAPTE daca se fac cu lapte? sau nu se fac cu lapte...nu prea inteleg...eu n-as fi luat cu lapte..
Merci pt videoclipuri, mi-a placut dansul WAKA, chiar o sa incerc sa invat si eu niste miscari de acolo...cand oi avea timp si m-oi dezanchiloza..

Decenuela, unde in Moldova vii?

Miremia...inseamna ca nu mai are nevoie de Bonnisan!

Am observat ca micutii astia stiu mai bine ca noi ce-i bine pt ei.....din ce spunea si MP d eradu...api el mananca f sanatos bag'sama...fara sa citeasca Monti si Menci ca noi

Apropo, la restaurantul din parcul in care mergem noi au bagat meniu Monti...cu abonament..

Ana.g, cred ca toti copii la un momdat isi rad de parinti, mai mult sau mai putin, vadit sau mai pe la spate...o sa fim si noi niste demodati pt ei la fel cum acum parintii nostri sunt "ramsi in urma" pt noi...

Evyme, multumim ca ne-ai desfatat cu veselia fiului tau simpatic! Cred si eu ca nu mai ai timp de noi

Roxy, Diana deja sta in funduluc?

MP, ce smekerash e Alex cu ochelarii de soare, ce zambet smecheresc are!

Haircut, mai pune poze cu Maia....

Oani....da... majoritatea spun ca seamana cu tati...recunosc si eu...insa mai sper sa se schimbe
Ce frumos ai recuperat tu acolo in word

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_


multi pupici pt mami abandonata ..auzi la ea...stale-ar in gat...

multumesc pt laudele la adresa feciorilor
vezi ca tin minte ce ziceam de surioara iuriei
pup bobitza

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)



asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna fetele mele dragi!

Am ajuns acasa, uf nu e nicaieri ca acasa . Mi-a fost ff dor de voi, ati scris ceva nu gluma ! Am recuperat jumate din cap 100 ca am zis ca e bine sa fiu la curent cu noile teme si apoi sa citesc din urma.

Am retinut asa:

Miremia crede ca e singura nediversif...noi avem de gand sa incepem din 15 august deci doar tztz pana acuma. Am inceput sa ii dau la masa cate un mar/piersica/cireasa/rosie etc (ce am la indemana) ca sa ne lase sa mancam. O tineam in brate si si-a infipt gura in branzoaica mea...a trebuit sa forez in gura ei dupa resturi de branzoaica

Ruxita s-a tuns, sa iti fie de bine!!! inca nu am vauzt poze, dar le cred pe fete ca au zis

Dastefa draga de tine, cred ca esti cumva la capatul puterilor...ce pot sa iti spun e ca Irina de abia acum la 5luni (aproape) se uita la noi cand vb cu ea, trebuie sa tip la ea ca sa intoarca fata spre noi (doar la jucarii tipatoare intoarce imediat), de ras rade cand ii tuna ei nu cand radem noi, in general cand o gadil . NU cred ca e normal sa ne comparam copiii. Probabil ca Miruna a ramas cu oarece sechele dupa antibio, asta e parerea mea sincera, sper sa nu te superi ca spun asta, dar in niciun caz nu cred ca e vb de retard mental. NU arata a copil cu retard, se uita fix la camera foto, este un copil normal. Probabil ca va avea nevoie de muuulta intelegere si rabdare din partea ta ca sa ajunga la progresele unui copil de varsta ei, DAR NU CRED ca are retard mental. Ruxita iti zicea de vb cu bb, cred cu tarie ca e ff important, abia sapt asta mi-am dat seama. In concediu a fost mama cu noi si s-a strambat, s-a jucat si a interactionat fff mult cu Irina. Eu nu o fac, o alaptez pe muteste, vb cu ea cand ma duc la ea sa o iau in brate, dar nu stiu sa ii povestesc diverse despre frunzi si flori (desi eu vb cat pentru 5 oameni...a si app eu am vb abia la 3 ani... si acum sunt avocat....). fata mea nu gangurea pana sapt asta acuma deja scoate sunete, asta intr-o singura sapt cat a stat mama de ea. De azi am inceput sa ii citesc, din Jules Verne, ca sa imi faca si mie placere si m-a acompaniat cu tipete si chiuieli. POate merge si la voi. citeste-i cu intonatie o carte care iti place tie, ca sa nu te plicti...

Cris.m ce ai patit cu sanii? citesc eu din urma, dar daca ai nevoie de sfaturi de la cineva care a facut mastita twice , da-mi un PM


Cam atata imi aduc aminte....
Sa va zic de concediu: am fost la clisura Dunarii 3 zile si apoi inca 4 zile in Parang, langa petrosani. La dunare a fost superb dpdv peisaj si cazare, in schimb masa a fost jalnica! La nicio pensiune de pe acolo nu se putea manca decat somn sau salau sau crap (daca aveai noroc de crap...). Somn nu imi place ca are gust de mal (iac), salau am mancat in prima seara (pe care ni l-a vandut cu 700 mii lei kg...de kko, nici la carf nu e asa scump!). Noroc ca a prins fratemiu niste crap pe care ni l-au gatit ca alftel as fi murit de draci. Oricum am mers la dunare sa mananc pui. Am facut indigestie si...noroc ca am plecat! In parang, cazare super, mancare excelenta, personal excelent. Naspa a fost ca noaptea inghetam efectiv, am primit un calorifer electric dar daca statea in priza noaptea era prea cald, daca il scoteam era prea frig in cateva ore... si in timpulk zilei fff ciudata vremea, acum soare de o dezbracam pe irina la maiou si imediat ii puteam pantalon lung si hanorac dublu . Noroc ca nu a racit! aaaa si de la soare, nu stiu cum naiba ca nu am tinut-o in soare, s-a bronzat pe picioare si pe fata (direct maronie, fara sa se inroseasca) iar acum arata ca o painica coapta bine . Tati s-a cam ars pe ceafa si e bronzat ca tractoristii iar eu sunt doar pe fata rosie ca racul, desi in viata mea nu m-am inrosit de la soare (ma maroneam direct....). Una peste alta, un concediu fain, ca eu doar am alaptat, de distrat, a distrat-o mama pe Irina, am avut timp si de sot si el de mine .

Cand am ajuns acasa, sotul a zis, te roooooooooog fa tu mancare ca mor daca mai pun gura pe chestii naspa si Irina e total transformata, rade si vorbeste si chiuie (ne face ea jucarele sa o bagam in seama) si a luat 600 gr in 3 sapt! are 6520 astazi!A si merge cumva deabusilea...e posibil asa ceva??? in timpu noptii avanseaza cumva pana ajunge cu capul in partea cealalata de patut, pe lungime. Am urmarit-o si la munte era ca un carabus, cu manile in fata, ridica funduletzul si se impingea in talpici si avansa asa cu paturica in spate, sa mor de drag si nu alta . Intr-o seara a avansat fara paturica si la un mom dat a inceput sa scartaie si era intr-un colt de patut cu mainel sub ea si cu fatzuca in cearceaf, cu picioarele stranse sub ea si rece ca un kktel. Off cand am luat-o in brate a oftat de mi s-a rupt sufletul si s-a rabunit asa la min ein brate...am infasurat-o in patura si a dormit dusa inca 3 ore. In schimb are mesele de noaptea intacte .

va pup si ne citim maine!

Catalutza mami de Irina


sa va fie de bine concediul!
felicitari pt gangurelile irinei si mersul prin patut
ce dulce cred ca a fost cand a muscat din branzoaica

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)



asa creste Alex

Mergi la inceput